[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان تو سامانه نت سنج پلاس که برای بازی و تماس اینترنتی سبز و خوب میزنه یعنی از لحاظ پینگ وضعیت مناسبه و وقتی برای دانلود حجیم و وبگردی قرمز و ضعیف میزنه یعنی از لحاظ dns و میزان پهنای باند اون isp مشکل داره؟
آره تا دیروز خوب بود.نقل قول:
آخه اگه از طرف ما هست، پس اون چیه هر وقت زنگ میزنی، اپراتور میگه که با عرض پوزش سرویس شما دچار اختلال شدیده و کارشناسان در حال رفع مشکل...
امروز کلا ب فنا رفته بود و هرچی گفتم اقا دوستم مرکز دیگه هست هم همین مشکل ر داره باز میگفت موارد نویز ر چک کن !!!نقل قول:
پارس آنلاین هم که با های وب یکی شده همش همینه!
یه ماه و خرده ایه این طوره، جیتر بالا، قطع و وصل و پکت لاس
اختلال، بررسی میکنیم!، نویز و... حرف همیشگیشونه
به یه دوست ما گفته بودن پهنای باند نخریدیم میخریم
همش الکیه اپراتور چه میدونه تو شرکت چه خبره؟
این ماهم تموم بشه میرم شاتل یا آسیاتک خسته شدم دیگه
عجبا از شاتل اومدم های وب اینکه قطعیش بد تره.
نقل قول:
دوست من، بدترین اشتباه زندگیت رو کردی، های وب بی مصرف ترین و آشغال ترین شرکت بر روی این کره خاکی هست. دو تا گاو مدیریت بهتری نسبت به های وب دارن. دیگه فروم یه نفر هم های وب راضی نیست، هر چی سریع تر تخلیه کن.
شما طرح های فیبر های وب رو ببینید دستتون میاد آیا این افراد شایستگی ISP داشتن دارند یا خیر
همه دارن از های وب فرار میکنن شما تازه اومدی های وب؟!:n37: من 8 ماه پیش از های وب کوچ کردم به مخابرات.نقل قول:
سلام
درخواست جمعآوری دادم
فشفشه و نیترو دارم که فعال نکردم
اگر کسی لازم داره نام کاربری سرویس خودش رو بگه که براش انتقال بزنم
نت امشب داغون شد یهویی واسه من پینگ 200+
واسه من بعضی وقت ها 4.2.2.4 تایم اوت میشه کلا بعد بعضی از سایتا که فیلتر هم نیست باز نمیشه
والا الان از شاتل سرویس شونزده مگ دارهنقل قول:
و دارم با سرعت 2.7 تا 3 مگ بر ثانیه دانلود میکنمم :n20:
خودم تعجب کردم چرا
خط همون خطه
منطقه همون منطقه س
چی شد یهو شاتل اینجوری ترکوند؟؟؟
با اینکه سرعتم شونزده مگ هستش و در بهترین حالتش نهایتا باید دو مگ بر ثانیه سرعت دانلود باشه هاا
ولی خب...
شانس منن :biggrin:
با ای دی اس ال نمیشه به همچین سرعتی رسید احتمالا تا کافو فیبر نوری شده و از اونجا به بعد مسیه یعنی سرویس وی دی اس ال و شما دارید با مودم ای دی اس ال تا حداکثر سرعت تیوریک این سرویس یعنی 24 مگابیت یا همون 3 مگابایت دانلود میکنید البته اگه با ای دی ام مستمر سرعتتون اینقدر هست چون بعضی وقتا سرعت به صورت مقطعی به این عددا میرسه در آی دی ام ولی بلافاصله کم میشهنقل قول:
نت داغان است امشب.
سلام دوستان عزیز
اگر سرعت دانلودتون خوبه ولی سایت باز کردن، باز کردن اپلیکیشنهایی مثل دیجیکالا، افق کورش، فیلیمو، نماوا و حتی اینستاگرام براتون با پایین ترین سرعت هست مشکل از DNS های شرکته...
حدودا دو ماهی میشه Dns های شرکت پارس آنلاین و هایوب مشکل دارن، با این کار مشکل احتمالا برای شما حل میشه
با تعویض DNS توی خود تنظیمات مودم این مشکل حل میشه
برای نمونه: (داخلی)
217.218.127.127
217.218.155.155
اگر بهبودی حس نکردین از Dnsهای گوگل استفاده کنین، البته خرجتون یه کم میاره بالا:
8.8.8.8
8.8.4.4
با تشکر
من بعد کلی سر و کله زدن متوجه شدم هروقت سیم اتصال تلفن به پریز تلفن رو باز و مجدد میبیندم تقریبا چند ساعت نت خوبه و snr بالای ۲۰، بعد هی آروم آروم از بیست میاد پایین و دوباره قطعی های رندوم
دوستان کسی نظر کارشناسی داره درین باره؟
از اولین پیریز تلفن چک کن.. . اگر هم باز داری از پیریز اول استفاده میکنی.. باز کن. داخل پیریز رو نگاه کن.. ببین سیم برق رد نشده باشه از کنارش و بعد یک پیریز جدید ببند و همینطور سیم ها رو یه چکی بکن.. بدون پیریز هم یکبار مودم رو وصل کن و کیفیت رو بررسی کن.. شاید با تکان خوردن سیم ها بصورت مقطعی و یا اتصال به یک سیم دیگه این اتفاق میوفته.. کلا زمان بذار روش...نقل قول:
تشکرنقل قول:
مطمئن نیستم پریز اول خونه هست یا نه اما قبلا هم پریزهای دیگه مودم رو وصل کردم تفاوتی نکرد.
اما همین پریز الان رو که میبینم دسته سیمهای تلفن از داخل لوله رد شدند پس احتمالا نباید تداخلی با سیمهای برق داشته باشن و هرکدوم حتما از لوله خودشون رد شدند.
اینبار دوباره باز و بسته کردم و نزدیک ۵ سانت سیم لخت رو حسابی پیچوندم و چسب برق هم روش زدم تا ببینم نتیجه چطور میشه الان خوبه اما باید همینطوربمونه
واسه من هر شب از ساعت 9 تا 12 پینگ میره بالای 180 و تک کانکشن میرینه
متاسفانه هنوز قطعی و کاهش سرعت و snr پایین دارمنقل قول:
این عکس از وضعیت وصل شدن سیمها به پریزه
پایین دو تای راست، آبی و نارنجی به سیز و قرمز پریز وصل شدند، دو تا سفید هم به زرد و سیاهه پریز، اون دوتا قرمزه بالا هم که همراه کابلای سفید وصل شدن خط تلفن داخل خونست وصل کردم که پریزای داخل خونه تلفن داشته باشند چون سیم اصلی که میبینید کلا از باکس بیرون کشیدم داخل که کمترین نویز باشه اما هنوز مشکلات هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح جدید رو دیدین ؟ با آی پی ثابت میدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو از همون باکس بدون وصل کردن سیم ها به سیم اصلی یه تست بگیر و ببین نویز و snr در چه حالته.. اگر دیدی خیلی خوبه و بعد دوباره این مشکل رو داری تمام پیریز ها رو از دسترس خارج کن و از اولین پیریز استفاده کن و اینکه نویز رو بررسی کن پیدا کردنش سخت نیست..یکبار هم از سر خط پایین ساختمان نویز رو چک کن ببین اونجا به چه صورتی شده.. حتی اگر دیدی لازم میشه یک سیم دوباره بکش... یا از رشته سیم های اضافی و خالی دیگه استفاده کن و بررسی کن..نقل قول:
جدیدا توی تست ها سرویس دهنده من رو پارس آنلاین تشخیض میده:biggrin:
لینک کم اورده های وب؟؟
قطعی ها دیگه فک کنم تموم شد! الآن چند روزه که تثبیت شده
من خودمم هم 195 شکایت ثبت کرده بودم.
خدا کنه به همین منوال باقی بمونه
خط من چند روزه شروع شده تا حالا در این 4 سال به این افتضاحی نبود پشتیبانی اصلا جواب نمیده زنگ میزنم نفر 60 هیچ موقعه های وب به این افتضاحی ندیدم کلا قابل استفاده نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
<br>نقل قول:
<br>خط من چند روزه شروع شده تا حالا در این 4 سال به این افتضاحی نبود پشتیبانی اصلا جواب نمیده زنگ میزنم نفر 60 هیچ موقعه های وب به این افتضاحی ندیدم کلا قابل استفاده نیست
خط من چند روزه شروع شده تا حالا در این 4 سال به این افتضاحی نبود پشتیبانی اصلا جواب نمیده زنگ میزنم نفر 60 هیچ موقعه های وب به این افتضاحی ندیدم کلا قابل استفاده نیست:grrr:نقل قول:
خط من چند روزه شروع شده تا حالا در این 4 سال به این افتضاحی نبود پشتیبانی اصلا جواب نمیده زنگ میزنم نفر 60 هیچ موقعه های وب به این افتضاحی ندیدم کلا قابل استفاده نیست
نقل قول:
اگر جواب نگرفتی تنها راه اینه که خط پایین تر ببندی مثلا خط خودم بالاتر از 6 مگ اصلا جواب نمیده 4 سال روی 6 هستم هر موقعه 8 شده نویز بالا رفت خراب شد الان هم اوضاع خیلی خرابه بدترین و خنده دارترین موضوعی که دارم اگه از وای فای استفاده کنم و با گوشی به های وب وصل بشم سریع نویز خط بالا میره و قطعی و وصلی زیاد میشه اینم از عجایب زندگی در ایران هست!
دوستان جدید هیچ کس های وب نیاد که افتضاح شده صفحات قبل بخونید علت هاشو متوجه میشید! بلاخره پشتیبانی جواب داد! بهانه هم برای ادغام با پارس آنلاین هم دلیل خدمات ضعیفشون شده! اینهمه مشترک جدید اضافه شده معلومه فاتحه اینترنت شرکت خونده میشه دیگه فایده نداره تخلیه خط و تمام !!! الان روی 4 مگ گذاشتم نویز رفت snr هم خوب شد ولی دیگه فاید نداره سرعت 4 مگ مخصوصا حجم ماهیانه کمی که داره ارزش ماندن های وب نداره
تو این چند سال به اندازه امروز قعطی نداشتم
خیلی قطعی داره دیگه تمدید نمی کنم :worried:
دوستان من هم دیگه میخوام جمع کنم همین روزا
کسی ماهان نت داشته تهران؟ ممنون میشم تجربتونو بگید
اصلا سمتش نرو . افتضاح.. TD-LTE که گرون و چرت... سرویس adsl هم به همین منواله... پشتیبانی میگی قطع شدم .. میگه بذار بیام رو دسکتاپت ببینم.. خوب الاغ قطع شدم چطوری بیای؟؟؟نقل قول:
ای بابا پسسمت چی بریم؟ من به سرعت ۴ هم راضیم البته قطعی نداشته باشه، یعنی یک isp نیست الان در همین حد؟!نقل قول:
نقل قول:
ببین من طرفدار هیج سروری نیستم اما.. یه نگاه کنی شاتل سعی کرده اینترنت رو بگیره دستش و از همه جلوتر باشه.. حالا از هر طریقی که میتونه.. اگر میتونن رانژه کنن پیشنهاد میکنم از سرویس اونها استفاده کن... و یا سرویس وایرلس بگیر....
اما این قطعی که میگی باید ببینی از چیه! من الان شاتل دارم پارس دارم آسیا تک هم گرفتم... رایتل ایرانسل همراه اول ماهان نت هم دارم...
با ماهان نت عمده ترین مشکل اینکه آنتن فاصلش ۲۰۰متر اما همیشه قطع میشه و یکسری اوسکول شدن پشتیبانی...
همراه اول ایرانسل رایتل هم تکلیفشون معلومه اما من باز با رایتل راحت ترم چون همه جا سرویس با سرعتی که نیازم باشه رو تحویل داده بهم..
پارس آنلاین تا امروز قطعی نداشتم حتی با اینکه الان شده های وب .. مخابرات هم دوستم داره اما از حجمش کاملا ناراضی هست..
آسیاتک هم گرفته شده .. خودم استفاده نمیکنم اما ندیدم مشکلی باشه.. سرویس ۸ مگ رو روی ۱۲ بستن.. خط کشش رو بررسی کردن و تا ۱۲ کشش داره..
ویدیو کال - بازی - آی پی تیوی هیچ مشکلی نداره.. پس ببین مشکل قطعی برای چیه! شاید از خطط باشه .. شاید کشش خطت کم شده نویز زیاد شده.. همه اینها رو بررسی کن اگر دیدی مشکلت حل میشه اصلا جا ب جا نکن.. اما اگر دیدی حل نمیشه چرا تغییر بده..
فقط مقیاس های خط رو حتما عکس بگیر Upload Download SNR
که سرویس جدید گرفتی ببینی تاثیری داشت تغییر یا نه.
امتحان که خیلی کردم و حتی مستقیم از باکس مخابرات سیم کشیدم ولی مشکل داره، درحالی که قبلا حتی بدون این سیمکشی چند ماه سرعت ۸ مگ بدون مشکل داشتم، اینا مشکل از خودشونه، شرکت اینترنتی نیست بیشتر فعالیتش تو نوندونی فوتباله. یه پست اینستاشونو ببین شما که ۹۹٪ شکایت از وضع سرویس نباشه.نقل قول:
با توصیف شما فعلا آسیاتک زدم ۴ مگ یماه ببینم چطوره، خوبم باشه میدونم اینم چند ماه بعد چند میزنه. ولی آسیاتک گرونتره از بقیه
با اینکه یک هفته از سرویس مونده بود ولی رفتم یه شرکت دیگه
رای نت که لینک هاشو از اسیاتک میگیره ولی توی اسپید تست اسم خوده شرکت رای نت رو میاره
تا اینجای کار از های وب خیلی خیلی بهتره:rambo:
ایول منم میخوام برم رای نت تعرفه هاش خوبه.نقل قول:
فقط از تخلیه خط میترسم اذیت کنه پارس آنلاین. چه کار کنم زودتر تخلیه کنن. 195 شکایت کنم؟
تخلیه خط که ترس ندارهنقل قول:
شما اول درخواست تخلیه بده تا ۷۲ ساعت فرصت دارن تخلیه کنن اگر نکردن اونوقت به ۱۹۵ شکایت کن