دوستان کسی از این مودم رومیزی 3 آنته داره!!!
راضیه ازش!!!
ممکنه چندتا عکس از پورت پشتش بزاره!!!
Printable View
دوستان کسی از این مودم رومیزی 3 آنته داره!!!
راضیه ازش!!!
ممکنه چندتا عکس از پورت پشتش بزاره!!!
راستش یه مقدار همچین سرعتی ممکن هست، ولی نه بخاطر سرعت واقعی خود اینترنت. یعنی موقع دانلود که مرتب آنتیویروس داره دانلودها رو چک میکنه، هر از گاهی توی این کار کند عمل میکنه و فایل رو توی دل برنامه نگه میداره. کارش که تموم شد و اون بخش از دانلود اوکی بود، میفرستدش به IDM یا برنامه مشابه. در اون لحظه که فایل بصورت داخلی و نه از اینترنت به برنامه مدیریت دانلود میرسه، سرعت بطور غیرواقعی و البته لحظهای بالا میره.نقل قول:
برای خود من شده که تا ۳-۴ برابر سرعت بیشتر به نظر برسه، ولی این موردی که ایشون فرستادن رو هیچ وقت ندیدم. شاید سرعت پردازش عملیات ﴿بنا به دلایل مختلف﴾ کم هست و گیر کردن دانلود در مراحل کشف آنتیویروس بیشتر طول میکشه.
البته این به شرطی هست که واقعاً به قول دوستان عکس فتوشاپی نبوده و این دلیل پشتش باشه.
اگه شانس بیاری ممکنه بتونی پیدا کنی اگه چیزی مونده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه BM632w موجوده
ایرانسله ولی میتونید به مبین نت تبدیلش کنید
هرکی خواست خبرم کنه
منطقه نازی اباد سرعت خیلی کم شده الان 2هفته سرعت دانلود با اینترنت 2مگ 50 شده زنگ زدم پشتیبانی میگه ترافیک اونجا بالاست کاری نمیشه کرد فکر کنم 2مگ و با 30 نفر شیر کردن تو پیج باز کردنم مشکل دارم
وقتی یوزرهای یه دکل زیاد بشن سرعت میاد پایین و ربطی به ضریب اشتراک نداره .به نظر من که تقریبا داره خوب سرعت میده بهتون چون ضریب 4 هست باید 64 تا بده که مال شما هم تقریبا همین حدوده اگه میخواهید سرعت پایداری داشته باشید بهتره 512 بردارید.نقل قول:
منم ماه پیش همین فکر و کردم 512 تمدید کردم دانلودم شد 20-30 به خاطر همین 15 روز از اتمام طرح مونده بود سوزوندم 2مگ انتخاب کردم.بلاخره یه فکری باید واسه این جور جاها انجام بدن بلاخره این خودش کم فروشی هستنقل قول:
ببین وقتی از جایی میخوای اینترنت بگیری یه قرارداد باهات میبندند و شما هم مفاد اون قرار داد رو قبول میکنی پس تا زمانی که خارج از اون قرارداد نباشه شما نمیتونی اعتراض کنی .512 طبق قراردادی که باهاتون بستن با ضریب 4 باید 16 تا بده و تا زمانی که کمتر از این مقدار نشه هیچ دلیلی برای شکایت وجود نداره .هر چند برای کمتر از این هم یه بهانه ای پیدا میکنن.بنابراین همیشه وقتی میخواید تعرفه رو انتخاب کنید باید به ضریب اشتراک توجه کنید و همیشه ضریب رو به عنوان سرعت در اختیار، در نظر بگیرید نه کل پهنای باند رو .حالا یه شرکتی هزینه براش مهم نیست و میخواد یوزرهاش راضی باشن زیرساختش رو گسترش میده تا همیشه سرعت ثابت بمونه که این لطف شرکت حساب میشه نه حق یوزر .من خودم از این وضعیت اسف بار شرکت ها حالم به هم میخوره و همیشه بدشون رو میگم ولی وقتی یه مشکلی برام پیش میاد خوب که دقت میکنم میبینم با توجه به ضریب اشتراک سرعت عادی هست و اون موقع بی خیال میشم وگرنه من طرفدار هیچ شرکتی نیستم .الان بر فرض این که این حقیر حق رو به شما بدم وشما رو وادار کنم به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنی فکر میکنی چه جوابی بهت میدن ؟ میگن 512 ضریب 4 داره پس تا 16 قابل قبوله تازه مال شما که دوبرابر هم هست .اونوقت شما میخوای چی جواب بدی ؟ میخوای بگی کم فروشی کرده شرکت ؟ پس با این اینترنت زپرتی کشور کنار بیایید و خودتون رو ناراحت نکنید .اینترنت اشتراکی این طوریه دیگه .نقل قول:
نقل قول:
صحبتتون درست هست و قبولش دارم. اما وضعیت من توی بخش سرعت آپلود یه وضعیت عجیبی هست که تابحال چند بار هم با پشتیبانی مطرح کردم و جوابی براش نداشتن. یعنی طبق این قضیه یک به چهار حداقل سرعت من باید ۲۵۶ باشه و سرعت آپلود هم نصف اون. اما در بهترین حالت بیشتر از ۴-۵ کیلوبایت در ثانیه نمیشه و توی پستهای اولم تست سرعت گرفتم و فرستادم. نمیدونم چرا وضعیتم اینطوره. کم کم دارم فکر میکنم شاید محدودیت خاصی هست که من دارم.
دوست عزیز اول باید ببینی توی مودم اپلود روی چند بسته شده و بعد یک چهارم اون رو در نظر بگیری و اگر دیدی کمتره بعد درصورتی که از پشتیبانی نتیجه نگرفتی شکایت کنی . اگر اپلود 5 هست احتمالا سرعت وبگردیتون هم پایین هست چون برای ارسال مناسب اطلاعات حداقل 10 کیلوبایت لازمه اگر کمتر از این مقدار باشه ممکنه سرعت وبگردی پایین بیاد .شما از توی کنسول مودم اپلود رو پیدا کن و بعد تقسیم بر 4 بکن .تا جایی که میدونم مبین اپلودش بیش تر 256-350 نمیره به جز بعضی طرح ها که اونم تقسیم بر 4 میشه64 یعنی 8 کیلوبایت حالا باید ببینی برای شما روی چند بسته شده ..اگر هم دکل شلوغ بشه باز سرعت از ضریب اشتراک پایین تر میاد که اون رو دیگه میشه شکایت کردنقل قول:
سرعت دانلودم روز 250 هستش و شبانه 150 . طرحم م 8 روز دیگه تمومه من میخواستم adsl بگیرم ولی با این کارشون مجبورم مبیننت باز بگیرم .خیلی خوب شده
سرعت من تقریبا همیشه اینجور هست ولی اگه می تونستم ADSL بگیرم طرف مبین نت نمی رفتمنقل قول:
نقل قول:
راستش متوجه این دیدن سرعت توی کنسول مودم نشدم. اما سرعت اسمی یک مگ هست که وقتی تست سرعت میگیرم، زیاد شده که بین ۷۰۰ تا حتی ۱۰۰۰ کیلوبیت بر ثانیه رو نشون بده. اما سرعت آپلود همیشه پائین هست و بالا نمیره. خود پشتیبانی هم همیشه در مقابل این مورد میگن عجیبه و نباید باشه. اما خوب هست. من که حتی صفحه مشترکینی که بهم نشون میده هم همیشه قاطی داره و حتی یک بار پشتیبانی از اون ور از صفحه عکس گرفت که بده بخش فنی که ببینن چرا وضعیت من اینجوری هست. به قول خودش تابحال کسی رو اینجوری ندیده بوده. احتمالاً وضعیت آپلودم هم یه جورایی اونجوری شده که عجیب شده.
شکایت هم جواب نمیده چون تابحال دو یا سه بار بهم گفتن که بیا پولت رو پس بگیر و راهت رو بکش برو. مشکل اینجاست که مخابرات منطقه ما یکی از خرابترین مراکز تهران هست و ADSL خوبی نداره.
نقل قول:
متاسفانه وایمکس توی ایران دو تا مشکل فعلاً همیشگی داره که جزء ذاتش شده و برای همین در مقایسه با ADSL ضعیفتر هست. یکیش که خاصیت جابجایی هست که شانسی یه مواقعی ترافیک رو روی یه آنتن زیاد میکنه. توی ایران شرکتها همینجوری خودشون عادت به فروش خدمات بیشتر از حد توانشون هستن، چه برسه به این اضافه شدن مشکل جابجایی مشترکین. بعدیش هم مشکلات تداخل توی امواجش هست که از آب و هوا بگیر تا امواج مزاحم روش تاثیر بد دارن و بعضی وقتها بدجور باعث نوسان سیگنال میشن.
در مقایسه با وایمکس، عمده عیب ADSL نویز خط هست که البته شانسی هست و اون یکی سرقت کابلها. برای مثال همین شب عیدی نزدیک دو هفته تلفن ثابت نداشتیم چون ادعا شده بوده که عزیزانی کابلها رو کش رفتن. توی اون مدت یادمه کسبه محل که کارشون وابسته به اینترنت بود( مثل دفاتر فروش بلیط و مشابه) بدجور گیر افتاده بودن.
اما من هم مثل شما اگه یه ADSL خوب توی محل گیرم بیافته میرم سراغش.
سلام دوستان....من وایمکس ایرانسل 128 دارم. خیلی سرعتش کنده...مخصوصا دانلودش! adsl هم بعلت مشکل خط تلفن (pcm بودن تلفن کوچمون)نمیتونم بردارم
الان میخام با یه نامه ای چیزی اینترنتما 512 کنم...همین ایرانسلا ارتقا بدم یا مبین نت بردارم؟!! کدوم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید! راستی مودمم هم fm130 هستش! همینا میتونم برا مبین نت استفاده کنم یا نمیشه؟
شما فعلا ارتقاء بده اگه راضی نبودی یه مودم مبین نت هم پیدا کن و تو منطقه تون تست کن ببین کدومش بهترهنقل قول:
مدل مودم شما رو هم مثل اینکه میشه تغییر داد
مودم شما قابلیت تبدیل به مبین نت رو دارهنقل قول:
ولی به نظر منم همونکاری که آقا آرش گفت رو انجام بده
چون مبین نت و ایرانسل تفاوت آنچنانی با هم ندارن
سلامنقل قول:
عذر میخوام شما 1 مگ دارید یا 2 مگ؟
سلام دوستان
کسی از شرکت گسترش ارتباطات مبنا سرویس گرفته ؟
وایمکس مبین نتش شبانه داره ؟ چجوریه ؟
کلآ هر شرکتی که مبین نت بده شبانه هم داره ؟
2 تا 8 هستش ؟
ممنونم ..
سلام
من از مورم اوت دور استفاده می کنم و چون دو تا سیستم توی خونه دارم و همچنین استفاده وایرلس هم زیاد دارم یه روتر بهش وصل کردم می خواستم ببینم تنظیمات dhcp رو درست انجام دادم ! چون اطلاعات خاصی در موردش ندارم
نقل قول:
راستش من که تابحال اسم این شرکت رو نشنیده بودم، و توی سایت هم گفته که کار آزمایشی انجام میدن و مثلاً صفحه قیمتهاش خالی هست و قیمت نداره یا بخش پوشش شهر تهرانش گنگ و نامشخص هست.
اما وقتی بخش ثبتنام و بخصوص بخش انتخاب مودم رو دیدم، به نظرم یه جورایی آشنا اومد.
اومدم روی بخش ورود کاربران توی لینک زیر رو که کلیک کردم، دیدم رفتم به صفحه آشنایی کاربران مبیننت. اول فکر کردم اشتباهی لینک رو باز کردم، اما بعد از تست مجدد مطمئن شدم که این شرکت به احتمال خدمات مبیننت رو مجدد با اسم خودش به کاربران میفروشه و هنوز براش یه صفحه کاربران ویژه نساختن. اگه اینجور باشه که به احتمال زیاد هم اینطور هست، که فرقی با مبیننت نداره و کیفیت و سرعتش همونی هست که الان هم داریم.
هر چند خیلی متوجه جمله «کلآ هر شرکتی که مبین نت بده شبانه هم داره ؟» شما نشدم. یعنی شما خودتون میدونستین که این شرکت نماینده مبیننت هست یا نه؟ در هرصورت چون نماینده مبیننت هست، برای وایمکس دانلود رایگان شب هم داره.
البته ADSL هم مال خودش نیست و از شرکت آسیاتک گرفته. بماند وقتی سایت آسیاتک رو نگاه میکردم، دیدم که به نظر سرعت ۴ مگابیت هم داره، ولی البته با چه قیمتهای نجومی وحشتناک. واقعاً چند نفر حاضرن ماهی بیشتر از نیم میلیون تومن بابت اینترنت نامحدود پول بدن؟!؟ مگه کسی باشه که از دانلودهاش استفاده تجاری میکنه. من که تابحال فکر میکردم تنها گرونفروش همین مبیننت هست. ((:
خب ایشون که خودشم گفته بود این شرکت نماینده مبین نت هست دیگه نیازی به تست صفحه کابران نبود ...نقل قول:
سوالشون هم بیشتر این بود که (مثلا مثل شرکت شهراد که نمایندگی آسیاتک هست و کلا تعرفه و حتی سرعت هاش فرق داره چون پهنای باندش رو اختصاصی از آسیاتک میگیره و به کاربراش میده) شرایطش با خود سایت مبین نت فرق داره یا نه ، که جوابش هم خیلی کوتاه هست ، این شرکت دلال و بازاریاب هست و فقط برای مبین و آسیاتک مشتری میاره د پورسانتش رو میگیره در نتیجه کاملا شرایط مبین نت برای وایمکسش صدق میکنه که یعنی شبانه داره و کلا اینترنتش همون مبین نت هست !
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
ممنون از هر دو دوست عزیزم
بله, منم چون همون لینک مبین نت رو تو صفحه شون دیده بودم, و میدونستم که خدمات مبین نت رو ارائه میدن, برای همین پرسیدم که شبانه و.. به همون شکل مبین نت هست یا نه ؟
ممنونم ..
شرکت های زیادی طرف قرار داد مبین نت هستندکه در نواحی مختلف کشور به مبین نت پهنای باند میدن این شرکت هم یکیشه که معروف ترین ipاش 37.221 هست (جدیدا 37.114 هم اضافه شده)نقل قول:
از ipهای خوب و باکیفیت تو دانلود شبانه محسوب میشه
بعد از طرح نوروزی میخوام یکی از 2 مگ ها رو بردارم بین طرح ماهیانه (3گیگ 30 تومن) و 6 ماهه موندم ترافیک هم زیاد واسم مهم نیست فقط برای دانلود شبانه میخوام.
بنظر خودم طرح ماهیانه بصرفه تر هست، دوستان هم لطف کنن یه نظری بدن :n13:
ماهیانه بگیر :n06:نقل قول:
نقل قول:
مونده بودم که میدونن مال مبیننت هست یا نه که وسط حرفهام این رو هم گفتم. البته واقعیتش مشکل از شرکتی هست که نماینده کس دیگهای هست، ولی رسمی نمیگه نماینده کی هست و مخفی میکنه. اگه کسی با گشتن توی سایت متوجه نشه، جاییش نگفته که نماینده هست. اینجوری اگه نماینده ایرانسل هم بود، معلوم نبود.
ولی جدی توی بخش ADSL سرعت و البته قیمتهای آسیاتک برام جالب بود. اون مدل ۵۲۰ هزار تومنیش رو اگه کسی بگیره باید طبق تئوری حداقل ۲۰ ساعت مداوم کامپیوترش روشن باشه که بتونه ۳۰۰ گیگابایت رو دانلود کنه. شک دارم شرکت هم سراغ همچین اکانتی بره چون قاعدتاً شبها تعطیل هستن. مگه جاهایی مثل کافینتها یا اونهایی که فیلم و آهنگ دانلود میکنن و بعد میفروشن، برن سراغش.
اگه خوب یادم مونده باشه شما قدیمتر گفته بودین که شبها ۸ گیگابایت دانلود دارین و خیلی راضی هستین. با این حساب یه جورایی شبها به شما سرعت بالای دومگابیت اسمی رو میدن که چیز کمیابی هست.
نقل قول:
جالبه که همین الان موقع نوشتن نظر قبلی دیدم سرعت خیلی کم شد و مجبور شدم مودم رو خاموش و روشن کنم که شاید وضعیت بهتر بشه. از IP رنج 178 رفت به 37.221 که شما گفتین. راستش فعلاً که تفاوت سرعت خاصی با قبلی نداره.
چیزی که برام جای سئوال همیشگی بوده این هست که چطور با ثابت موندن آنتن، با خاموش و روشن کردن میشه بین شرکت اصلی و شرکتهای نماینده جابجا شده و از اونها خدمات گرفت. بخصوص ماهایی که از اونها اکانت هم نگرفتیم، چطور اینطور میشه؟ کسی اطلاعاتی داره؟
سلام دوستان...یه سوال مهم دارم
رفیق من مبین نت داره،بعد زیاد میره تو سایتای اونجوری...
حالا میخواد ببینه که مبین نت اصلا احتمالش هست یه وقت بهش اخطار یا گیری سر این کارش بهش بده؟؟؟
درکل کاری دارن به این چیزا؟؟؟میدونن کجاها میری؟؟؟
بی زحمت مطمئن جواب بدید...ممنونم...
1 مگ دارم..نقل قول:
نقل قول:
راستش من میگم، اما باید دید باقی عزیزان هم همین نظر رو دارن یا نه.
اینکه سایتهای ممنوعه وقتی ممنوع هستن که بدون ابزار عبور قابل باز کردن، نیستن. یعنی اگه ممنوع نیست که خطری نداره و اگه ممنوع هست که باید با ابزار عبور بازش کنید. تنها مشکل اینجا این میشه که بعضی از این ابزارها نشت اطلاعات دارن و شاید آدرس سایت باز شده رو نشون بدن. در اینصورت دیگه میزان خطر برمیگرده به میزان نشت و خرابی اون ابزار و البته اهمیت جایی که باز کردین. مجبور شدم کلی جواب بدم، چون از وضعیت مصرف دوستتون بیخبر هستم.
نقل قول:
حتما ماهیانه بگیرید روزنامه نوشته بود ( در صورت تفکیک نامحصوص پورت های داخلی و خارجی در آینده نزدیک راه اینترنت از اینترانت میگذرد روزنامه کسب و کار ) آخه خودتون که میدونین هیچ تو این مملکت حساب و کتاب نداره بعد گرفتید انواع تست سرعت یادتون باشه :n01:
خوب این که درسته،از هیلترشکن استفاده میکنه ولی میخواد بدونه اصلا مبین نت کاری بهش دارن یا نه؟گیری بهش میدن بعدا؟نقل قول:
در ضمن،اگه از ابزارهای تغییر آی پی استفاده کنه خوبه؟به درد میخوره تو این زمینه و رد گم کنی؟
کافیه آی پی رو عوض کنه. البته با یه روش امن.نقل قول:
شما برنامه پیشنهاد میدید یا ترفند خاص؟نقل قول:
یه ترفند تو زومیت بود...
اگرم برنامه بهتره بی زحمت بهم یه برنامه خوب و قوی پیشنهاد کنید.
خوب گرجی عزیز اصل کار رو مجدد خدمتتون گفتن. تعویض IP با روش امن میتونه تا حد زیادی کمک باشه. گفتم تا حد زیادی، چون به نظرم حتی بهترین راه هم شاید هنوز یه مقدار نشتی داشته باشه. اما خوب بعضیهاشون دیگه شدید نشتی دارن و بودنشون با نبودنشون یکی هست. خیلی نمیتونم اینجا توضیح بدم چون فکر کنم برخلاف قوانین فوروم باشه.نقل قول:
اما کلاً این رو بدونید که مشکل فقط از شرکت نیست که حالا مبیننت باشه یا ایرانسل و موارد دیگه. مهم وجود نهادهایی مثل پلیس سایبری هست که دیگه کاری به شرکت شما ندارن و مستقل عمل میکنن. سعی کنید تا حد ممکن از روشهای امنتر استفاده کنید.
بله اون موقع که ۲ مگ ۶ ماهه اولین بار تمدید کردم ۴ مگ بسته شده بود و راحت شبی تا ۷.۵ گیگ دانلود میکردم وقتی تموم شد دوباره ۶ ماهه ۲ مگ تمدید کردم که الان دقیقا رو ۲ مگ بسته شده و شبی ۵.۳ گیگ دانلود میکنم ، از پارس آنلاین هم دارم که شبا باهم لود بالانس میکنم سرعت دانلود ۶۵۰ میده بهم و شبی ۱۰ گیگ میگرم حدودانقل قول:
ماهیانش با ۶ ماهش هیچ فرق سرعتی نداره ، جفتشون رو ۲ مگ بسته شدن ، من الان ۶ ماهش رو دارم که تو ماه رمضون تمدید کردم که یه ۵ گیگ هم اضافه تر داد شد ۱۷ گیگ و تا بهمن ماه اعتبار داره شبانه هم با همون 178 دانلود میکنم که ۵ گیگ رو تضمینی میده شبینقل قول:
نقل قول:
معمولا سرویس دهنده گزارش کسی رو نمیده یعنی امیدوارم اینطوری باشه چون از سازمان زیر ساخت کشور مشخصه کی چکار داره میکنه اما یکی دو بار دیدم پلیس فتا به ادارات دولتی که برای کاراشون از اینترنت استفاده میکنند نامه داده مبنی بر این که مثلا ازاداره شما کسی با ..وکسی وارد اینترنت شده (با جرئیات کامل )و بعد از اون اداره ای که از ..وکسی استفاده کرده خواستن تا فرد مجرم رو معرفی کنه .حالا سرویس دهنده اینا رو لو داده یا چون ادارات دولتی بودن پلیس برای جلوگیری از انجام کارهای غیر قانونی کنترلشون میکرده دیگه نمیدونم اما چیزی رو که گفتم با چشمای خودم شاهدش بودم .ممکنه فقط یوزرهای حقوقی رو کنترل کنن چون یوزرهای خونگی تعدادشون خیلی بالاست ومعمولا همشون از ... شکن استفاده میکنن .
خارجی و داخلی فرقی نداره اگر محبت کنید یک تست شبانه بذارید ممنون میشم البته منطقه شما خلوته منکه نامحدود اداری دارم بعضی موقعه خیلی سرعت افتضاح میشه با وای فای موبایل هم سرچ میکنم هر طرف خونه میرم شلوغه (بعضی قفل نیست بعضی چه اسمهای میزارن ارسلان مبین نت!) تا 2 شب بیدار باشم با این منطقه شلوغ موندم چی تمدید کنم نامحدود هم خیلی برای وبگردی افتضاحه هم پینگ بالای مبین نت هم آپلود که اصلا وجود ندارهنقل قول: