آقایون کسی با این سبزی فروشا تماس گرفته ببینه این تایم اوت مال چیه؟ من که اصلا حال زنگ زدن ندارم! یا میخواد بگه اختلال فیبر نوریه یا کابل رو خر گاز گرفته یا مشکل سراسریه به ما مربوط نی! :n29:
Printable View
آقایون کسی با این سبزی فروشا تماس گرفته ببینه این تایم اوت مال چیه؟ من که اصلا حال زنگ زدن ندارم! یا میخواد بگه اختلال فیبر نوریه یا کابل رو خر گاز گرفته یا مشکل سراسریه به ما مربوط نی! :n29:
هیچکدوم :n02:نقل قول:
اینا رو قبلا میگفتن کاربر رو سر کار بزارن
الان میگن مشکل پهنای باند داریم :n02:
نقل قول:منم تو همین قانون fair Policy دیدم، الان هرچی گشتم پیداش نکردم، دقیق نمی دونم کجاش بود، ولی همینی بود که wooooow جان گفتن و ربطی به یک سره دانلود کردن نداره، از این مرز بگذری سرعتت میاد پاییننقل قول:
معلومه همچین چیزی رو جایی نمیزارن که همه ببینن! :n02: منم شاتل 1 مگ محدود داشتم، سرعت دانلودم واسه یه هفته شده بود 5-6 کیلوبایت، تماس که میگرفتم جواب درست حسابی نمیدادن!! بعد یه هفته یکیشون به حرف اومد که بله.. زیاد دانلود کردی share شدی با چند تا مشترک پر مصرف دیگه! اومدیم اندیشه، اینم که کمبود پهنای باند آورد.. :n28:نقل قول:
256 شبا سرعت میشه 30-40 کیلوبایتنقل قول:
دوست عزیز من الان13 گیگ مصرف کردم از 100 شد سرعتم65 گیگ و مصرف مشخصی نداره....نقل قول:
بالاخره از 2020 اومدی بیرون تبریک:n02:نقل قول:
حیف که مرکز3 نمیشه گرفت سرعت شبانه چقدره؟ از نامحدوداش خبر داری؟
آره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم:n02:نقل قول:
سرعت شبانه و مابقی ساعتها فرقی نداره . البته فقط یبار تست کردم . ساعت 2 تا 5 رایگان داره . از نامحدود خبر ندارم
ببین شاید اینجوری باشه که، باید یهویی یه چیزی رو دانلود نکنی، سرعتت پایین نمیاد، بعد غیر از اون خورد خورد دانلود کردن، نباید از 20 گیگ هم بیشتر دانلود کنی، که در هر دو صورت سرعتت رو میارن پایین!نقل قول:
256 محدود های وب ، ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیدم محدودیت دانلود گذاشته یعنی تا چه قدرمیشه دانلود کرد؟نقل قول:
واسه من بین رایگان و غیر رایگان تفاوتی ندارهنقل قول:
دوستان شماره ای از ضحی کیش ندارید ؟؟
من واسه جمع آوری چیکار کنم ؟؟
+
ویرایش (( اینو بخونید تا متوجه بشید اوضاع پشتیبانی های اندیشه چقدر خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
مکالمه من و مدیر مسئول پشتیبانی لاهیجان
الان واسه مشکل پینگ زنگ زده بودم اندیشه
مسئول پشتیبانیش جواب داد (( مدیر پشتیبانی لاهیجان ))
بعدش گفتم من حدود 1 هفته هست مشکل پینگ و تایم اوت دارم و اصلا اوضاع اینترنت خوب نیست
طرف برگشت گفت سرویس شما چیه و چه سرعتی دارید ؟؟؟
منم گفتم 256 و سرعت 50 تا 60
گفت خب سرعت شما باید طبق استاندارد 32 کیلو باید باشه و شما الان هم دارید سرعت بیشتری دریافت میکنید
من گفتم اصلا من حرفی از سرعت نزدم من میگم پینگ خوبی ندارم و تایم اوت زیادی تو پورتم هست
طرف برگشت گفت شما اصلا نباید از عنوان پورت استفاده کنید
اون چیزی که ما به شما میدیم پهنای باند هست و مثلا اگه شما پورت 256 داشته باشید باید سرعت 32 رو دریافت کنید همین والسلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم یعنی اصلا پینگ مسئله نیست و عقل مشتری تو چشش هست ؟؟ هرچی سرعت بیشتر بود همون خوبه ؟؟
گفت اصلا چیزی به پینگ واسه ما مسئله نیست ما فقط مسئولیت داریم پهنای باند به مشتری بدیم و اگه یکی 256 گرفت باید حداقل سرعت 32 داشته باشه و اصلا چیز دیگه ای رو پیگیری نمیکنیم
پینگ هم اصلا ربطی به ما نداره چون مسئولش نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کم مونده بود به من بگه نمیدونم پینگ چیه !!!!!!!!!!!!!!!
جالب اینجاست این آقا مدیر پشتیبانی لاهیجان بود به اسم بابایی پور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی واقعا دیگه باید به حال این پشتیبانی ها گریه کرد
یه مشت بی سواد !!!!!!!!!
آقا من اکانتم ترکیده، تازه چیز دندون گیری هم نبود ولی خوب اولاً تموم شده و دیگهنامحدود 512 و بالاتر نمیده و کلاً نه سیستم 20 20 اش فعاله و نه سایتشون کار میکنه. با مرکز رشت هم تماس میگیری پیام گیر هست و اصلاً جواب نمیده.
الان 7-8 روزیه که اینترنت ندارم و تمام دوستانم هم همینطوری شدن.
شاید خواستم عوض کنم.
پارس آنلاین و شاتل چطورن؟
دوستان گل من تا يك هفته ديگه قصد دارم از يه شركت adsl بگيرم ميخوام از انديشه بيام بيرون.
ميخواستم بدونم كدوم شركت واسه انجام دادن بازيهاي كامژيوتري نت با كيفيت تري رو ارائه ميكنه؟
دانلود باز هم نيستم گيم انلاين باز هستم كيفيت نت برام مهم هست.
تعريف شركت صبانت رو تو استان هاي ديگه زياد شنيدم در مورد گيم انلاين ميخواستم بدونم تو استان گيلان هم همين طور هست يا نه؟
لطف كنين راهنماييم كنين.:n16: خط 722 هم هستم از رشت.
آهاهاهاها.. روحمون شاد شد!! :16: اینا دارن عمدا کاربرا رو اذیت میکنن برادر من! مگه میشه 2 هفته تمام تایم اوت و قطعی 5-6 ثانیه ای؟نقل قول:
با این وضعیت حالا شاید عوض کردی؟ :n02: شاتل بگیر، شاتل خوبه! فقط یه سره دانلودای چند گیگی نکن. حیف اندیشه 3 ماهه گرفتم وگرنه سرایدار ساختمون شاتل اینا به کل دم و دستگاه اندیشه می ارزه!نقل قول:
الان 20:30 یه چیزایی درمورد اینکه ضریب 1 به 10 میخوان به 1 به 8 تغییر بدن شنیدم . مبارک ضحی کیشیها باشه:n02:
مورچه چیه تا کله پاچش چی باشه !!!!!!!!!نقل قول:
ضریب 1 به 10 تا 1 به 8 چقدر مگه اختلاف داره ؟؟
این کار رو نمیکردن سنگینتر بودن :n29:
پینگ از گوگل= لوس 25 درصد:n21::n21::n21:
پینگ از 4.2.2.4 لوس 36 درصد:n21::n21::n21:
دیگه حوصله ی تصویر گذاشتنم ندارم.
اینا همش عمدیه- چطور این همه تایم اوت وجود داره ولی سرعت دانلود مثل قبله ؟دانلودم اصولا باید به فنا میرفت ، درسته؟
اندیشه سبزی فروش -256 نامحدود-پورت مخابرات
پست صفحه قبل منو بخوننقل قول:
تا ببینی با کیا طرفی !!!!!!!!!!!!
واقعا کی اینا رو درست کرده پشتیبانی فنی ؟؟
طرف اصلا نمیفهمه پینگ چیه :n29:
////////////////////////////////////
دوستان شماره ای از ضحی کیش ندارید ؟؟
من واسه جمع آوری چیکار کنم ؟؟
+
ویرایش (( اینو بخونید تا متوجه بشید اوضاع پشتیبانی های اندیشه چقدر خرابه :n04: ))
مکالمه من و مدیر مسئول پشتیبانی لاهیجان
الان واسه مشکل پینگ زنگ زده بودم اندیشه
مسئول پشتیبانیش جواب داد (( مدیر پشتیبانی لاهیجان ))
بعدش گفتم من حدود 1 هفته هست مشکل پینگ و تایم اوت دارم و اصلا اوضاع اینترنت خوب نیست
طرف برگشت گفت سرویس شما چیه و چه سرعتی دارید ؟؟؟
منم گفتم 256 و سرعت 50 تا 60
گفت خب سرعت شما باید طبق استاندارد 32 کیلو باید باشه و شما الان هم دارید سرعت بیشتری دریافت میکنید
من گفتم اصلا من حرفی از سرعت نزدم من میگم پینگ خوبی ندارم و تایم اوت زیادی تو پورتم هست
طرف برگشت گفت شما اصلا نباید از عنوان پورت استفاده کنید
اون چیزی که ما به شما میدیم پهنای باند هست و مثلا اگه شما پورت 256 داشته باشید باید سرعت 32 رو دریافت کنید همین والسلام :n04:
من گفتم یعنی اصلا پینگ مسئله نیست و عقل مشتری تو چشش هست ؟؟ هرچی سرعت بیشتر بود همون خوبه ؟؟
گفت اصلا چیزی به پینگ واسه ما مسئله نیست ما فقط مسئولیت داریم پهنای باند به مشتری بدیم و اگه یکی 256 گرفت باید حداقل سرعت 32 داشته باشه و اصلا چیز دیگه ای رو پیگیری نمیکنیم
پینگ هم اصلا ربطی به ما نداره چون مسئولش نیستیم :n04:
همین :n04::n04::n04::n04::n04:
فقط کم مونده بود به من بگه نمیدونم پینگ چیه !!!!!!!!!!!!!!!
جالب اینجاست این آقا مدیر پشتیبانی لاهیجان بود به اسم بابایی پور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی واقعا دیگه باید به حال این پشتیبانی ها گریه کرد
یه مشت بی سواد !!!!!!!!!
به نظر من با ورود يه شركتي مثل هاي وب كه سرعت خيلي بالايي ارائه ميكنه انديشه ديده كه راه چاره نداره و نميتونه هم بي دليل اشتراك تعداد زيادي از مشتركينش و قطع كنه تا بتونه سرعت دانلود بالاتري در اختيار همه بزاره داره يه تعدادي از مشتركينش رو اذيت ميكنه كه خودشون مبجور شن برن فسخ قرارداد كنن تا يكم بار ترافيكي شركتش بياد پايين و بتونه نت با كيفيت بهتري ارايه بده كه مشتركينش رو حفظ كنه وگرنه هيچ دليل توجيه كننده ديگري براي اين قطعيها نيست. اين نون به نرخ روز خورهاي انديشه ميخوان هاي وب رو از استان بندازن بيرون با رقابت نابرابر و نا جوانمردانه.
آقا من از ضحی کیش تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کرده بودم، الان رفتم ببینم پیگیری کردن یا نه دیدم کلا میگه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رکوردی برای نمایش وجود ندارد
فکر کنم شکایتم رو حذف کردند!! :n04::n13::n27:
عزیز جمع آوری کن راحت شو . حوصله داری باهاشون درگیربشیا!!نقل قول:
قضیه میخ و سنگه!!
الان مسافرت هستم، هفته دیگه برمیگردم اولین کاری که می کنم جمع آوری از ضحی کیشه!نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 192.168.1.1: Destination net unreachable.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 192.168.1.1: Destination net unreachable.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
:n08:
جالب نیست ...کد:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=107ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=112ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=204ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=192ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=193ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=211ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=245ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=251ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=241ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=248ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=246ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=234ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=51
بالاخره شماهم که همیشه از سرویست تعریف میکردی داری از اندیشه جمع میکنی؟:n02:نقل قول:
خودت رو زیاد ناراحت نکن همه جا همینطوریه...نمایندگی اندیشه انزلی رو باید ببینی! دک و پزش رو میبینی ...!
هردفعه زنگ میزنی بهشون فقط شماره تلفنت رو میگیرن و اون صفحه ساعت و مدت زمان کانکت شدنت رو باز میکنن و میگن همه چی عادیه..شما سرعتت استاندارده..هیچی مشکلی نیست! چند روز پیش رفتم تمدید اعتبار کنم از اون خانمی که پشت سیستم بود پرسیدم این تایم اوتا واسه چیه؟ دیدم داره راجبه یه چیز دیگه اصلا حرف میزنه! تلفنش که زنگ خورد مثل اینکه نجاتش داده باشن سریع جواب داد و منو پیچوند! اینها همه یه مشت انسان بی سوادن که هیچ کدوم نه تخصص اون کارو دارن نه تحصیلاتش رو! یکی دخترخاله اون یکیه یکی پسردائی این یکی!تنها کاری که بلدن تیغ زدن مردمه!:n21:
سلام :n11:
برعکس وضعیت دوستان .. من بعد حدود دو هفته ای که از مسافرتی برگشتم ! تو این 3.4 روزه وضعیت عالیه ... چه سرعت وب گردی چه نوسان دانلود و پینگ و ...:n19:
+
وب گردی تو همه ی ساعات شبانه روز در حد موشکه :n02: بعد اون همه بی کیفیتی و زجر که تو 2.3 ماه اخیر کشیدیم:n21:کمی داریم نفس میکشیم ...
رشت ... اندیشه... 1024 محدود !
راستی دوستان یه چیز دیگه :n04:
+
از حدود ساعت 12 امروز یعنی چهارشنبه !! فیسبوک برا من بدون پرو کسی یا فیلتر شکن و ... باز میشه با سرعت عالی :n04:برا شما چطوره ؟!
+
معلوم نیست چه غلطی باز دارن میکنن :n29:ایشالا اینبارم موقت نباشه :n27:
دوستان اندیشه 1 مگ و پارس انلاین2 مگ سرعت دانلود شبانش چقدره؟
پست بالاییتون رو برا قشنگی نزدما عزیز .. نوع سرویسم و وضعیت سرویسمو هم برا همین موارد ذکر کردم !:n06:نقل قول:
خیلی خب. ما هم بالاخره از ضحی کیش اومدیم بیرون و برگشتیم اندیشه. پس سلام بر اندیشه:n01:
البته اینم بگم اندیشه هم همچین آش دهن سوزی نیست ولی دیگه گزینه نامحدود بهتری با این قیمت گیر نمی یاد!
نقل قول:
شما هنوز جمع آوری نکردی؟
تو یه صفحه A4 درخواست جمع آوری با شماره تلفن خط و اسم خودت رو + دلیل جمع آوری + امضا برگه درخواست رو برای ضحی کیش فکس کن (با هر شماره ای می تونی فکس کنی).
شماره فکس: 7736000-0131 -----> داخلی 5
بعد از فکس بهشون اطلاع می دید اونا هم درخواست رو بررسی می کنن و طی یک پروسه حدوداً 2 هفته ای (؟!) خط جمع آوری میشه.
آقا یه سوال ابتدایینقل قول:
خلاصه میگی تو متن نامه چی بنویسم :n02:
بنويس بدليل پايين بودن سرعت و كيفيت نامناسب سرويس دهي در خواست جم اوري سريع دارمنقل قول:
فقط هر چند روز زنگ بزن پيگيري كن
من جمع اوري كردم كه برم يه شركت ديگه . بعد 4 روز پشيمون شدم زنگ زدم گفت همين امروز جم اوري شده كاريش نميشه كرد
بعد دو هفته بدون اينترنت دوباره زنگ زدم كه ثبت نام كنم گفتن خط شما جمع اوري نشده فردا رفتم شارژ كردم
فقط دوستان الان ضحي كيش سرعت و قيمت محدودش خوبه ولي پينگ چيزاي ديگه رو نميدونم چون به كارم نمياد
من که براشون وقایع اتفاقیه از فروردین تا شهریور با تمرکز بر سرعت پایین دانلود نوشتم که باید سرعت اسمی 512، 64 باشه ولی رسیده به 5 کیلوبایت و ... .من به تایم اوت و موارد دیگه هم اشاره کرده بودم. شما دوست داری رو سرعت مانور بده و بگو به علت سرعت خیلی پایین نسبت به سرعت اسمی درخواست جمع آوری رو دارم.نقل قول:
محدودش آره بهتر شده. ولی نامحدودش سرعت رسیده بود به 5 کیلوبایت و بعد از فقط 2، 3 روز استفاده می گفتم برام سرویس رو تغییر بدید به محدود. می گفت همچین امکانی نداریم و شما باید این 25 تومن رو بسوزونید و سرویس محدود شارژ کنید. شما اسم این رو چی می ذارید؟نقل قول:
ولی من قیمت محدوداش رو با شرکت های دیگه مقایسه کردم خیلی پایین تر بود. اما کیفیتش هیچ تضمینی نیست. ممکنه یه هفته بعد دچار مشکل بشه ممکنه هم همیشه خوب باشه.
اما اندیشه هر بدی که داشته باشه ( که مطمئناً داره) همش ثبات داره و آدم تکلیفش رو می دونه.
نه هنوز هیتلره:n02:نقل قول:
از حدود ساعت 12 امروز یعنی چهارشنبه !! فیسبوک برا من بدون پرو کسی یا فیلتر شکن و ... باز میشه با سرعت عالی :n04:برا شما چطوره ؟!
نمیدونم ربطی داره یا نه ولی دیشب چندبار تایپکهای مختلف انجمن رو باز میکردم فیل بودن ولی با یه بار رفرش دوباره فیله باز میشد! چند تا سایت و انجمن خارجی هم که سر میزدم یکی در میون فیل بودن و بعد باز میشدن!میگم نکنه این تایم اوتا و داغونی سرویسا به خاطر اینه که اینا دارن دوباره یه کارائی میکنن؟!:n13:
اره دیشب از حدود 4 صبح دوباره فیلتر شد :n21::n29:3.4 ساعت داشتیم با سرعت نور میچرخیدیم دلمون نمیومد بگیریم بخوابیم :n02:جوون مملکت رو عقده ای کردن :n28::n02:نقل قول:
درسته یه سری سایت های مثل فیسبوک و اینستاگرم رفع فیلر موقت شده بودن !! اما بعضی از سایت ها و انجمن ها مثه همین پی سی ورلد بعضی صفحاتش فیلتر بود و با چند بار ریفرش درست میشد !:n29:الان دوباره به روال قبل برگشته وضعیت ! معلوم نیست چه غلطی داشتن میکردن نصفه شبی این برادران گمنام :eh:نقل قول:
واسه من 3 روز هست اینطوریه :n02:نقل قول:
الان درست شده
دوستانی که سرویس اندیشه دارن با مسنجر oovoo & skype مشکل دارن؟؟
من حتی چیز پی ان دارم بازم ارتباط ندارم!! قبلا که سرویس مخابرات داشتم می تونستم استفاده کنم:n24:
کسی این مشکل داره؟؟