1مگ سرعتش ثابت روی 250 هست.و در سه ساعت میشه 2.5 گیگ گرفت....نقل قول:
512 هم سرعتش در تایم رایگان 60 هست....
Printable View
1مگ سرعتش ثابت روی 250 هست.و در سه ساعت میشه 2.5 گیگ گرفت....نقل قول:
512 هم سرعتش در تایم رایگان 60 هست....
ینی باید فاتحه ی اون ispرو خوند 7ساعت سیستم روشن باشه که میخاد1.5گیگ دانلود بشه...به نظرم شما هر چه زودتر از اون شرکت بکن بیا بیرون ولی قبلش حسابی در مورد ispکه میخای بری تحقیق کن،من الان از های وب راضی ام چون هم تهرفه هاش خوبه هم خدماتش دیگه انتخاب با خودت.هر شرکتی که میری 1ماهه بیشتر نگیر چون شرکتا فرازو فرود دارن غیر قابل پیش بینی هستن...نقل قول:
موفق باشی رفیق.
دوستان سلام
یه سوال
این آی پی استتاتیک که فک کنم ماهی پنج تومن هستش کارش چیه؟ من اطلاعاتی در مورد این چیزا ندارم فقط میخوام بدونم آیا اگر آی پی استاتیک بگیریم امکانش هست که سرعت اینترنتمون زیاد بالا پایین نشه؟ من دینامیت دارم والا تا الان 700 تا بیشتر نرفته معمولا بین 500 تا 700 برای من هست آیا این میتونه کمکی کنه در استیبل شدن سرعتمون؟
دوست عزیز ip static یعنی آی پی شما همیشه ثابته و با خاموش و روشن کردن مودم آی پی شما عوض نمیشه.هیچ ربطی هم به کم و زیاد شدن سرعت اینترنت نداره.مصارف خاصی داره که اینجا نمیگنجه توضیح بدم.فقط همینو بدونید که در ایران با این وضعیت اینترنت همون آی پی دینامیک بهترم هست.نقل قول:
ای بابا!کم سعادتی از ماست که نمی تونیم در خدمت باشیم!!!:n02:نقل قول:
والا من اصلا نمیدونم مدیر تالار کیه!!
تا اونجایی که من خبر دارم همچین چیزی نیست!اگر شما میگید هست که ما قبول می کنیم!!!!:n01:
دوست عزیز به نظر بنده شما یا پارس انلاین بگیر یا مخابراتنقل قول:
سرویس های خوبی دارن بخصوص نامحدود
سرعت دانلود خوبی دارن یه ماه برای تست بگیر
اگه 512 ها وب بگیرم تو ساعات معمولی چند تا سرعت میده؟
نمایندگی شهر ما میگه که 500 به بالا میده!
بعد گفت تو ساعات رایگان سرعت share میشه!
و از اونجایی که تو شهر ما زیاد از های وب سرویس نگرفتن(یا اینکه تو ساعت 5 تا 8 دانلود نمیکنن) سرعت خیلی زیاد افت نداره!
به حرفش اعتماد کنم؟ برم پورت مخابراتو خالی کنم؟
من ک میگم نوچ به حرف اینا نمیشه اعتماد کرد ریسکه!نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
من از اهواز هستم. تعداد پورتای های وب اهواز خیلی کمه، سرعت روزانه ی من زیر 500 هست و شبانه از بهترین سرورهای دانلود 230 تا 250 استنقل قول:
الان مخابرات 1 مگ ماهانه 8 گیگ میده 29 تومن به اضافه ی مودم رایگان!
شبانه 1 تا 7 هم رایگان!
این چطوره؟(که البته بدی این طرح اینه که باید یکسال قرارداد ببندی)
واقعا گیج شدن! های وب بگیرم و دل خوش کنم به طرح فشفشه و 3 ساعتی رایگانی که سرعت رو share میکنن!
یا مخابرات یکسال قراد داد ببندم و اگه قرار باشه دوباره سرویس نامحدود بدن نتونم ازش استفاده کنم!
ولی خوبی مخابرات اینه که هرچی تو روز سرعت داشته باشی شب هم داری! و ساعات رایگانش زیاده