مخابرات که نابود شد اینترنت گران و سرعت پایین
حتی قرار داد های قبلی رو زیرش زدن و سرعتها رو کم کردن
دیگه باید با اینترنت خدا حافظی کنین
منم بزودی از مخابرات ترک میزنم
ی اینترنت یکساله گرفتم 10 بار سرعتش رو طی مرور زمان کم کردن
اینم از مردم داریشونه
Printable View
مخابرات که نابود شد اینترنت گران و سرعت پایین
حتی قرار داد های قبلی رو زیرش زدن و سرعتها رو کم کردن
دیگه باید با اینترنت خدا حافظی کنین
منم بزودی از مخابرات ترک میزنم
ی اینترنت یکساله گرفتم 10 بار سرعتش رو طی مرور زمان کم کردن
اینم از مردم داریشونه
میگم تو تغیر قیمت ها، فک کنم حداقل تبادل ترافیک رو برای سرویس ها ی آرت بردن بالا.
یعنی اصل پول دریافتی رو دست نزدند تا ضرر نکنند خودشون.
امدند یک جورهایی مصوبه رو دور زدند.
پهنای باند ازاد داشتند. جاش پهنای باند ازاد دادند
من فکر میکنم. کسی اگر خبردار شد دقیق ممنونت میشم بکید
از سرویس اکو خبر ندارم. اگر کسی قیمت قبلی هاشو عکس داره بزاره تا مقایسه کنیم
من فک میکنم تغیر قیمت رو این جور لحاظ کرده. جای کم کردن پول دریافتی از مشتری ، جاش ترافیک داده
متاسفان تو این مملکت هرچی الاغه جمع میکنن و یه سِمت بهش میدن!! طرف ( شاه میرزایی ) به قول شما میاد اینجوری حرف میزنه ، بعد میرن تو مصوبه برای بند 1 که اینترنت غیر حجمیه این تبصره رو قید میکنن!! یکی نیست بهشون بگه اگه ترافیک داخلی ارزون تره و باید تفکیک بشه ، چرا فقط باید برای سرویس های غیر حجمی اعمال بشه! چه فرقی با سرویس حجمی میکنه!! باور کن طرف هنوز یه دور هم این مصوبه رو نخونده!!نقل قول:
سرویس اکو 512 منو گرون کردن حدود 700 تومن چرا؟ اگه غیر قانونی و خلاف مصوبه هست بریم شکایت کنیم
سرویس 18.9 رو کردن 19.6:n28::n28:
متن ایمیل شاتل برای صورت حساب جدید :
قیمتو ارزان(بخوانید گرون )کرده ولی بجای 4 گیگ 6 گیگ میده وقبلا سرویس 128 ماهیانه با شبانه رایگان میشد 20800 با 4 گیگ الان با 6 گیگ 24360
کاربر عزیز:بر اساس توضیحاتی که در ادامه خدمت شما تقدیم گردیدهاست، پیش فاکتور فوق که مربوط به سرویس دوره بعدی شما است به جای 4 گیگابایت ترافیک پایه، دارای 6 گیگابایت ترافیک پایه خواهد بود.
کاربر عزیز:شاید مطلع شده باشید که خوشبختانه بر اساس مصوبهی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قیمت بستههای ترافیک و به دنبال آن، سرویسهای اینترنت به نسبت گذشته کاهش یافته است. بر این اساس، ضمن آن که کاهش یادشده را میتوانید در قیمت بستههای ترافیک مختلف مشاهده فرمایید، به اطلاع شما عضو گرامی خانوادهی شاتل میرسانیم که با توجه به عادت مصرف عمدهی کاربران کشور که پیش از پایان دوره، مجبور به تهیهی ترافیک اضافه میشوند، بر آن شدیم سرویسهای جدیدی را بر اساس قوانین مصوب و منطبق یا نزدیک به قیمت سرویسهای گذشته، اما با ظرفیت ترافیک بیشتر تعریف کنیم. آنچه هماینک نیز در قالب پیش فاکتور برای شما ارسال شده است، مبتنی بر همین منطق و به لحاظ هزینه، نزدیک ترین سرویس به سرویس قبلی شماست که به صورت سیستمی و مکانیزه به شما پیشنهاد گردیده است.با این همه، اگر سرویس پیشنهادی مطابق با میل یا نیاز شما نیست، سرویس دیگری با ترافیک پایهی دو گیگابایت (2GB) به سبد خدمات شاتل افزوده شده است تا در صورت لزوم بتوانید این سرویس را به همراه بستههای ترافیکی انتخابی جایگزین فرمایید. در پایان، چنانچه در این باره پرسشی در ذهن دارید، کارشناسان فروش شاتل در سراسر ایران، صمیمانه و مشتاقانه آمادهی پاسخگویی هستند.
دوستان من ART3 داشتم محدود شدم.بعد رفتم ART 4 از محدود خارج شد.حالا دوباره محدود شدم.
تماس گرفتم پشتیبانی میگه که اگر الان که محدود هستی مستقیما بری ART3 محدودیت برداشته نمیشه چون که رفتی سرعت پایین تر ! یا باید یه ماه سرویس اکو بگیری یا یه دوره ART6 بگری و محدود نشی بعد برگردی 3 ( تازه اگر art 5 هم بگیری محدودیت کامل برداشته نمیشه )
ایشون الان نطق بیجا کردن یا راست میگه ؟اگر نه تا همین الان زنگ بزنم برم art3.
سلام دوستان. من شش ساله از پارس آنلاين سرويس مى گيرم ولى با اين تغيير قيمتشون ديگه واقعا نميتونم تحملشون كنم. ميخوام بيام شاتل. يه سوال دارم از خدمتتون اونم اينكه در سرويس هاى حجمى شاتل كه همون اكو هستش، سرعتى كه براى كاربر تنظيم ميشه همون سرعت خريدارى شده هستش يا مثل پارس آنلاين محدوديت سرعت نداره و تا جايى كه خط بكشه سرعت ميدن به كاربر..؟!!
گروه تلگرام شاتل آدرسش چیه؟
سلام، اگهخطتون کشش داشته باشه،سرعت رو تا ۱۶ مگباز میذارن...نقل قول:
ممنون از جوابتون. آقا پس خيالم راحت باشه برم جمع كنم پارس رو..؟!![emoji16]نقل قول: