سرعت دانلود رو نگاه کنید اخه این انصافه ؟
سرویس 128
بیشتر 5 نمیره
تازه الان هم که جزو دانلود شبانه محسوب نمیشه 1:22
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت دانلود رو نگاه کنید اخه این انصافه ؟
سرویس 128
بیشتر 5 نمیره
تازه الان هم که جزو دانلود شبانه محسوب نمیشه 1:22
تغییر ساعات دانلود رایگان از 15 شهریوره نه الان بهترین فکر اینکه بی خیال 128 بشیدنقل قول:
اول از همه میگم منم مخالفتم با این 2 طرح اعلام کردم هم با ایمیل و هم تو نظر سنجی پس حرفایی که الان میزنم فقط نظرمه.
در مورد قانون fair use policy به نظرم قانون خوبیه به شرطی که جزئیاتش کامل اعلام شه مثلا سقف دانلود رایگان چقدر میشه.طبق پرس و جوی من هدف این طرح سرویس های زیر 1 مگ یخصوص 128 و 256 هستند و 1مگ زیاد تغییری نداره.ینی خداییش بیشتره اعتراضا هم ماله همیناس کسایی که پول 128 میدن ولی انتظار دارن شب و روز به اندازه 2 مگ دانلود کنن(اشتباه نکن اینترنت پرسرعت و ارزون حق همس من خیلی حسرت خوردم وقتی خوندم اینترنت 5مگ نامحدود تو امریکا 7 ساله 300 دلاره ینی ماهی 3.5 دلار!!!خودت مقایسه کن)
اوایل که سرعت سرویس 1 مگم خراب بود (شبانه بین 600 تا 900 مگ که با پیگیری حضوری و تماس و... الان خوب شده) فکر میکردم سرم کلاه رفته روزانه که فرقی با 256 نمیکرد چون هر دو روی 2مگ بستن شبانه هم که معلوم بود.ماهی 20 تومن با 2 گیگ ترافیک که تو هفته ی دوم تموم میشد.همیشه برام سوال بود فرق این سرویس های رنگارنگ چیه فقط توی آپلود؟حتی کسایی توی همین فروم بودن با 256 شبی 4 گیگ دانلود میکردن!دوستان این حسودی نیست.به نظرم هرکس به اندازه ی حقش استفاده کنه عادلانه تر باشه تا اینکه.....
دیشب سومین شبی بود که من با سرویس 1 مگ هیچی دانلود نکردم چون مثل دو شب قبل ساعت 1 قطع شد !!!
128 ها خدا رو شکر کنید که حداقل 1 شب اینترنتتون وصله !!!
سرويس 512 دارم .تنها دلخوشيم اين بود كه تا ساعت 1 بشينم و با سرعت كند كمتر 30 كيلو بايت يه چيزي دانلود بزارم.اين دلخوشي هم ازمون پارس انلاين داره ميگيره چون واقعا كمتر كسي ميتونه تا 2 بيدار باشه.اي كاش يذره به نظراتمون اهميت ميدادن.محدود ميكنين بكنين ولي اين يك ساعت برامون حياتيه
شرکت به این خوبی ببینید چقدر به نظر کاربرها احترام میگذاره و طبق رضایت مشتری تصمیم میگیره . بهتره ایمیل بزنیم و ضمن تشکر از این شرکت مشتری مدار درخواست نماییم رضایت مشتری در افزاش ساعت رایگان به 12 تا 7 هست در اینصورت هم رضایت بیشتری کسب می کنید و هم اینکه هر شخصی دوست داشت از ساعت 2 تا 7 رایگان استفاده میکنه.
سلام دوستان
من 512 وايمكس ايرانسل دارم ماهي 4 گيگ ،سرعت دانلودم هم در همه ي اوقات شبانه روز 65 كيلوبايته ، براي شارژشم 6 ماهي 106 هزار تومن مي دم ، شبانه ي رايگان هم كه كلا نداره اون موقعي هم كه من اين سرويس رو گرفتم تنها انتخاب در منطقه ي مخابراتيمون بود ، حالا الآن با توجه به اينكه شركت هاي ديگه در منطقه مخابراتي بنده( تهران - پاسداران) سرويس ارايه مي دن مي خواستم بدونم از نظر شما ها كار درستيه كه 128 محدود اين شركت رو بگيرم! زياد اهل دانلود نيستم فقط اين سرعته ايرانسل براي يه وقتي كه دانلود دارم رو اعصابه ! و به نظرم دارم قيمت زيادي ميدم واسه اين!
ضمن اين كه مي خواستم بدونم سرعت دانلود 128 در حالت معمولي و در روز چنده؟؟
با تشكر
در نظر سنجی تغییر ساعات شرکت کنید آدرسش توی امضام هست
سرعت 128 معمولا توی روز 140 هست البته بسته به شرایط مرکزتون هم داره
این گفته ی شما به مراکز مخابراتی و ... اینجور چیزا برمیگرده و به 128 اینا هم ربطی نداره
منظورم اين بود كه دوستاني كه 128 محدود دارن(8گيگ) ،سرعت خودشون رو در طي روز اعلام كنند و ببينم آيا از سرعت 65 كيلوبايتي كه الآن دارم بيشتره يا نه؟!
روزا سرعتت بالای 100 یا 100 شب ها سرعتت بالای 25kb من بهت توصیه میکنم به جای 128 256 بگیری یا 512نقل قول:
نه عزیز من دانلود 4 گیگ مال خیلی وقت پیش بود....الان چند ماه هست سرعت شبانه کمتر از حد قراردادتون می شهنقل قول:
الان اکثر دانلودمون تو یک ساعت 6 تا 7 بود که با این کار اونم می ره
اینا کلا می خوان پرونده دانلود شبانه رو ببندن تا کسی دانلود نکنه
سرعت شمام کم شده ؟
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
یه سوال من دوگیگ هدیه دارم که استفاده نکردم . و از مدت نتم ۴ روز مونده ایا اگه دوباره شارژ کنم هدیه ام میره رو دوره بعدی ! یا سوخت میشه ؟؟؟ ممنونم .
نقل قول:
من 1 و 800 داشتم (هدیه) اومد رو دوره بعد.
یه سوال من دوگیگ هدیه دارم که استفاده نکردم . و از مدت نتم ۴ روز مونده ایا اگه دوباره شارژ کنم هدیه ام میره رو دوره بعدی ! یا سوخت میشه ؟؟؟ ممنونم .
هدیه و ترافیک اضافی منتقل میشه به دوره بعدی
یعنی به غیر از هدیه همواگه ترافیکت اضاف بمونه سوخت نمیشه ؟؟ پس چرا در دوره ای قبل من ۵۰۰ مگابیت هم داشتم ۳۰۰ مگا هم داشتم اضاف نشد ! فکر میکنم فقط هدیه اضاف میشه خوده حجمو هرچی استفاده کردی کردی نکردی میسوزه .
دوست عزیز ، حجم هدیه و حجمی که خودت بعدا اضافه خریده باشی ( مثلا یک گیگ اضافه بمبلغ 5200 تومان ) به دوره بعد منتقل میشه وگرنه حجمی که روی اکانتی که موقع خرید بهت داده باشن در صورت تموم شدن دوره و باقی موندن حجم اون، میسوزه .نقل قول:
بدبختی همه جای دنیا هر چی شرکتا بزرگتر و معروف تر باشن سرویس دهی و کیفیتشون بیشتره و هر چی کوچکتر و بی نام و نشون تر باشن کمتر که طبیعیش هم همینه مثلا توی آمریکا الان بهترین سرویس همون 1 گیگابیته که مال بزرگترین شرکت یعنی گوگله ولی اینجا دقیقا برعکسه و باید دنبال شرکتای جدید و بی نام و نشون باشی که اونام تا یکم معروف شدن... اینو کجای دلمون بزاریم؟!
من که الان سرعتم 16 کیلوبایتهنقل قول:
سرویس 128
من شاهرودم با 198 دانلودم میکنم من 256 دارم شب ها هم که عین همه داغون شده حداکثر 20 میشه
من 100 در 100 با حرفاتون موافقم اما فقطو فقط به یک شرطنقل قول:
هر کاربری اگر از سقف دانلود مجازش بیشتر دانلود کرد روی سرعت سرویس خودش محدود بشه نه کمتر .
یعنی اگر سرعتش 128 بود کمتر از 12 نشه اگر 1 مگ هم بود کمتر از 100 نشه سرعتش چه در ساعات عادی چه در ساعات شبانه رایگان .
در غیر اینصورت این کلاهبرداری و دزدی محسوب میشه .
ساعت دانلود رايگان تغيير پيدا ميكنه2 تا 7تسليت
سلام
کسی اطلاع داره تو اهواز وضعیت پارس انلاین چطوره؟
واسه من دانلود شبانه مهمه!
خودم وایمکس مبین نت دارم با سرعت 512 اما چند ماه سرعت دانلود تو ساعات رایگان از 20 ک بیشتر نمیشه!
دوستان انگار اغلب شرکت ها میخوان یه همچین کاری بکنن؟؟؟؟
این رو از تاپیک صبانت برداشتم:
نقل قول:
با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Burst ) دست یابند.
سرويس 512 دارم و ماه هاست سرعت شبانم زير 30 هست پس كجاست اين سرعت بيشتر از قرار داد؟
نقل قول:
این از یه شرکت دیگه
تغییر در ترافیک رایگان شبانه
نوین نت در نظر دارد به منظور افزایش کیفیت سرویس های خود در بازه زمانی رایگان شبانه، تغییراتی را از یکم شهریور ۹۱اعمال نماید .مراتب پیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروش بحضور اعلام میگردد.
فکر کنم برای اینترنت ملی چیزی باشه جدیدا همه رو اوردن به صرفه جویی! خدا رحم کنه
این آدرس رو هم توی مرور گرت امتحان کننقل قول:
پارس با این کارا میخواد رضایت مشترکین که ما هستیم الانم کاملا راضی :31:هستیم رو جلب کنه !!!!!!!!!:18:
هدفشون از این کارا چی هست خدا میدونه و بس
سلام
تلفتی هم میشه خط و رانژه کرد یا باید حتما بریم دفتر؟
احتمالا صبانت زیر مجموعه یا نمایندگی از پارس آنلاینه .نقل قول:
شرکت پارس انلاین با این حرکت مشت محکمی بر دهان کاربرانش کوبید
دوستان لطفا همون پارس انلاین باشید و بیرون نیایید میاند میزنید سرعت و پهنای باند ما رو هم خراب میکنید :44:
ممنون از خود بزرگواری و گذشتتان :7:
حالا که از پارس انلاین باید بریم دوستان کمک کنند تا بفهمیم یه isp جایگزین که دانلود شبانه خوب داشته باشه چی هست.
كاملا روشنه هدفشون چي هست
1.افزايش سرعت اينترنت شبانه چون ساعت 2 اكثرا همه خوابن
2.سود بيشتر و استفاده كمتر پهناي باند برا شركت
3.دفع مشتريهاي پرمصرف و جلب مشتري هاي كم مصرف و ايجاد سود بيشتر
4.نشون دادن اقتدار شركت با توسل به زور
5.از بين بردن باگ 1 ساعت اينترنت بيشتر
6.دست هاي پشت پرده...:31:
من چند وقتی میشه دانلود نکردم
هنوز ترفند از 12:35 تا 6:55 بر قراره ؟
ار طریق سایت هم میشهنقل قول:
فقط 6تا 6:55 کار می کنهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با توجه به اينکه تعداد زيادی از مشترکين به دليل رايگان بودن حجم ترافيک از ساعت 1 تا 6 صبح برای بهره مندی از اين تسهيلات ، اقدام به دانلود می نمودند و با توجه به اينکه سرويس +ADSL2 يک سرويس اشتراکی است و پهنای باند به تعداد مشترکين آنلاين تسهيم می شود، سرعت اختصاص يافته به هر مشترک در اين بازه زمانی کمتر از ساعات غير رايگان است.
به همين دليل، بسياری از مشترکين از کندی سرعت در ساعتهای ترافيک رايگان ابراز نارضايتی نمودند. از اينرو شرکت پارس آنلاين با توجه به نياز و درخواست مشترکين در خصوص بهبود وضعيت و ساعت مصرف رايگان شبانه اقدام به تغيير ساعت رايگان شبانه از 1 الي 6 بامداد به 2 الی 7 بامداد نموده است. اين اقدام برای بهبود وضعيت استفاده متعارف مشترکين تا ساعت 2 بامداد با سرعتی بالاتر از سرويس خريداری شده مشترکين ، صورت پذيرفته است.
بدون ترديد شرکت پارس آنلاين تلاش دارد تا در بيشتر اوقات شبانه روز بتواند خدمات +ADSL2 با سرعت و کيفيت قابل توجهی را به مشترکين خود ارائه نمايد و بدون ترديد اين اقدام صرفاً جهت استفاده مطلوب تر از خدمات در طول شبانه روز بوده است.
اين تغيير از تاريخ 15 شهريور ماه 1391 بنا به درخواست شما عزيزان صورت خواهد پذيرفت و شما می توانيد از تاريخ مذکور در زمان مناسبتری از اين تسهيلات بهره مند گرديد
با این کارشون اون ترفند دانلود اضافه هم احتمالا به .. میره