نقل قول:با هر دوی شما هستم :نقل قول:
حالا مجبورین شات بذارین دل ما رو آتیش بزنین؟؟؟؟:n30:
همیشه که اینطوری نمی مونه اونوقت هم ما پز می دیم!:n10::n09:
ضمنا بایرامیز دا موبارک اولسون :n16:
Printable View
نقل قول:با هر دوی شما هستم :نقل قول:
حالا مجبورین شات بذارین دل ما رو آتیش بزنین؟؟؟؟:n30:
همیشه که اینطوری نمی مونه اونوقت هم ما پز می دیم!:n10::n09:
ضمنا بایرامیز دا موبارک اولسون :n16:
والا اگه یادتون باشه من همیشه به خاطر اینکه خطم بیشتر از 1.5 مگ رو نمیکشید حسرت نتهای شمارو میخوردم !!! ولی الان که یه خط تلفن دیگه دارم و میتونم تا 6 مگ ازش استفاده کنم و این سرعت هم حالا حالا ها موندگار شده چرا که شات ندم :دینقل قول:
دوستان عیدتون مبارک
ولی عید و با دست گل عزیزان مخابرات شروع کردیم . 3 گیگ کم شده و دانلود رایگان هم که نداریم . خدا بگم ......
ناراحتی نداره که ، الانم خط من بیشتر از 2 مگ نمیکشه تازه اونم مونده به آغام ابالفضل که بگیره یا نگیره:n08:نقل قول:
اگر مخابرات مک آیدی رو قفل نمیکرد !! سرویسم رو میدادم اونایی که الان نیاز دارن استفاده کنن !!! چون من خودم نزدیک 80 گیگ دانلود کردم و الان دیگه واقعا چیزی برای دانلود ندارم :دی(هر چس دم دستم میاد میزارم برای دانلود :n08:)نقل قول:
دوست به این خوبی :Pنقل قول:
الهی به خاک سیاه بشینی :n02:نقل قول:
الهی زلزله بیاد هارت تکون بخوره بسوزه :n02::n02::n02::n02:
شوخی کردم دیونه . ایشالا هاردت بشه 10 ترا و پرش کنی :n02::n02::n02::n08::n07:
عیدتم مبارک . بچه ها عیدتون مبارک :n16::n16:
خب حسین جان Clone Mac Adress واسه الانه دیگهنقل قول:
واقعا لازم نداری بده حداقل تست کنم ببینم چطوره؟:n02:
بازم جواب نمیده .... :n08:نقل قول:
آخی .... :n08:
چقدر دانلود کردم .... :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اونوقت؟نقل قول:
شاید خط من 470 تا رو نکشه ولی 250 تا رو میکشه حتما:n27:
دوستان عید همگی مبارک:n12:
بعدش میگین چرا اینترنت ما اینطوریه و برا خارجیا خوبه
خوب جنبه ندارین پدر مخابرات رو درمیارین اونا هم محدود میکنن :n02:
الان برعکس شده ما که محدود داریم نمیتونیم دان کنیم و شما دارین حالا میکنین
همینه که میگن : چنین است رسم سرای درشت گهی پشت به زین و گهی زین به پشت!!:n09:نقل قول:
امشب هم دانلود نکنیم ؟ :n13:
سرغت محدوود شد رو 16 کیلو..از 450 اومد رو 16.:n02:
زکی زرشک ....نقل قول:
حالا که منم میخواستم بیام بخور بخور تموم شد!!:n21:
سال نو مبارک
عیدی مخابرات تو تایم رایگان ! 10 گیگ کسر کرده تو 3 شب
زنگ زدم گفت حجم برمیگرده مشکل شبانه هم درست میشه ولی 1 هفته طول میکشه !
اینم عکس از دانلود که این چند روز مخابرات قاطی کرده بود زدیم توو رگ..ولی اگر یک روز هم دوام میاورد خوب میشد:n02:
از 1 ساعت پیش مخابرات من بدجوری خراب کرد !!! کلا نت من تبدیل شده به اینترانت !!! پینگ میده ولی انگار پورت 8080 رو بستن که وبگردی تعطیله !!! تنها در صورتی میتونم وبگردی کنم که وی پی ان ملی شاتل رو وصل کنم !!! اونم تنها سرعت که بهم میده 13 کیلو هستش :n15::n02:
البته اولش رفت روی بایت و لی الان لطف کردن که میتونم با کلی بدبختی 13 تا سرعت بگیرم :دی
در ضمن با کلون مک آدرس هم نمیشه از سرویس دیگه استفاده کرد !!!
یعنی ممکنه سرعت دوباره بره 450:n02:..اگر بشه باز بخور بخور راه میندازیم
از بس عکس گرفتی گذاشتی اینجا همه فهمیدن خب
نمیدونی اینجا جاسوس داره ؟:n02:
نه من فکر نمیکنم ما بی جنبه باشیم اول اونا به جنبه بازی در اوردن :n11::n02:نقل قول:
بعدش میگین چرا اینترنت ما اینطوریه و برا خارجیا خوبه:n02:
خوب جنبه ندارین پدر مخابرات رو درمیارین اونا هم محدود میکنن
الان برعکس شده ما که محدود داریم نمیتونیم دان کنیم و شما دارین حالا میکنین
عیدتون مبارک دوستان
شماره پشتیبانی مخابرات چنده؟ با کجا تماس میگیرین؟ تکلیف این حجم های رفته چی میشه؟ امشب بازم دانلود نکنیم؟
شوخی کردم وگرنه اگه همه همچین اینترنتی داشته باشیم حالا اینترنت های 40 مگی رو نمیگم مثلا همین سرعت 400 نامحدود داشته باشیم دانلود هامون رو هم به موقع انجام میدیم دیگه مثل حالا نمیشه که همه رو جمع میکنیم تا یه فرصتی بدست اومد پدرشو دربیاریمنقل قول:
الان تست كردم 130 مگ پرید!نقل قول:
خوش به حالتون دانلود 24 روز منو سه روزه کردین منم که اینترنتم جحمی صبح که پا شدم دیدم حجمم صفر شده اولش فک کردم یه بابایی زده مودممو ه_ک کرده همه حجممو زده به جیب بعد فهمیدم نه ضد حال از سمت مخابرات رو سرمون نازل شده!:n28:نقل قول:
امشب باز سرعت افتضاح
حدود 2 گیگ حجمم رفته...
سرعت نامحدود رفت رو 16
فکر کنم دیگه روزهای دانلود به پایان رسید :n03:
آره دیگه..بساط بخور بخور حمع شد:n02:نقل قول:
من که اصلا دانلود عقب افتاده ای نداشتم..روز های معمولی فیلم با کیفیت 4 گیگ میگرفتم...این سه روزی که مخابرات قاطی کرده بود به حای 4 گیگ .فیلم با کیفیت 15 گیگ گرفتم.. چون نمیخواستم این سرعت مفت هدر بره..نقل قول:
من الان 800 مگ دان کردم با سرعت 450
ولی از حج کم نکرد
واسه امتحان 7-8 مگ گذاشتم شب دان کنه مودم رو هم کاری باهاش نداشتم 12 خوابیدم خودش شب دان کرد صبح دیدم کم نشده از حجم بعد 800 مگ هم دان کردم مودم رو خاموش کردم دو باره رفتم سابت چک کردم حجم کم نشده
اگه اینجوری باشه که پس دانلود من حله
همه چیز لیمیت شد پینگ درست شد ....
ماکس نت جمعهها تا ساعت 10 رايگانه.نقل قول:
مخابراته ولی الان چک کردم نزدیک 900 مگ ازم کم کردن :n13:نقل قول:
درسته که سرعت رو کم کردن !!! ولی من باز هم راضیم !!! چون کلی دانلود داشتم که اونارو تموم کردم !!! دیشب از بس هیچی نداشتم هر چی دم دستم میومد رو میزاستم دانلود :n02:
ولی دیگه 16 کیلو خیلی کمه...باید حداقل 30 میزاشتند...درسته من با این خط دانلود انجام نمیدم...ولی وبگردی هم نمیشه کرد با این سرعت
آره دقیقا.نقل قول:
قبلا سرعت این 128 نامحدود 32 بود الان آوردن رو 16
این که دیگه خیلی بده. امیدوارم درست بشه
آره !! من با پارس هم که لیمیت شده بودم اینو تجربه کردم !! سرعت زیر 20 کیلو اصلا و ابدا به درد وبگردی نمیخوره !! ولی 32 تا خیلی مناسبه برای وبگردینقل قول:
احتمالا تو مخابرات برای اینکه سرعت ها الکی هدر نره خودشون لیمیت کردن !! بعد که اکانتینگ رو درست کنن احتمال زیاد سرعت ها درست بشه
دیشب دل رو زدم دریا و دانلود شبانه گذاشتم برای دانلود از ساعت 1 تا 9 که حدود 18 گیگ دانلود کرده اما حدود 5 گیگ از حجمم کم کرده !
حالا تکلیف این حجم ها ی کم شده تو ساعت رایگان چی هستش / زنگ بزنیم به پشتیبانی ؟
کسی تا به حال باهاشون صحبت کرده در این مورد ؟