نقل قول:
کسی نمی دونست ؟؟؟
Printable View
نقل قول:
کسی نمی دونست ؟؟؟
7 روز دیگه میرم تو 10 ماه خدمت خداییش داره مثل برق میگذره
اون روزها که من میخواستم برم اموزشی این تاپیک فقط 7 8 تا صفحه داشت ولی الان کم کم داره میرسه به 500 تا :18:
پس حسابي ريش ، سفيد كردي :31: :11:نقل قول:
سلام دوستان... ما که یک تیر90 اعزام میشدیم از نظام وظیفه رو برگه اعلام وضعیت که دادن دستمون یه برگه کوچیک سفید بود رو مال همه بچه ها نوشته شده بود :
این مشمول تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمیباشد!!!
چه اونایی که غیبت داشتن و چه اونایی که نداشتن!!
من الان تو کارشناسی ارشد قبول شدم میترسم برام کار بشه اون قضیه لطفا میشه کمکم کنید؟ نه غیبت دارم نه چیزی به موقع هم اعزام شدم به خدمت! چرا اونطوری نوشته بود رو برگه همه؟؟! اینم بگم هیچ غیبتی ندارم رو برگه سبزم هم هیچ چیزی مبنی بر غیبن و اضاف نوشته نشده بود بوقتش هم تو پلیس + 10 ثبت کردم همه چیرو!
من رفیقم 3 ماه اضافه داره تو ارتش هست الانم اموزشیش تموم شده
یعنی اضافه خدمت هارا بخشیدن؟؟؟
آقا ما رفتیم یگان دوباره 3 روز مرخصی دادن : دی
جای خوبی افتادم ، خدا رو شکر همین امروز هم از دژبان گرفته تا سرهنگش رفیق شدم !
کجایی؟ نیرو زمینی . اونی که تو پاسدارانه؟؟؟نقل قول:
میبینم که کم کم آمار نیرو دریایی تو فروم داره بیشتر میشه...:31:
به نظرم نیروی دریایی ارتش از همه لحاظ خوبه به غیر از تقسیماتش...:چابهار,بندعباس,ب وشهر,خرمشهر,خارک,جاسک,...و تعداد خیلی کمی شهرهای شمال کشور و از اون کمتر چند نفر هم تهران!!!
امیدوارم این دوران برای همه سرباز ها تو هر نیرویی که هستن به سلامتی و با سرعت به پایان برسه.:40:
انشاا... که سنوات هم بخشیده بشه.
موفق باشی میلاد جان:20:
امروز از چندین منبع نسبتا موثق شنیدم که سنوات بخشیده شده و تا یکماه آینده بخشنامه اش هم میاد.:40:
سنوات منم بخشیده میشه؟نقل قول:
امروز از چندین منبع نسبتا موثق شنیدم که سنوات بخشیده شده و تا یکماه آینده بخشنامه اش هم میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 19ام شهریور اعزامم.
نیروی دریایی ارتش سیرجان کد119
لطفا جواب بدید:11: