اسپید تست و بخش ویدئو گوگل تا دیشب برای من مشکلی نداشت اما از امروز هیچ کدوم اجرا نمیشن احتمال دادم مشکل از فلش پلیر باشه اون رو هم اپدیتش کردم باز هم مشکل حل نشد
Printable View
اسپید تست و بخش ویدئو گوگل تا دیشب برای من مشکلی نداشت اما از امروز هیچ کدوم اجرا نمیشن احتمال دادم مشکل از فلش پلیر باشه اون رو هم اپدیتش کردم باز هم مشکل حل نشد
برای من هم این دو سایت + یوتیوب که با IP باز میکردم دیگه باز نمیشه.نقل قول:
شما هیچ موقع مشکل رو توی سیستم خودت جستجو نکن:19:نقل قول:
ضمنا ویدئوی گوگل برای منم باز نمیشه
سلام بچه ها !
آقا من سرویسم 28 ام تموم میشه ! بنظرتون از شاتل بکشم بیرون برم پارس ؟؟
سرعت 1 مگ و تا 3 مگ شیر شده رو با 6 گیگ میده 60 تومن (البته 3 ماهستا)
میشه ماهی 20 تومن ! نظرتون چیه ؟
شبانشم رایگانه ! این یارو نمایندش میگفت سرعتش کمتر از 120 نمیاد و تا 250 هم میره ! بنظرتون ارزش داره امتحانش کنم ؟؟
سلام به همه دوستان شاتلی ! :20:
آقا عیدی ما رو وده بریم ! :31:
طبق این شرایط عیدی من باید 1 گیگی عیدی شامل حالم میشد که هیچی ترافیک اضافه نشده ! :13:
یکی به داد من برسه:11:
سلام گلم.نقل قول:
من میخواستم ماهی 20 تومن بدم میرفتم از سپنتا سرویس 64 یا 96 نامحدود میگرفتم.
به نظر من اصلا ارزشش رو نداره.صبح جیره بندیه ، شب صف CNG .
جیگر تو سمنان فن آوا نیست :دینقل قول:
سلام گلم.
من میخواستم ماهی 20 تومن بدم میرفتم از سپنتا سرویس 64 یا 96 نامحدود میگرفتم.
به نظر من اصلا ارزشش رو نداره.صبح جیره بندیه ، شب صف CNG .
فقط شاتل و داتک و پارس هست (با 2 3 تا آی اس پی که برای سمنانه و شهرهای دیگه نیستن)
من از پارس بد نشنیدم !
حالا نمیددونم نظرتون چیه ؟؟ لااقلش از شاتل بهتر نیست :دی ؟؟
شانس رو میبینین؟
دو روز دیگه دوره این ماهم تموم میشه تازه اومدن یک گیگ اضاف کردن:19:
این قضیه سه گیگ دیگه چیه؟
یعنی اگه حواست نباشه و بیشتر از ترافیکت مصرف کنی بعد میگیرن ازت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجید تو هم مثه منی :دی
منم 2 روز دیگه تمومه سرویسم
اون 3 گیگ ، همون 3 گیگ 1 ماهت هست دیگه !
البته فک کنم 1 گیگ رو میتونی تو دوره بعدم استفاده کنی ! هان ؟
فک کنم دورم 27 یا 28 تموم میشه.
آها فهمیدم. فک کردم اون سه گیگ رو میشه اضافه بر سازمان مصرف کرد بعد پولش رو از حلقوممون بکشن بیرون:دی
نه فک نکنم بشه ماه بعد استفاده کرد.
میگم حالا من چیکار کنم؟
نه حال دارم برم بانک پول بریزم به حسابم که اینترنتی بدم پول دوره بعد رو و نه اینکه برم نمایندگیش:دی. دو سه روز دیگه هم خونه نیستم تا یکی دو هفته بعد.
نمیشه برم یک هفته بعد بدم؟ از رانژه در نمیارن خط رو؟
راست میگی حالا سرعت شاتل تو شب چجوری هست؟نقل قول:
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
نه از رانژه در نمیاد چون تعطیله پول رو هم بریزی اون یک هفته رو ازتون کم می کنند این رو میگن سیاست.نقل قول:
چشم یک پپسی هم روش میدم خدمتتون.نقل قول:
خوب یک زنگ بزن پشتیبانی تا برات درست کنه اگر هم نکرد که عیبی نداره عیدی رو شاتل به هر کی دوست داشته باشه میده مگه وقتی پول میدادی گفتن ما عیدی میدیم؟ خدا بخواد قسمتت میشه.
اصلا هیچ اساسی ندارند مثل اینکه یکی نشسته داره دستی عیدی ها رو اضافه میکنه.
زحمت كشيدن با اين 1 گيگشون! يك گيگ معادل 3 قسمت سريال ميشه.(قسمت 11 و 12 Flash Forward در جمعه و قسمت اول سيزن سه Breaking Bad در دوشنبه:26:) بقيه ي دانلودي ها هم ميره تو آب نمك:sad:.عجب عيدي بود پارسال!:31:
بيا پيش ما بچه ها منتظرتن شبي 15 گيگ دانلود كد شده دوره جديد بزودي شروع ميشه
مشخصه ي گروه تك آفلاين
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
شك نكنيد،شما موفق خواهيد بود ،هم اكنون با ما تماس بگيريد
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
شك نكنيد،شما موفق خواهيد بود ،هم اكنون با ما تماس بگيريد
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
لذت و آفلاين
عاشق دانلود كردن هستيم
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
مك ٥مگ فقط برتي شما،. شعار ما: ايراني شايسته ي بهترينهاست
فروش پايان نست آغاز تعهد هست منتظر هستيم
1 گیگ چیزی نیست که من حاظر بودم کل عید هم اگر مجانی میکردند نمی گرفتم ولی سرعت شبانه من برمی گشت مثل اول الان نزدیک 3 ماه میشه من افت سرعت دارم هر چی هم به پشتیبانی میگم زیر با نمیره.نقل قول:
خب مثل اینکه باز یک شب اومدیم از شاتل تعریف کردیم دوباره اوضاعش به هم ریخت !
دیشب سرعت دانلود باز هم افتضاح بود
مثل اینکه یک شب در میون شده !
دیشب از 40 بالاتر نرفت !!!
......................................
فایلهای flash که قربونش برم از همون اول واسه من مسدود بود.چارشم فقط --- هستش:20:
موضوع جدیدی نیست تا اول عید مرتفع میشه به احتمال زیاد.نقل قول:
سلام
تست من ECO 128
امدوارم ساعت 2-3 شب هم همین طور باشه
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
فلش ها که درسته ..........نقل قول:
من هم اکو 128 هستم.نقل قول:
همین الان درست شد قبلش تو speedtest نمی تونستم برم تست من که وضعش از شما بهتره:
ولی الان تقریبا 3 ماه داره میشه که دلم خوشه شبی مثل قبلا بالای 1 گیگ دانلود کنم ولی نمیشه.کد:http://www.speedtest.net/result/750662664.png
نه واسه من هنوزم کار نمیکنه.شاید .مثلا از همین سایت speedtest هم نمیتونم استفاده کنم.اگه بخوام استفاده کنم باید اول با v-p-n لودش کنم.بعد باهاش کار کنم.:2:
چرا اینا 5 گیگ منو نمیدن یس :13:؟!! آرت 1 ، تهران .
یوتیوب هم برام تعطیله :2:.
شما تهرونی؟ مال بیشتر بچه ها رو دادند چت آنلاین بهتون چیزی نگفته؟ مثل اینکه جدی جدی شاتل دستی داره عیدی ها رو میریزه نتونستند نرم افزاریش کنند .نقل قول:
یوتیوب که تعطیل بود . با فی ل تر شکن میومد بالا که الان هم میاد.
نقل قول:
طبق گفته شاتل برای سرویس های ART از اول فروردین اضافه میشه.
درست می فرمایید ولی ننوشته اول فقط نوشته فروردین.نقل قول:
دوستان امروز سرعتتون چطور بود؟
مال من بدون دیسکانکت ، تقریبا خوب بود ( بدلیل 2 3 شب خطا دادن ، دیگه امشب مودمو PPPOE تنظیم کردم)
گفتم شاید شاتل آدم شده!:19:
تورنتهایی که دارم دانلود میکنم با 20 تا سیدر هنوز با dc یا بدون dc هنوز شبی 200-300 مگ بیشتر دانلود نمیشه.
لینک مستقیم 8 کانکشن رو هم نهایت 700-800 بیشتر نمیگیره. دیگه فکر کنم باید خواب 1300-1200 مگ رو ببینم. مثل اینکه همه جا پیشرفت میکنه به جز تهران.ولی مشهدی ها هم یکسری ها می گن سرویس 2 مگ رو شبها می برند روی همون 128 .
با درود
با من تماس گرفتند و شماره رسال مودم رو دریافت کردند.
برای اضافه کردن حجم از 1 گیگ به 3 گیگ
برا منم 1 گیگ بیشتر اضافه نکردن
زنگ زدم پشینبانی قم دختره میگه ما نتونستیم مودم ها رو شناسایی کنیم همینه که هست :41:
عیدی وده :31:
برو بچ شاتلی این عیدی ما چی شد چرا الکی قول میدین ؟ ما شکممون رو صابون زدیم !
نکنه میخواید 15 فروردین 1 گیگ رو اضافه کنید ؟! :21:
بیخیال ریکا میزدی به شیکمت زودتر عیدی گیرت میومد جدا از شوخی حتما باید مثل اینکه عیدی رو هم زنگ بزنید به زور ازشون بگیرید فعلا که برای بعضیها اینجوری شده جریان سرعت شبانه هست که به زور میگیریم.نقل قول:
آقا چرا از حقت میگذری حرف زدن باید پای حرفشون وایسند من اگر مثل شما مودم زاکسل داشتم میبردم جلوشون میگفتم چشمتون رو باز کنید روش نوشته زاکسل.نقل قول:
آقا شرمنده ها . راستش من تازه مودم وایرلس گرفتم و مارکش هم دیتاشینه کسی از اساتید میدونه شاتل چجوری این مودم های زایکسل رو شناسایی میکنه؟؟؟ ممکنه چیپ این دوتا یکی باشه و اشتباهی فرضا مودم منو به عنوان زایکسل شناسایی کنه؟؟؟؟
فكر كنم منظورش كسايي هست كه از خودشون مودم زايكسل خريدن وگرنه نميتونه بفهمه.نقل قول:
نقل قول:
کاملا در اشتباه هستید دلیلش رو اینجوری نوشته پس کسانی هم که مودم زاکسل رو خودشون خریدن باید به همون میزان عیدی بگیرند که حالا فکر کنم زدند زیرش:
نقل قول:
گفتنيست، از آن جايي كه بررسی آمار پشتیبانی فنی شاتل نشان می دهد دارندگان مودم ZyXEL با اختلاف بسیار زیاد، کم ترین تماس تلفنی را با بخش فنی ما داشته اند. بر اين اساس و به پاس این موضوع در بستهي هديهي نوروزي خود، از ترافيك رايگان بيشتري نسبت به سايرين بهرهمند خواهند بود. اين ترافيك رايگان كه به صورت جدول زير براي مشتركين سرويسهاي مختلف اعمال ميشود، در تاريخ ياد شده در اين جدول به سرويس شما اختصاص خواهد يافت.
کسی میتونه به من کمک کنه !
از وقتی نمیشه فلش پلیر رو از سایتش آپدیت کرد کلی مشکل دارم . لینک دانلودش رو از یک سایتی پیدا کردم نصب کردم الانم آخرین نسخه فلش رو دارم ولی رفتم توی میل خواستم از application ها my photo رو اضافه کنم به میلم ولی این ارور میاد . چی کار کنم ؟
مال تو خوبه که تازه فقط لود نمیکنهنقل قول:
مل من رو چی میگی که سیستم خودش ریستارت میشه .
شاید مورد از خود یاهو هست از چه مرورگری استفاده میکنیید؟نقل قول:
مثل سال گذشته چند روز عید رو دانلود رو رایگان نمیکنن؟
نه امثال بجاش ترافیک هدیه دادن!نقل قول:
اتفاقا اینجور بهتره دیگه مشکل افت سرعت و ... کمتره!
کد:http://www.shatel.ir/fa/2010/03/nowroozgift/