سلام بچه ها......
معتبرترین سرور کانتر الان چیه؟
Printable View
سلام بچه ها......
معتبرترین سرور کانتر الان چیه؟
فکر کنم MasterGame & GameZone باشه . البته توی ایرانی ها .
MasterGAme که آشغاله ... یکی شاتله یکی گیم زون !
منظورت DE_cbble هستش؟:31:نقل قول:
مي توني از لينك زير دانلود كني عزيز:
[HTML]http://csshadows.persiangig.ir/De_Cbble_WwW.WeB30Game.Blogfa.Com.zip[/HTML]
راستي رمز فايلش اينه:
[HTML]www.web30game.blogfa.com[/HTML]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان اگه کسی میتونه مپ de_cabble رو واسه من لینکشو بزاره این مپ رو دارم ولی وقتی میخوام انلاین بازی کنم میگه zour map maps/de_cabble.bsp differs from the serve
ایشون مگه چی گفتن ؟نقل قول:
منظورت de_cbble هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي توني از لينك زير دانلود كني عزيز:
ايشون گفتن de_cabbleنقل قول:
ولي اسم اصلي مپ de_cbble هستش عزيز.
توش "A" نداره:10:
استادها خسته نباشيد .
ما با دوستان تو كافينت دوستم كانتر 1.6 رو شبكه كرديم و باهم بازي ميكنيم . ميخواستم بپرسم ميشه تو بازي شبكهمون از بازيكنان كامپيوتر هم استفاده كنيم . مثلا ما باهم تو يك تيم باشيم و هوش مصنوعي كامپيوتر يه تيم ديگه .
چرا نمي شه عزيز.خوبشم مي شه.فقط به كسي كه سرور ميشه بگو از كدهاي زير استفاده كنه.نقل قول:
add_bot_ct براي اضافه كردن بازيكن كامپيوتر يا همون بات به ct.
add_bot_t براي اضافه كردن بازيكن يا همون بات به terror.
براي بالاتر بردن سختي بات ها هم مي توني از كد زير استفاده كني:
bot_dificulty * كه به جاي ستاره مي توني يه عدد از 0 تا 9 بذاري.:46:
البته براي اينكه بتوني تو شبكه بات بسازي نياز داري كه يه فايل ديگه علاوه بر فايل اصلي بازي رو ، رو بازي نصب كني.اسم فايل Valve هستش.
احتمالاً اول نصبش كردين و اگه نصب نكردين بايد بري و از يكي از گيم نت هاي اطراف كل سي دي رو بگيري.بعد بياي و اين فايل رو بازي نصب كني.
دوستان با اینکه sxe نصب کردم بازم سرور kick میکنه >> reason: client eror ! باید چکار کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن وقتی sxe رو اجرا میکنم دیگه فونت مرورگر فارسی نمیشه!
ضمنا این کدها هم باید تو کنسول زده بشند یا همینجوری رو هوا بزنیمشون ؟