میگم از اینایی که داری کدومش به کار من میاد؟؟
از اون پروداکت هایی که داری کدوماشون رو تو ماموریت های پیش روم نیاز دارم؟؟
Printable View
میگم از اینایی که داری کدومش به کار من میاد؟؟
از اون پروداکت هایی که داری کدوماشون رو تو ماموریت های پیش روم نیاز دارم؟؟
blue bandana و black headband و green indian necklace و semi-precious stones و warm meal و piece of note p.2 و song book و map و ticket train (مطمئن نیستم!) و Lasso و cigars و salmon رو برای کوئست لازم خواهی داشت! شاید از اینها چیزای دیگه هم باشن که من یادم نمیاد.نقل قول:
لباس هایی هم که به کارت میان:
yellow clothing لیدرشیپ میده
اگه خواستی لول پایین بری فورت red clothing و green clothing خوبن
red checkered shirt ویگور داره. شاید بتونه کاری رو باز کنه.
برای دوئل لباس های بهتری هست؛ اما blueوgreen poncho برای لول های پایین شاید خوب باشه
brown bowler hat بد نیست
brown bow برای دوئل بد نیست
grey bow tie ممکنه کاری رو باز کنه چون construction خوبی میده
black shorts لیدرشیپ داره یه مقدار!
Figaro's razor blade علاوه بر اینکه اسکیل میده؛ آیتم نورانی هست. شاید حتی تا لول 50-60 اینا شانس اینو نداشته اشی که از طریق کار پیدا کنی.
اون instructionها هم اگه craft رو blacksmith انتخاب کنی به درد میخوره. خصوصا که creat a bayonet رو هم دارم!
+
اگه میخوای بازی رو ادامه بدی (یعنی 1-2 سال)؛ به لول های بالا که رسیدی یه ست هست به اسم collector's set. برای به دست آوردن این ست باید اکثر آیتم های موجود در بازی رو داشته باشی. مثلا برای گرفتن لباس collector's؛ باید همه ragها - ponchoها - clothingها - shirtها - checkered shirtها - waistcoatها - cotton jacketها - dress coatها - leather jacket ها - coatها رو داشته باشی.
(البته لازم نیست همه رو همزمان داشته باشی. فقط کافیه هر کدوم از اینها یه بار بیاد توی اینونتوری. پس میتونی هر کدوم رو که نداری قرض بگیری ولی به هر حال اگه همه مال خودت باشن حالش بیشتره!)
برای همین توصیه میکنم از همین حالا شروع کن به جمع کردن هر چیزی که به دستت میرسه! تا وقتی رسیدی به لول بالا مجبور نشی کلی پول رو یهو خرج کنی.
منظورم اینه که من که پولت رو پس میدم؛ پس همش رو بخر:31:
ورلد بتا هم با این واحد پولی جدید آپدیت شد
خب پس اینا رو سر فرصت از امشب یا فردا صبح بهم بده لطفا
ممنونت میشم:11:
اون مورد هم یادت نره :31:
پیگیر باش:31:
ياد حضرت على افتادم كه 11 - 12 شب ميرفت دم در خونه مردم بهشون لباس ميداد :-Dنقل قول:
1000 دلار دیگه بگیرم میتونم black tie بگیرم:27:فردا فقط کار با پول بالا میکنم.
پسر این feed the animals عجب چیزیه:8:
دارم همین جور باهاش لول اپ میکنم از 120 xp شروع شد به دادن الان 100 تا میده فکر کنم تا لول 25 فقط همین رو برم
یه کار رو مدام پشت هم انجام نده motivation میاد پایین هم تجربه کمتر میگیری هم پول هم آیتم و...نقل قول:
رفتم تو سایت بازی
و یه حساب کردم که تا همین الان واسه ری اسکیل چه قدر بایستی خرج بکنم:
18 تا کریسما : 12150
58 تا لیدرشیپ :19430
کلا میشه :31580 :18::18::18:
یعنی واقعا ادم به ..... میره واسه ری اسکیل :13:
من که دیگه فکر کنم از الان همه رو میدم به دکس و داج و ایم و شوتینگ
تا 5 لول دیگه هم میرم واسه ری اسکیل.........:8:
اون دو صفحه ای که قبلا برام گذاشته بودین که مربوط شغل های دوئلر و شغل های یه اسکیل خاص رو میتونید دوباره برام بزارید؟؟
خب من الان لول 20 شدم
کرفت رو جی کارش بکنم؟؟
اصلا چی هست و به چه کاری میاد و کدومشون بهتره؟
تا جایی که یه ذره قهمیدم از خوندشون فکر کنم سومی بهتر
............
الان رفتم پست امین رو تو صفحه 1811 رو خوندم..
ولی نگفته که Blacksmith دقیقا چیکار میکنه؟؟
و اینکه بین Blacksmith و Tonic peddler کدومشون بهتره به نظرتون؟
زندگی خرج داره دیگه...:31:نقل قول:
به نظرم بهترین راه برای ری اسکیل خرید پرمیوم هست. با کمترین مقدارش (5 یورو)، می تونی 11 بار پول ری اسکیل رو ریست کنی.
مثلا من الآن برای ری اسکیل باید 775350 تا بدم. اما اگه با پرمیوم، پولش رو ریست کنم میشه 98350 تا. یعنی حدود یک هفتم.
نه یک هشتم:31:
و این مقدار پول رو میشه کمتر یه ماه با کار کردن به دست آورد. یا اگه خیلی عجله داشته باشم میشه با فروختن بعضی از آیتم هام بگیرم.
بهرحال هر جور راحتی! اکانت توئه و تو باید تصمیم بگیری...نقل قول:
یه قابلیت اون پایین انجمن هست که میتونه بره صفحات قبل و پست هایی که قبلا داده شده رو دید! :31: واقعا چیز عجیبیه... :27:نقل قول:
محصولات blacksmith دمیج اسلحه ها رو بالا میبره و خصوصیات دفاعی و هجومی فورت رو زیاد میکنه و اینا.نقل قول:
خوب بودنشون کاملا بستگی به این داره که بیشتر چکار میکنی. مثلا من field cook رو انتخاب کردم، در حالی که بیشتر میرم فورت و حالا مجبورم bayonet رو به قیمت زیادی از blacksmithها بخرم:41:
این quest giver locator تو tw-info واسه من کار نمیکنه !
من واسه کرفت Blacksmith رو گرفتم
ولی فکر کنم اشتباه کردم باید Tonic peddler رو انتخاب میکردم:13:
سلام دوستان....
به احتمال زیاد من سرور وست رو برای ایران میخرم اگه قیمت خوبی پیشنهاد بدن....
گفتن تاپیک بزن(احتمالا برای این که بدونن چند تا ایرانی تو بازی هست) اگه خواستین به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و درخواست خودتونو برای سرور ایرانی با زبان فارسی بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار بسیار پسندیده و زیبایی هستش:46:نقل قول:
بازیکن ایرانی فک کنم 50-60 نفری باشن ولی اگه تبلیغات کنی مثل خان وارز و تراوین مطمئناً بازیکن بیشتری میاد سمتش .
آره ولی هنوز موافقت نکردن.اگه تو فروم اونجا کسی پست نده فکر نکنم بدن....
ای بابا همین دیشب رفتم فروم وست
الآن باز نمیشه
بقیه میتونن برن؟
اره باز میشه . با چیز پی ان امتحان کن .نقل قول:
+
به نظر فکر خوبیه البته اگه تعداد بازیکنا بالا باشه :10:
برای منم باز میشه...
یه یارو میگه تا سرور عربی کسی نخواد فارسی نباید باشه
برادر از فروم و رای گیری و تیکت نمیتونی امتیاز سرور ایران رو بگیری . توی تیکت یک گیم مستر که بازیکنه جواب میده توی فروم هم که مدیران فروم پاسخ میدن . باید بری سراغ دست اندر کاران اصلی بازی . با اونها ارتباط برقرار کن نهایتش ارجاعت میدن یه مدیر مسئول بازی west ولی اگه از کوچیکا شروع کنی همش پاس کاری میکنن :31:نقل قول:
اون ابله که در مورد سرور عربی گفته فکر میکنه شما میخوای که یه سرور ایران بصورت رایگان برای ایرانیا باز کنن !کد:http://www.innogames.de/en/contact
در صورتی که اگه شما رضایت اونها رو جلب کنی و هزینه سرور و لیسانس بازی رو پرداخت کنی اگه برای آنگولا هم بخوای میتونی سرور بزنی:27:
من میخوام سری کوئست های wastland رو برم ؟ ارزش داره انجام بدم ؟
از بر.وبکس کسی اینجا از این پروداکت ها نداره؟
Granite blocks 0/5
T-Bone-Steak 0/7
Berries 0/8
Saddle 0/1
اگر کسی داره خبرم کنه
ممنونم میشم:46:
این محصولات usable که میشه تا 5 بار استفاده کرد چقدر ماندگاری دارن ؟ کلاً چطوری کار میکنن یه توضیح بدین .
بچه ها کی همه کاره ی پارسه توی بازیه؟
یه جا خالی دارید ما هم بیایم؟
لولم 18ه در حال حاضر
راستی اسمم abtien5ه :)))
خوب یکی از کلاه دار ها و گنده های پارسه حسین جان هستش:31:من هم بهش گفتم اگه میتونه منو دعوت کنه هنوز جواب نداده ، البته من تو پارسه بودم بدلیل بد چیدن اسکیل ها اکانتم رو دیلت کردم دوباره ساخنم
حسین به دلیل نامعلومی بن شده :13: . میتونی به king milad یا eskilia پیغام بدی اونا دعوتت کنن
ای بابا بنده خدا چرا بن شد !
ما اینهمه داریم مبادله قاچاقی میکنیم , حسین بن شد ! البته شاید اونم زده باشه تو کار قاچاق مواد :دی
روز به روز به wow نزدیکتر میشه ! اگه توی آپدیت های بعدی دانجن و باس توی مپ نذاشتن ! حالا ببین کی گفتم
من خیلی وقته بازی میکنم و توی آریزونا به سطح 70 رسیدم.بازی ساده ای یه
من 2 تا اکانت دارم ولی منو به خاطره قاچاق گرفتن نه مولتی :5:نقل قول:
اینم دلیلش که اونا زدن
§6) Pushing
Pushing refers to an exploitative use of ingame features to provide experience, cash, and/or items to other account(s). Specifically, a player may not participate in a prearranged duel, bounty, or market trade to provide and/or obtain inordinate amounts of experience points, items or ingame cash. Additionally, it is prohibited to create secondary accounts in order to provide or receive unmerited rewards via the referral system.
آقا فلاٌ با آقا میلاد در ضمینه شهر صحبت کنید تا من بیام
ای بابا ! بیا اینم آخر و عاقبت قاچاق :دی مارو کی بگیرن خدا میدونه ...
از این بن های مدت داره یا حبس ابد بهت زدن ؟
حالا چی از مرز رد کرده بودی گرفتنت ؟
به مدیرشون ایمیل زدم اگه قیمتاشون رو تا چند روز آینده پایین نیارن به پلیس مبارزه با جرایم رایانه ای و واحد فیلترینگ و واحد مبارزه با قاچاق ارز اطلاع میدم :31::31::31::27:نقل قول:
منتظرم جواب بدن :5::8:
آره برام ابد بریدننقل قول:
فیلاٌ یه تیکت دادم ببینم چی میشه
ولی کویست ولینتاین رو از دست دادم :41:
دیلم از این :11: قسمت میسوزه خوداکنه گیرم بیائ یه جوری آزاد شم
جریان این کوئسته ولینتاین چیه؟
همون سه تا نیم ساعت رو بریس هستش؟
من دیروز زدم ولی هیچی گیرم نیومد فکر کنم زود زدم ...کی باید بزنم؟؟
به میلاد و پیمان این سایت رو بگو که بیاد من کاریش دارمنقل قول:
کویستیش سادیست روز ولینتاین میری picking berries سه بار 30 دقیقه میزنی شاخه گل میگیری
باقیش رو نمیگم :27:
روز ولینتاین کی هست حالا؟:31:
حسین بچه ها دارن میگن که داری سر کارمون میزاری :13::8:
اگر سرکاریه بگو:31:
برای کسایی که سال پیش نبودن دو تا کوئست هست.نقل قول:
یه دونه raven feather لازم داری (از scare birds off the fields میتونی گیر بیاری)
و یه cotton (از picking cotton)
هر دو کار همون لول یک هم فکر کنم باز باشه!
این کوئست مهم تره و بهت یه گردنبند خوب میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------
اون یکی کوئست هر سال تکرار میشه و حسین گفت... :31:
-------------------------------
ولنتاین 14 فوریه، 2 روز دیگه هست.
کوئست اولی رو تا 4 روز بعد از ولنتاین هم میتونی انجام بدی اما کوئست دومی رو نمی دونم!
دیشب از زندان در رفتم الان لبه مرزه مکزیک هستم
ایشالا تا امشب بی خیالم میشن
نه کویست واقعی هست برگشتم شهر به همه میل میدم:8:
حسین را خدا آزاد کرد :31:نقل قول:
چی بهشون گفتی ؟! نکنه رشوه دادی ...
الان از اینایی شدی که یه شب رفتن بازداشتگاه بعد میرن قلدر بازی در میارن میگن ما حبس کشیدیم :27::27: