ماله من که عدد سومش همیشه ثابته،ولی در کل اره پینگ بهتر بود
Printable View
ماله من که عدد سومش همیشه ثابته،ولی در کل اره پینگ بهتر بود
نقل قول:
یعنی الان با سرعت 512 دان می کنی. یا سرعتت 64 هست
چطوری میشه حساب کاربری درست کرد و سرویس نامحدود خرید:n13:
قیمتشون چقدره 512 و 1 مگ نامحدود
پس اگه اینجور مال تو دیگه وضعش خیلی خرابه برا من عدد سوم عوض میشهنقل قول:
بین 2.189 ها 2.189.166خیلی پینگ و سرعتش بهتر از بقیست زیر سیصده پینگش
2.185.47هم امروز پینگش زیر 400بود
دوستان خوزستانی ، این شرکت بدر رایان جنوب چطوره؟؟ توی انجمن پستی در موردش ندیدم .روی فیبر نوری سرویس میده؟؟
ماله من 2.189.170 همیشه،ماله بقیه دوستامم یا همینه یا 171
یدفعه پینگ شد 850:n19:
برا من از 170تا 179 میادنقل قول:
برای منم همینطوره . هر سرویسی بخری سرویس های با سرعت بالاتر میپره .نقل قول:
یعنی چی ؟ یعنی بدون اینکه هیچ کاری کنی دسکتاپتو میدید؟ همچین چیزی غیر ممکنهنقل قول:
احتمالا خواسته بپیچونت :n09::n09:
مثل اينكه ميخوان شبانه رو به همه سرويس ها اضافه كنن برا جشنواره زمستانه
:n08::n08::n08:نقل قول:
کسی جدیدا 512 نگرفته ؟ سرعتش تا چند میره ؟
سلام یه سئوال داشتم، اینترنت 128 داشتم ترافیکش تموم شد نامه بردم 512 گرفتم اما الان که نگا میکنم سرعت همون 128 قدیمه توی پرتک سرویسمو زده 512
بعد مدت ها زنگ زدم 2020 میگه خط شما دارای سرویس اینترنت نمیباشد ..ضحی کیش ،کیش اواسیس و این حرفا.....
نمایندگیها میتونن سرعتو ببرن بالا یا فقط باید زنگ بزنم 2020؟
اگه داون استریم پایینه باید زنگ بزنی پشتیبانینقل قول:
رکورد های جدید:n19:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
واقعا اینجوریه؟ یا داری چیزی دانلود میکنی؟ واسه من پینگ 4 تا 8...بین 400 تا 500 هست.. ای مرگ بر مخابرات:n24:فردا سرویس 2 مگ بهم ندن مستقیم تخلیهنقل قول:
مگه کسی جرات میکنه دانلود کنه؟همینجور شارژ خوره داره چه برسه به اینکه بخوایم دانلود کنیمنقل قول:
مخابرات خوزستان دیگه شورشو در اورده مخابرات تهران هنوز نامحدود میده...این عوضیا گند زدن به اینترنت و بلد نیستن درستش کنن...خیلی عوضین خیلی:n21:نقل قول:
ما یه پینگ خوب و ثابت مث بقیه میخوایم..همه سازمانها ( تنظیم مقرراتو غیره) پشت این مخابرات بی پدر مادرو گرفتند عوضیا خودشون قانونگذاری میکنن برا کاربرا و خودشون قانون رو رعایت نمیکنن..جریمه هم نمیشن
متاسفانه فقط ما پینگمون خرابه خارج از این تاپیک کسی رو ندیدم تا حالا پینگ و سرعتش مثل ما باشه!نقل قول:
فرشاد تو خو تو همه تاپیکا برا مخابرات تبلیغ میکردی و میگفتی فقط مخابرات بهترین پینگ رو میده ؟
کی؟مگه من کارمند مخابراتم؟نکنه منو با کارمندان مخابراتی اشتباه گرفتی؟نقل قول:
درسته الان خرابه ولی 10مگش فوق العاده بود
این مخابرات دیگه مثل واحدی شده که هر ترم ازش میفتی و ترم بعد مجبوری دوباره همون شرایطط رو تکرار کنی .هیچ تنوعی نداره همش تکراری هم مشکلاتش هم تغییراتی که میده .فقط دهنمون رو سرویس کرده .
کاش یه حرکتی بزنه که همه خوششون بیاد .مثلا نامحدودا رو به قیمت قدیم بزاره یا کیفیت سرویس ها رو ببره بالاتر یا ارزونترشون کنه .خلاصه یه حرکت اساسی بزنه نه تخیلی.
.................... :25::25:
بعد از یه ماه این اولین باره دیگه به 700 عادت کرده بودیم:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگم از 600پایینتر نمیاد سرعت دانلود هم از سایتای ملی 40کیلوبایت شده دیگه سایتای ملی هم سرعتشون پایین اومده:n21:
مخابرات شده مثل اونوقت که پورتا از اوآسیس منتقل شدن ضحی ولی اونموقع فرقش این بود که پهنای باند هم باز گذاشته بود و محدودیت سرعت ها رو برداشته بود ولی الان حداقل این کارو نکرده که دلمون خوش باشه
الان اونایی که آی پیشون قفل شده وقتی وارد اسپید تست میشن همیشه مکانشونو میزنه بصره
آخه من کجا برم ؟
مخابرات وضعش اینه مثل تخم مرغ شانسی میمونه
آسیاتک که اصلا هیچی !
های وب و شاتل و .... هم داغونن
پارس هم که تا هفته دیگه خراب میشه
فن آوا هم که رفتم پرسیدم واسه همه جا خوبه به غیر از خوزستان تازه پورت هم ندارن و منت هم میذارن
یا باید 400 تومن هزینه کنم وایرلس بگیرم برم فارانت یا بیام مخابرات که معلوم نیست چرا IP رو استاتیک میکنن اونهم روی بدترین گیت وی ها :n21:
فعلا دارم با پارس شبی 12 گیگ میگیرم تا ببینم بعدا چی میشه
کاش پارس از خر شیطون بیاد پایین
=============================
فرشاد تو بگو چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
از کدوم نمایندگی بگیرم ؟؟
ریسک کن بیا مخابرات یا آی پیت دینامیک میشه یا استاتیک اگر استاتیک شد دیگه حالت از هرچی دانلوده بهم میخورهنقل قول:
ضحی اکسین مارملاد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به نظرم پرديس ثبت نام كن چون خيلي خلوته مارمالاد هم كه شانسيه يدفعه ميبيني شانست واست رو 20مگ ميبنده يدفعه هم حق خودتو نميده ضحي هم خوبه 2نفر تو پشتيباني داشت حرفه اي بودن و راحت استريم ها رو بالا ميبردن مثلا 5مگو رو 10مگ ميبستن و 2مگو رو 4مگ كه متاسفانه الان هيچكدومشون نيستننقل قول:
به نظر من در حال حاضر بهترین انتخاب لقمانهنقل قول:
فرشاد به دلیل اینکه مرکز ما پورت خالی نداره میترسم موقع تخلیه و ثبت نام پورت گیرم نیادنقل قول:
به نظرت برم باشون صحبت کنم یه پولی بهشون بدم قبول میکن همین پورت خودمو واسم نگه دارن یه مدت؟
به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه سری بزنید یه سری اطلاعات در مورد ایپی تون بهتون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فرشاد ادرس پردیس کجاست؟ شبانه رایگان داره
Alireza Khajeh Moogahiنقل قول:
mohsenrahimimaintainer
این 2تا باید ترور بشن
این شماره 611337525 هم شماره پشتیبانیه اکسینه که میده
person: Alireza Khajeh Moogahi
address: Nimadnet company , Kiyanpars St. , Ahvaz , Khuzestan , Iran
phone: +98 611 337 25 25
% Note: this output has been filtered. % To receive output for a database update, use the "-B" flag. % Information related to '2.185.32.0 - 2.185.63.255' % Abuse contact for '2.185.32.0 - 2.185.63.255' is 'R.javidi@tci.ir' inetnum: 2.185.32.0 - 2.185.63.255 netname: tckhouz-dsl descr: khouzestan Telecommunication co country: IR admin-c: AaG84-RIPE tech-c: AaG84-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: AS12880-MNT source: RIPE Filtered person: Abdol azim Ghanbarian address: kian pars,17th st,ahwaz,iran phone: +98 611 336 15 55 nic-hdl: AaG84-RIPE mnt-by: AS12880-MNT source: RIPE Filtered % Information related to '2.185.40.0/21AS48159' route: 2.185.40.0/21 descr: Telecommunication Infrastructure Company descr: Kouzestan origin: AS48159 mnt-by: mohsenrahimimaintainer source: RIPE Filtered % This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.76 (DB-3)
آخرش هم معلوم نشد این همه نوسان واسه چیه؟
دیروز پینگ افتضاح بود، حدود 400. الان با آی پی 8.8.8.8 پینگم تو بهترین شرایط خودشه(120)
هنوز پینگ 1000 رو تجربه نکردین تا بهمین افتضاح یعنی چی:n09:نقل قول: