halo reach اومده خودم هنوز نگرفتمش:46:نقل قول:
تاپیکش تو ب ا ز ی س ن تر رو خوندم میگن خیلی بازیه خوبیه
فقط مثل اینکه هنوز به صورت رسمی عرضه نشده پس حواست باشه با پروفایلی که لایو میری نری بازی کنی که بن میشی
halo reach اومده خودم هنوز نگرفتمش:46:نقل قول:
تاپیکش تو ب ا ز ی س ن تر رو خوندم میگن خیلی بازیه خوبیه
فقط مثل اینکه هنوز به صورت رسمی عرضه نشده پس حواست باشه با پروفایلی که لایو میری نری بازی کنی که بن میشی
اگه زحمتی نیست :11:نقل قول:
سلام دوستان
من فلشو که به کنسول وصل میکنم و میرم توی قسمت مموری که انتخابش کنم و فرمتش کنم فقط نوشته مموری و USB Flash توش نیست . چیکار کنم ؟
آیا ربطی به آپدیت دستگاه داره ؟
دوستان خبرای از -- شدن اسلیم نشد:18:
سلامنقل قول:
سلام دوستان
من فلشو که به کنسول وصل میکنم و میرم توی قسمت مموری که انتخابش کنم و فرمتش کنم فقط نوشته مموری و USB Flash توش نیست . چیکار کنم ؟
آیا ربطی به آپدیت دستگاه داره ؟
الان تو سیستم انفو ورژن داشبورتون چنده؟
نه فعلا....نقل قول:
رفتم مافیا 2 رو گرفتم...
کاش نمیگرفتم...:2::2::2::2::2:
نقل قول:
رفتم مافیا 2 رو گرفتم...
کاش نمیگرفتم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنید مافیا رو داستان کار میکنه. نباید انتظار GTA رو داشته باشید
ااااااااااااه با بابا اصلا پشیمون شدم xbox خریدم یه دونه بازی قشنگ نداره ps3 بازی هاش بهترهنقل قول:
الانم فقط گزاشتمش gears of war 3 رو بازی کنم بعد بندازمش تو سطل اشغال
کاشکی :31:نقل قول:
رفتم مافیا 2 رو گرفتم...
کاش نمیگرفتم...
2.0.8955.0نقل قول:
سلام
الان تو سیستم انفو ورژن داشبورتون چنده؟
اره. بازی های اختصاصی PS3 بهترن به نظر منم. مثل killzone و gow و اینا......نقل قول:
ولی حداقل که می تونی بازی های 50-60 هزاری PS3 رو با 2-4 تومن بازی کنی به نظرم اصلا جاش توی سطل اشغال نیست
ولی خواهشا اگه خواستی بندازی سطل اشغال،این کارو نکن، بدش به من خیلی بدردم می خوره.
چون من اصلا غرور شما رو ندارم :13:
قدر چیزای اطرافم هم می دونم
در ضمن شما از مافیا 2 چه انتظاری دارین؟ اینکه مثل gta سوار هلیکوپتر و جت و اینا بشین برین توی شهر بچرخین؟ که چی بشه؟ اخرش باید برین همون ماموریت هاشو انجام بدین.
خیلی جالبه این همه نسخه gta و just cause و... منتشر شده بازم از این جنگولک بازی ها خسته نشدین
یادش بخیر ، مافیا اون زمان چقدر طرفدار داشت ! همه با عشق بازی می کردیم! حالا اصلا مردم عوض شدن ، کسی اون طمان وقتی مافیا بود جی تی آ بازی نمی کرد که!!! اصلا مافیا خدای بازی ها بود ، حالا مردم چقدر عوض شدن ! هی روزگار !
زیاد سخت نیست ، یه دوه کنترلر قدیمی Ps1 یا غیر اصل Ps2 که بوردش تلق نباشه میخرید . جهت بالا رو لحیم میکنید که همیشه پایین باشه .نقل قول:
باقی دکمه ها رو دنونه دونه میشنید پیدا میکنید که کدام دکمه کدام رنگ هست . بعد با سیم وصل میکنید به شصیتی و مدار رو توی یه دونه از این گیتار اسباب بازی ها جا میکنید .
همین :31:
به 360 هم وصل نمیشه .
سلام دوست عزيز من هم مشكل شما هم داشتم و تنها راهش اينه كه با برنامه jetaudio زيرنويس و به فيلم بجسبوني و بعد روي كنسول از تماشاي فيلم لذت ببري :20:نقل قول:
دوستان یه ادرس پیدا کردم که میگه کنسول به صورت قسطی میفروشه ادرسش هم اینه:
شرکت پارسه مهرگان سیستم
خیابان توانیر - پلاک 5 - واحد 15
اگه دوستان خبری از این فروشگاه دارن ( در مورد اجناسش ) ما رو بی خبر نزارنکد:http://iran-tejarat.com/Ads2102/117200.html
خوب دیگه باید ۲.۰.۹۱ باشه.نقل قول:
2.0.8955.0
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165&page=71
Sonixax جان یه سوال:
این محصول توی المان هست؟ چه طوریه؟ اونجا قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتون، اونجا همه شیپمنت ها فعاله
دوستان کرمانشاهی کسی جايی رو برای خريده برچسب سراغ نداره؟
منزورم اينتور برچسب هاييه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد هم خريدارم اگه کسی ميفروشه
میلاد هستم .نقل قول:
این که مال پرزنتیشن و این حرفهاست . بله هست ولی نه دقیقا این و مدل های دیگش هست .
hi milad :31:نقل قول:
نه. اون ماوسه نقش RS رو داره. برای بازی های شوتر و اینها. دکمه هاشم که معلومه
اونیکی هم که شبیه دسته wii هست، دکمه های سمت چپ کنترلر روش سوار شده. خیلی چیز مامانیه به نظرم
دو دلم که از ebay سفارشش بدم یا نه. یخده هم گرونه (79$) هم معلوم نیست کارش چه طوره.راحته یا نه. گفتم ببینم توی المان ندیدین که کسی با این ها کار کنه؟
به به به .بلاخره یه همشهری تو این فروم پیدا کردیم.(:31:)نقل قول:
والا فکرکنم ارگ طبقه آخر داشته باشه.:11:
البته همون ادرس زیر عکس هم برا فروش داره.:20:
یه سوال....
گیتار هر سری از گیتار هیرو فقط مخصوصه خودشه؟
منظورم اینه که مثلا گیتاره گیتار هیرو 2 به 5 میخوره؟
یا برای هرکدوم باید گیتار مخصوص خودش رو خرید؟
یه سوال دیگه هم داشتم.
من گیتارم رو از خارج از ایران سفرش دادم.
وقتی گیتار به دستم برسه نیازی نیست تغییری روش بدم؟
مثلا مثل کنسول که میاد ایران کپی خور میشه....
ممنون.
چطوری میشه در xbox360 slim 250gig با بازی های کپی شده بازی کرد.
امکانش نیست؟؟چون بازی کپی خریدم کار نکرد.مجبور شدم اورجینال بخرم.
سلام ...
من میخوام بازی " هیلو: ریچ " رو بگیرم ولی بازی هنوز به صورت رسمی عرضه نشده .
می خواستم بدونم اگه از بازی استفاده کنم بعد برم توی محیط لایو میتونن تشخیص بدن که من این بازی رو اجرا کردم !؟ ( باتوجه به سیو ها و یا کپی کردنش توی هارد )
ممنون ... :11:
فعلآ باید صبر کنی و از بازیهای ارجینال استفاده کنینقل قول:
هنوز روش ه ک بیرون نیمده واسه xbox360s :31:
الان همه گیر ه ک ps3 با دمپایی هستن :31:
یه مدتی صبر کن خبرهایی از ه ک شدنش بیرون اومده ولی فعلا کپی خورش توی بازار نیست فعلا مجبوری بازی اورجینال بخرینقل قول:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
دوستان کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟ یکی جواب مارو بده:11:نقل قول:
این لینک شاید به دردت بخوره :نقل قول:
توش نوشته کدوم گیتارها به کدوم بازیها میخورن ولی کامل نیست:13:کد:http://www.wired.com/gamelife/2008/11/official-guitar/
در مورد سوال آخرت هم اینکه لازم نیست کاری بکنید:20:
راستی این گیتار که گرفتی از کجا گرفتی و مدلش چیه و چند گرفتی منم میخوام بخرم:8:
سلامنقل قول:
اگر بعد از عرضه رسمی به لایو وصل شوید مشکلی پیش نمیاد (اگر هم پیش بیاد برا همه پیش میاد چه halo reach بازی کرده باشه چه نکرده باشه )
اون تاریخ سیو و کپی کردنش چون مربوط به کنسول شماست و مربوط به لایو نیست برا ماکروسافت ملاک نیست:5:
پس نگران نباش برو بگیر بازی کن هالشو ببر ،فقط تا قبل از عرضه رسمی با پروفایلی که بازی رو کردی نرو لایو:10:
دوست عزیز من یه فروشگاه اینترنتی میشناسم که شریاط اقساطی داره.:31:نقل قول:
دوستان کسی نبود به من کمک کنه؟؟؟ یکی جواب مارو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرسشم اینه :
من که باهاشون صحبت کردم گفتن برای کنسول این شرایط رو داره :کد:http://www.vitrinshop.com
چک کارمندی با پرینت گردش حساب 6ماه آخر(:31:)
یک سوم پیش پرداخت
4تا 6ماهه
ماهی 3درصد
موفق باشید:40:.
سلام
میدونم جاش اینجا نیست ولی بگید ممنون میشم
بازیه brutal legend و من تازه دارم بازی میکنم .راهی هست که ویبره ی دسته ی بازیو خاموش کرد؟؟
من هرکاری کردم نشد و بازی همش ویبره داره
ممنونم
به احتمال زیاد توی تنظیمات و قسمت Controller بشه غیر فعالش کرد !!!نقل قول:
دمت گرم ولی نداره داداش:41:نقل قول:
گیتارهای هر سری تفاوتهایی با هم دارند که مشخص ترین آنها شکل ظاهری و درواقع مدل آنهاست.نقل قول:
که اینو بگم از لحاظ سازگاری با بازیها هیچ تفاوتی ندارند و تنها تفاوت آنها امکانات آنهاست مثلا کنترلر گیتار من مخصوص گیتار هیرو تور جهانیه (یا همون 4) که با مدل قبلی (گیتار هیرو ااا) یه تفاوت کاربردی داره و اونم اینه که سخت افزاری به این دستگاه اضافه شده که Neck Slider نام داره که اولا دارای 5 رنگه ولی لمسیه و به درد زدن سولو میخوره و در قسمتهایی که در آهنگ گیتاریست از تکنیک های سولو استفاده میکنه نتها به صورت تو خالی ظاهر میشن و شما میتونید از این قسمت استفاده کنید.
ولی ایکاش صبر میکردید گیتار جدید که مخصوص بازی Guitar Hero : Warriors Of Rock هست رو میخریدید ولی در هر صورت مبارک باشه.
مرسی همشهری:10:نقل قول:
ولی فک نکنم اونجا داشته باشه :دی
اگه داشت حتماً تو ويترين ميزاشت
سلام میشه یه توضیح کلی در مورد مدل های گیتار هیرو و قیمت هاشون بدید و اینکه کدوم بازی هارو اجرا میکنه؟
تا اونجایی که من میدونم 5 تا مدل گیتار داریم که تفاوت چندانی ندارهنقل قول:
فقط شکل ظاهریشون فرق میکنه و یک مورد که در پست قبلی نوشتم
قیمت هم من اطلاعی ندارم ولی مجموعه کامل وسایلو 6 ماه پیش 245 گرفتم
به تمام بازیا میخورن
بچه ها من بازیه رد دد رو رایت کردم رو دی وی دی وقتی میخوام نصبش کنم میزنه کلین یور دیسک دی وی دیم از تمیز هم تمیز تره ولی ارور میده چی کار کنم؟
اخه نصب هم که نکنم کلی باگ و سوتی میده
دوستان الیت و ارکید چه محتویاتی با هم فرق دارن ؟
بعدش اگه بخوام برای ارکید هارد بگیرم چند گیگ باشه که بتونم در سطح معمول بازی کنم؟
این که درایور ارکد بخواد هر دقیقه کارکنه و همیشه در حین بازی فعال باشه مشکلی در اجرای بازی و کند شدنش ایجاد نمیکنه؟
راستش به یکی ار اقوام سپردم واسم از مالزی بیاره...نقل قول:
مدلشو نمیدونم ولی قیمتش 100 تومنه!
هروقت به دستم رسید یه عکس ازش میزارم.:46:
پس من خیالم راحت باشه که گیتارم به همه ی سری guitar hero میخوره دیگه؟
الایت هارد120وهدست داره که آرکید ندارهنقل قول:
120 بخری برای بازی معمولی خوبه
امکانش هست که افت فریم بیاره در ضمن عمر کنسول رو کم میکنه گرمای زیادی هم تولید میکنه که برای کنسول نهیفx360مضره
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
مطمینی دی وی دیت+Rهستش؟نقل قول:
شایدم خراب رایت کردی
یا شاید اگه دانلود کردی از اونجا که دانلود کردی خراب بوده
راستش برای بازی کردن من تاحالا ندیدم ، یکی خودم دارم مال پرزنتیشن هست :31: ولی اگر برای این کارها خوبه خوب سفارش بده . میسرفه .نقل قول:
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
توی Ps2 این طوری بود یعنی مال 2 به 1 نیمخورد و برعکس . ولی توی 360 اینطوری نیست و من خودم با یه دونه گیتار هر گیتار هیرویی رو بازی میکنم .نقل قول:
به بابا درسته دی وی دی میرم تو بازی و بازی میکنم اما وقتی میخوام نصبش کنم ارور میدهنقل قول:
بقیه ی دوستان نمیدونن چشه؟