این کارو کردم درست شد با 16 تا گرفت.نقل قول:
مرسی.
Printable View
این کارو کردم درست شد با 16 تا گرفت.نقل قول:
مرسی.
چرا سراغ برنامه های اختصاصی کامپیوتر نرفتی؟ مثلا به روز شبکه سه ، یا وبگردی بیست و سی یا مجله خبرینقل قول:
پ.ن: خواستم وارد سایت وبگردی بشم نود32 اخطار داد معلوم نیست توش چی پخش می کنن:n02: webgardi.yjc.ir
شانست امروز ترکوند اصلا:n02:نقل قول:
فایده نداره به امید اینا بشینیم سرکاریم:n28:
باید دنبال یه برنامه باشیم که بتونه ترافیک اشباع بکنه تا سرعت پر بشه نمیدونم اصلا همچین چیزی میشه پیدا کرد یا نه(این برنامه های افزایش سرعت منظورم نیست یه چیزی که مستقیم ترافیک رو کنترل کنه):n13:
یه راه مزخرف هم اینکه عملا خودمون نت رو برا خودمون 20 درصد گرون کنیم بریم یه لیچر بگیریم همه فایلا لیچ کنیم با این دانلود منیجرها که 50 تا کانکشن میدن از خجالتش در بیایم:n09:
حال اسکرین شات ندارم ولی اینو داشته باشید که این وسط سرعت تورنت من از 50 پایینتر نمیاد! از اونور سرعت دانلود با 16 پارت به 70 نمیرسه!! اینو به یک متخصص شبکه بگی مغزش ایرور میده! :n04:
منظورتون کره شمالی بود ؟:n13:نقل قول:
نه همون جنوبی. چون سرعتشون به پای سرعت اینترنت ما نمیرسه :n19:نقل قول:
(پ.ن. : کره شمالی اینترنت نداره! ممنوعه کلهم.)
ممنون دوست عزیز، من به نوبه خودم حمایت میکنم.نقل قول:
دلیلش مشخصه دیگه هنگ نداره:n02:نقل قول:
با ای دی ام 16 کانکشن میگیری که دیگه از امروز با 16 کانکشنم کامل نمیکشه ولی تورنتت سیدش خوبه بیتشر از 16 تا داره میده مثلا 30 تا کانکشن
منم با داریوش موافقمنقل قول:
البته فایده داره فایده اشم اینه که میان این تاپیک رو ...ل میکنن:n04:
من سه چهار روزه برام وصل شده. مشکلم اینه که هر چی در رابطه با سایت گوگل هست، با پروتکل https باز میشه. برای همین کنده. از مخابرات تهرانه یا تنظیمات مودم؟