آقا من بالاخره موفق شدم با کمترین تنظیمات بازی کنم ا اما بعد از چند ثانیه دوربین هی عقب و جلو میکنه !!!!! چکار کنم خوب بشه؟ راستی دوستانی که بازی رو بازی میکنن میشه مشخصات سیستماتونو بگید و با چه ویندوزی بازی میکنید؟
Printable View
آقا من بالاخره موفق شدم با کمترین تنظیمات بازی کنم ا اما بعد از چند ثانیه دوربین هی عقب و جلو میکنه !!!!! چکار کنم خوب بشه؟ راستی دوستانی که بازی رو بازی میکنن میشه مشخصات سیستماتونو بگید و با چه ویندوزی بازی میکنید؟
کسی سیو اون مرحله ای که با تاکسی رومن میری یک مرده رو ور میداری میبری توی یه کوپه پلیسا میان میریزن سرت رو داره ؟
(به دلیل افت فریم کنترل ماشین سخته و پلیسا هم !)
ممنون میشم اگه یه جایی رو معرفی کنی با قیمت مناسب .:20:نقل قول:
Ram : 2GBنقل قول:
Vga: 8500 GT 256mb/DDRII
Cpu: 64 X2 4000+
تنظیمات تقریبا نزدیک به حد اقل هست ...
به پیغام خصوصی فرستادم ....نقل قول:
سلام دوستان عزیز کسی رمز ها شو نداره؟
جان مادرتون کمک کنید
کسی سیو این مرحله رو نداره یا نمیتونه پیدا کنه ؟
نقل قول:
کسی سیو اون مرحله ای که با تاکسی رومن میری یک مرده رو ور میداری میبری توی یه کوپه پلیسا میان میریزن سرت رو داره ؟
(به دلیل افت فریم کنترل ماشین سخته و پلیسا هم !)
سيو هامو بعد نصب ويندوز دوباره ريختم ز ولي كار نميكنه چرا؟؟؟؟؟؟؟
برای چندمین بار
کسانی که میخوان بدونند سیستمشون این بازی رو در چه حدی میتونه اجرا کنه از IE برن به این سایت
و اسم بازی gta4 رو انتخاب کنندکد:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
آخرش هم run رو بزنید
اینقدر هم دیگه نگید با فلان سیستم اجرا میشه یا نه ....
اون سایته تا فیها خالدون سیستمتون رو میاره جلوی چشمتون و شیر فهم میشید که سیستم چند مرد حلاجه
دوستان من مشکل هنگ کردن دارم
بازی هر چند مدت یدفه هنگ میکنه و فقط باید سیستم رو ریستارت سخت افزاری کنم
ram 2g
vga 8800 gt xfx 512
cpu 5200x2 athlon
مشکل به نظرتون از کجاست
کرک razor رو هم ریختم
دوست عزیز شما سیستمت مشکلی نداره و من فکر میکنم اون sp2 مشکل داره که همونطور که دوستای دیگه هم گفتن بهتره sp3 رو نصب کنید شما میتونید sp3 رو با حجم 316 مگ دانلود و نصب کنید بدون اینکه نیاز به نصب دوباره برنامه ها و درایورها باشه .(البته اگه ADSL دارید وگرنه سی دی رو بگیرید)نقل قول: