من از آقا حمید گرفتم 265 --- میده 277نقل قول:
من از آقا حمید گرفتم 265 --- میده 277نقل قول:
نقل قول:سلام عباس جان نام بردن از فروشگاه های اینترنتی خلاف قوانین هست.لطفا در pmبه ایشون یا دیگر دوستان اعلام نمائید.نقل قول:
دوستان يه ٧٠١٦ كننوود يافتم ميگه ٣٥٠ پايينم نمياد ! و يك ٩٦٥٠sd كه اونم تمييز هست و ميگه ٣٥٠ !و يكي هم 8650bt كه اون ٤٠٠ !!بنظرتون كدوم رو بخرم!؟خودم كنوود دوست دارم ولي ٩٦٥٠ جديدتد و قابليت بيشتري داره اما من كيفيت صدا برام مهمه !يا اصلا بيخيال اينا بشم يه x400 صفر كيلومتر بخرم !؟
نقل قول:
پایونیر که این مدلایی که گفتین تو صدا هیچ فرقی باهم ندارن.
7016 به نظر من از پایونیر و x400 خیلی خوش صدا تره .قیمت دسته دو تمیز هم همین حدوداس از 300 تا 350 میفروشن.
اگه از سلامت دستگاه و تمیزیش 100% اطمینان داری 7016 انتخاب خیلی خوبیه.
درود
شیوه ی بستن یه جفت بلندگوی خربزه ای، یک جفت سوپر توییتر و یک ساب باکس به آمپ 8400 را آموزش دهید.
آیا داغ شدن آمپهای دسته AB که در صندوق گذاشته شده باشن، بهشون آسیب می زنه یا طبیعیه؟
امروز رفتم سیستم رو نصب کردم (7056-e69x-526)
سیستم خوبی شده، راضی ام، ولی کمبود ساب و کامپ جلو به شدت احساس میشه
یه نکته ای هم بگم، به نظرم سیستم رو باید توی جاده آزمایش کرد، صدای لاستیک، صدای باد، صدای انجین و فن و
نویزای دیگه باعث میشه صدا با حالت سکون فرق داشته باشه. اونجاس که اسپیکرا خودشون رو باید نشون بدن! که
e69x (برای من) به نظرم تو جاده و با شیشه باز مخصوصا، یخورده حجم صداش کم میشه. اینو وقتی متوجه شدم که دم
مغازه بودم و بلافاصله یه مسیر 50 کیلومتری رو اومدم. به نظرم دوستانی که فرصت تست سیستمی رو دارن و بعد از اون
اطلاعات و تجربیاتشون رو در اختیار بقیه میذارن، تو جاده و با شیشه باز هم تست بگیرن
شفافیت خیلی خوبه، بیس بد نیست ولی من از کواک انتظار بیس زیادی ندارم.
سوال!
میخوام صدای باندای جلو رو کم کنم که تو ولوم های بالا صدا خراب نشه، کدوم قسمت توی پخش 7056 کنوود اینکار رو
میکنه؟ فک کنم اسمش fader باشه منتهی پیداش نمیکنم
ممنون
البته صدای یک سیستم رو باید با انجین روشن (ماشینی که انجین صدا نداشته باشه) ، و بی حرکت و شیشه ها بالا باید تست کرد .نقل قول:
ولی حرف شما رو قبول دارم . ماشینای ما ک پر صدان و همینطور توی بزرگراه ها سرو صدا زیاد و شیشه ها پایینه ، اون موقع حجم صدا باید به دادمون برسه ...
اینا همرو میخوای با 8400 درایو کنی ؟ لابد ---- هم گفته میشه و مشکلی نداره !نقل قول:
درود
شیوه ی بستن یه جفت بلندگوی خربزه ای، یک جفت سوپر توییتر و یک ساب باکس به آمپ 8400 را آموزش دهید.
آیا داغ شدن آمپهای دسته AB که در صندوق گذاشته شده باشن، بهشون آسیب می زنه یا طبیعیه؟
مدل باند و سوپر تیوتر و ساب و مصرفشون چی و چقدره ؟
سلامنقل قول:
نمیتونید این کار رو با هم انجام بدین.
خیر آسیب نمیزنه.اگر بیش حد اسمی امپ داغ بشه پروتکت میکنه که این کار باعث جلوگیری از آسیب دیدن مدارها میشه.
سلام.
من بالاخره پرایدمو تحویل گرفتم. یه 132 سفید رنگ.
طبق انتظار ضبط نداره.
یه ضبط میخوام برای سیستم صوتی فابریک ماشین و شاید در آینده بخوام فقط بلندگو های عقب و جلو رو عوض کنم ویه ساب کوچولو هم ببندم ولی دنبال سیستم خاص نیستم. (آمپیلی فایر و ... نمیخوام) البته احتمالا الان فقط بودجه خرید یه ضبط رو دارم.
بین مدل های زیر کدومش بهتره.
1. Kenwood KMM-X10
2. Sony CDX-G1150U
3. Pioneer MVH-X175UI
4. مکسیدر با بلوتوث و یا سی یرا
نکته: مدل X10 کنودد ساخت 2015 هست و جزء حرفه ای ها. تکنولوژی X400 رو داره و زیباست. همچنین مدل سونی هم که بالا اسمشو نوشتم هم خیلی ظاهر شیکی داره.
نکته: ساعت و کیلومترشمار و آمپر و ... سفید یخی هستند. ضبط با رنگ سفید یخی خوب چی سراغ دارین. بالایی ها همه قرمز هستند. پیش خودم گفتم اگه ستش کنم خوشگلتره.
اگر اساتید سیستم زیر را تایید می کنند برای سیستم زیر چه اکسسوری بخرم، چه مارکی بهتره؟
Helix Esprit E42C
Helix Esprit E62C
Helix Match MA 40FX
Helix Match MW 12W-D
Helix Match MA 10FX
به نظرتون با توافق قیمتا ارزون میشه؟ یا فردا برم بخرم؟
اگر اساتید سیستم زیر را تایید می کنند برای سیستم زیر چه اکسسوری بخرم، چه مارکی بهتره؟
Helix Esprit E42C
Helix Esprit E62C
Helix Match MA 40FX
Helix Match MW 12W-D
Helix Match MA 10FX
به نظرتون با توافق قیمتا ارزون میشه؟ یا فردا برم بخرم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
قطعات انتخابیتون قطعات خوبی هستن. ولی به نظر من ساب مچ نگیر چون ضعیفه. ولی کیفیت خوبی داره. اگه فقط موزیک با بیس ملایم گوش میدی و بیس کیفیتی میخوای بگیرش. اگه ازش انتظار قدرت و ویبره داره نه.
من خودم ساب مچ دارم بعد از حدود 3 4 ماه استفاده داست کپ وسط (زیر مارک Match) ترک خورده و هوا بیرون میده (شاید هم من استفادم نامتعارف بوده!!!)
با گارانتی هم تماس گرفتم، طبق گفته خودشون و رو لیبل گارانتی هم نوشته شده، کلا اسپیکر ها شامل گارانتی نیستن، فقط خدمات پس از فروش!
حالا منتظرم تا اون داست کپ رو برام سفارش بدن تعویض کنم با فابریکش و ردش کنم بره.:n27:
ن این ک این ساب بد هست، کیفیت ساخت بسیار خوبی داره، همچنین کیفیت صدای خوب و قدرت مناسب، ولی زیر 300وات بهش باید بدی و فشاری نیاری!! :n02:
در مورد اکسسوری، حتما برند معتبر بگیر اشتباه منو نکن، سه جفت RCA و پک بوستر (آشغال) خریدم کلا حدود 50 60 شد. توی سیستمم دوتا نویز خفیف افتاده بود. RCA رو عوض کردم، 3جفت کانکشن گرفتم جفتی 35، اون قبلی ها هم موند رو دستم! کابل برق هم مجبورم عوض کنم. به نظرم شما یه پکیج کامل از استریت وایرز یا کانکشن تهیه کن (ترجیها 2گیج یا 4هم میشه!) ولی برای اکسسوری کم نزار که دوبار هزینه میشه برات! کابل اسپیکر هم برندای مختلف تو بازار هست، کانکشن، استینگر، لنزر....
قیمت هم فکر نمیکنم زیاد تفاوتی کنه، چون شرکتیه قیمتا (گل و بلبل هم نداریم زیاد جدی نگیر :n02::n02:)
موفق باشی:n01:
سلام دوستان.من یک پخش پایونیر DEH-1750U دارم وقتی سوییچ ماشینو باز می کنم،بلافاصله که میخوام پخشو با ریموت یا از روی خود پخش روشن کنم روشن نمیشه یعنی بعد از چند باز کردن سوییچ باید چند ثانیه صبر کرد بعد روشن کرد پخشو.این مدل این پخشا هست که بعد از باز کردن سوییچ باید چند ثانیه ای صبر کرد بعد روشن کرد پخشو؟
آقا دستت درد نکنه بابت راهنمایی
من چون ترنس گوش میدم بیس قدرتی هم می خوام؛ ساب چی بگیرم خوبه با این سیستم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. زودتر تکلیفم معلوم شه بهتره. ماشین بی ضبط خیلی ستمهنقل قول:
کاپا ۱۱نقل قول:
سوپر توییتر 202 درگ استر
ساب 1260
سلام .
این مدل تو در ال ممد جا میشه !؟ جوری باشه که قاب فابریکی بیاد روش ! قاب باندو نندازم دیگه !
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Speakers/D-Series/TS-D1302R
بعد چرا انقدر گرونه ؟! صداش خوبه !؟ قیمتشو 280.000 دارم .
مبارکه .نقل قول:
سلام.
من بالاخره پرایدمو تحویل گرفتم. یه 132 سفید رنگ.
طبق انتظار ضبط نداره.
یه ضبط میخوام برای سیستم صوتی فابریک ماشین و شاید در آینده بخوام فقط بلندگو های عقب و جلو رو عوض کنم ویه ساب کوچولو هم ببندم ولی دنبال سیستم خاص نیستم. (آمپیلی فایر و ... نمیخوام) البته احتمالا الان فقط بودجه خرید یه ضبط رو دارم.
بین مدل های زیر کدومش بهتره.
1. Kenwood KMM-X10
2. Sony CDX-G1150U
3. Pioneer MVH-X175UI
4. مکسیدر با بلوتوث و یا سی یرا
نکته: مدل X10 کنودد ساخت 2015 هست و جزء حرفه ای ها. تکنولوژی X400 رو داره و زیباست. همچنین مدل سونی هم که بالا اسمشو نوشتم هم خیلی ظاهر شیکی داره.
نکته: ساعت و کیلومترشمار و آمپر و ... سفید یخی هستند. ضبط با رنگ سفید یخی خوب چی سراغ دارین. بالایی ها همه قرمز هستند. پیش خودم گفتم اگه ستش کنم خوشگلتره.
من امسال یه اشتباهی کردم ضبط KENWOOD U11 رو گرفتم ! متاسفانه تنظیمات پخش بعد از چند وقت ریست میشد !! حالا نمیدونم X10 هم همینجوری باشه یا نه ! چون جفتشون مثل هم بودن ، بدون CD ! من ضبطمو با ضرر دادم رفت یدونه پایونیر 2750 گرفتم ! خیلی راضیترم نسبت به کنوود ! هم تنظیمات بیشتری برای صدا داره و هم کلا صداشو بیشتر از U11 میپسندم ! پولتم حیف نکن به مکسیدر و ... نده !
سلام.
پراید 111
پخشم پایونر
دوتا باند خربزه ای 6975 v2 (فوق العاده اس)
دوتا باند پایونر کوچیکم واسه جلو
یه آمپیلی 4کانال فک کنم 2200 دقیق یادم نیس
یه ساب کم دارم که میخوام بگیرم ولی با توجه به جای کمه صندوق 111 موندم رو تاقچه ای بگیرم یا باکس کوچیک تقریبا مربعی واسه صندوق
درضمن کلا طرفدار شدید پایونرم ولی تو ساب نمیدونم پایونر مثل بانداشو پخشش هست یا نه
بین پایونر و جی بی ال و سونی یا برند دیگه ای اگه هست چیو انتخاب کنم؟؟
باتجربه های محترم راهنماییم کنید.
با تشکر
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام حمید جان خوبی اقا من دوباره یه سوال داشتم چه جوری باید گین امپ ساب رو تنظیم کرد
اخه نمیشه مثل باندا با گوش کردن تنظیمش کرد؟؟؟؟:n13:
سلام دوسته عزیز من که مدل امپتون رو نفهمیدم چیه باندا جفتشون به امپ وصله؟ اگه اره که نیاز به یه مونو یا دو کانال مثه 5602 پایونیر داریننقل قول:
بودجه برای ساب چقدر هست؟
بیس کوبشی دوس داری یا ویبره؟
نقل قول:
شما اول بر اساس خروجی پخشت مثلا اگه 4 ولته گین رو بزار روی 4 و lpf رو بزار روی 100 و بیس بوست رو هم بزار روی 0
نقل قول:
سلام جا شدن که جا میشه اما چرا اینقر پول بدین به اسپیکر ؟؟؟؟ نمیخواین چیزی به امپ وصل کنین؟
به این قیمت اصلا ارزش نداره:n04:
نقل قول:
سلام داداشه گلم
اول ایمک پول به این چینی مینیا نده که ریختی تو چاه پولتو:n24:
دوم اینکه اینایی که گفتی فکر کنم بر اساس قیافه نظر دادی
سوم هم بودجه رو مشخص کن ببینیم چیکار کنیم باهم دیگه:n02::n39:
چهارم اینکه میخوای سیستم ببندی یا نه فقط یه پخش با باند فابریکی
بودجه چقدره؟نقل قول:
من این ساب رو گوش کردم واسه ترنس خیلی خوب بود HX300 هرتز.
قیمتش الان نمیدونم چقدره من 420ت قیمت داشتم ولی خیلی قدیم :n02:
توی ترنس باید به فرکانس بالا توجه بشه و شما میتونی از سابهای mtx سری 6000 هم بگیری خوبه
راکفورد p2 هم بیس سنگین داره و فرکانس بالارو خوب اجرا میکنه
اینا همه خیلی خیلی بستگی به باکست داره باید یه باکس خوب طراحی کنی
شما که ترنس گوش میدی نباید دنبال ساب های نرم باشی بیس باید شلاقی و محکم باشه.
اینایی که امیرحسین گفت سابای خوبی هستن مخصوصا p2 راکفور که جنس صداش فرق داره اصننقل قول:
منو خودم صدای ES300 هرتز رو توی رک شنیدم، خیلی بیس توپر، کوبشی و خوبی داشت، (فکر نمیکنم نوش باشه) ولی این مدل یکم ضعیفه، اون HX300 که دیگه باید عالی باشه!!:n09:
سلام من میخواستم برا ماشینم یع سیستم عادی رو به خوب :n02: جمع کنم یه کمی سرچ کردم بعد به نظرم پخش 3750 پایونر و باند 6975v2 منطقی به نظر میومد با توجه به قیمتش :n01: الان باید به فکر خرید آمپلیفایر هم باشم؟ نباشه چی میشه؟ :n02: پول اونو ندارم دیگه :))) من هیجی از سیستم ماشین سر در نمیارم و اولین باریه ک دارم سیستم میخرم :))) ماشین هم پرایده :n19:
آقایون داداشام از اینکه سریع جواب میدی خیلی ممنون هستم...
آقا بنده هرچه بیشتر تحقیق میکنم کمتر به نتیجه می رسم و سرسام گرفتم
بین دو مارک آلپاین و هلیکس مانده ام؛ :n13:بیایید از یونیت به بنده راهنمایی بدهید تا از انجا شروع کنیم :n28:
به نظر شما آلپاین CDE- 153EBT از کنوود 7056 بهتر است؟ می خواهم بدون پرسسور بسته شود؛ یو اس بی داشته باشد، کیفیت و بیس عالی باشد،
بنده می خواهم یکبار هزینه کنم و سیستمی جمع کنم که بشود در آن موزیک پاپ تا ترنس را بدون خستگی گوش کرد؛
برا ضبط خیلی نمیخوام هزینه کنم. همون باند فاریک. شاید بعدا مثلا بخوام بلندگوهای عقب عوض کنم. همیننقل قول:
16 بیت یا 24 بیت چقدر باهم فرق میکنند؟
نقل قول:
بله 16 بیت با 24 بیت فرق میکنه.
کمترین هزینه که هم کیفیت و هم کامل باشه 3 جفت خروجی به نظر من x400 کنوود هستش و برای بعدتون هم کاربرد داره .
نقل قول:
برادر گل من فکر میکنم شما بر اساس مارک داری میری جلو :n02:
هر برند همه ی محصولاتش که خوب نیس شما باید تکه تکه بهترینارو با توجه به بودجت بخری
بودجه رو مشخص کن اول
بین 153 و 7056 من 7056 رو ترجیح میدم کامل تر هستش .من صدای 153 رو نشنیدم نمیتونم در موردش نظر بدم.
برای ساب هم که پیشنهادای خودمو بهت گفتم اگه خیلی الپاین دوس داری تایپ ایکس به درد ترنس میخوره و تایپ R البته با درست کردن یه باکس خوب.
سری تاندر 6000 mtx و هرتز hx300 .
نقل قول:
شما بودجتون چقدره ؟
از سیستم چه انتظاری دارین؟
اینایی که گفتین رو میشه بدون امپ بست مشکلی نداره اما نمیشه از حداکثر توان باندتون استفاده کنین در ولوم بالا صدا به هم میریزه.
من بودجم 500 دیگه تهش 600 :n01:
انتظار خاصی ندارم در حد گوش دادن آهنگ با صدای یه خرده بیشتر از معمول ولی نه در حدی ک همه دنیا بفهمن چی دارم گوش میدم :)))
نقل قول:
نه اتفاقا بنده دنبال کیفیت هستم؛ روی ماشین قبلیم سیستم پایونیر بود و میخواستم همین مارک رو برای ماشین جدید جمع کنم؛ حتی رفتم 6975 وی 2 هم خریدم ولی پس دادم:n04:
در دو انجمن ساندی شاپ و تیونینگ از جمیع نظرات معلوم بود پخش آلپاین کیفیت و اینکه تقلبش کمه برترش داره
بنده اول گفتم برای سیستم تا 1.5 هزینه میکنم خوب آشنایی نداشتم؛ بعد به فرموده شما گفتیم بیایم اول از یونیت شروع کنیم بریم جلو. حالا هم تا 600 تومن برای یک یونیت فکر کنم خوب باشه
نظرتون راجع به آلپاین 145 چیه؟ ظاهرا 153 پرسسور می خواد
بنده به این دلیل هم هلیکس رو انتخاب کردم چون ظاهرا آلمانی بود
شما فعلا یک یونیت خوب آلپاین و یک کامپ برای استیج جلو به جقیر معرفی کن تا کم کم بریم جلو
ببخشید مزاحمتون شدم شرمنده :n12:
ضمن اینکه من فکر می کردم اگر اجزا با مارم متفاوت باشند در استریو شدن مشکل ساز خواهد بود
ضمن اینکه بنده اصفهان هستم و برندهای کمی در اینجا هست، حال شما پیشنهادات خودتون رو بدید برم بگیردم جزء جز ء
اگه بودجتون 600 هستش واسه پخش به نظرم 145 الپاین مناسبه نوع صداش فرق داره با کنوود و تنظیماته خوبی داره.دسته دو هم تو پ.ی.ت.ی گذاشته 550ت تمیزه .نقل قول:
برای کامپ :
وکال خیلی خوب و صدای اروپایی برنده جایزه eisa سال 2011 ادیسان k6
وکال خوب و صدای شفاف p62 هلیکس
حجم صدای خیلی خوب و میدبیس خوب صدای متمایل به گرم (بم) hertz 165xl
وکال خوب و تیوتر خوب و با کیفیت ground zero 650sq
صدای امریکایی تیوتر شارپ و پر دیتیل و میدبیس خیلی خوب rockford t1652
اگه بودجه داری 172 prs بردار های اند و خوش صدا
من نظرم روی اینا بود
البته اگه 3way میخوای ووفر و میدرنج و تیوتر میتونی سری میل هرتز رو برداری همه چی باهم داره هم کیفیت هم قدرت خیلی خوبه اگه بودجه و حوصله نصب خوب 3way رو داشته باشی و تک استیج بخوای.
اساتید باید نظر بدن ولی فکر کنم همچین چیزی اگر یکم بودجتونو زیاد کنید خوب در بیاد .نقل قول:
PIONEER X1750UB : 210.000
HELIX E69X : 277.000
PIONEER 3602 : 160.000
+
هزینه نصب و کابل و ...
ممنون. ولی x400گرون. من میخوام پایین تر بردارم. این فروشنده که دوست منه میگه فقط پایونیر. با 200 تومان هم پایونیر 24 بیت نمیدن. حالا میخوام 2750 پایونیر بردارم (حدود 260). ولی 1750 ارزون تره. (حدود 200) و اشکالش 16 بیت بودنشه. به نظرتون ارزش داره؟نقل قول:
نقل قول:
من قیمت دقیق ندارم عزیز اما دیگه هرچی هست پایونیر و از چینی های بیخود خیلی بهتره.شمام که زیاد توقعی ندارین راضیتون میکنه
دوست عزیز شما کجا قیمت گرفتید ؟! 2750UI با هزینه نصب و همچی کامل 230.000ه ! تو خیابون عباسی . فرق 24 و 16 بیت هم من تو فروم همسایه که میخوندم نوشته بود فقط تو منبع CD هست و اگر از فلش آهنگو پخش کنی فرق نداره !!نقل قول:
2750 و 1750 دو تا فرق دیگه هم دارن ، اینکه 2750 دوجفت خروجی داره ( RCA ) ولی 1750 یک جفت و همچنین 2750 با دستگاهایی که سیستم عامل های IOS هم هماهنگه ولی 1750 خیر .
X2750UI
X1750UB
دوستان وقتی پخش رو روشن میکنم و موزیک پلی نمیکنم یه صدای فیسه از باندا میاد! از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان قدیمی و بزرگوار
خسته نباشد
اقا ما یه 6.9 الان پشت پراید جا زدیم با برش کاری طاقچه
الان یه 6965s زیر تختم افتاده بی استفاده میخوام اینم بزارم رو ماشین
چه جوری میتونم 2 جفت بزارم پشت در حالی که
1-پرده شیشه عقبم باشه بازم
2-خطر عقب هم باشه بازم
میشه بدون گداشتن طاقچه به هر دو مورد بالا دست پیدا کنم؟