بچه ها نظری ندارید ؟ :20:نقل قول:
Printable View
بچه ها نظری ندارید ؟ :20:نقل قول:
چه اجباریه سراسری تهران حابا ازاد باشه عیب داره خانم؟
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
رتبت باید خوب باشه با این وضع فکر کنم!
ببين داداش كنكور زبان عموميا حرف اول رو ميزنه شما اگه اختصاصي رو 40 تا هم بزني (واس خاطر اين ميگم رتبه اول كنكور 88 اختصاصي رو 40 زده بود!) ولي عمومي رو خوب يعني بالاي 70 80 بزني رتبه تاپ مياري ولي اون سه تا عمومي كه خراب كردي خيلي نقش مهمي دارن!!!!!!!!!!!!نقل قول:
وای بچه ها اینجارو نگاه کنید امارتونو نوشته ها!
کد:http://forum.p30world.com/poll.php?do=showresults&pollid=5121
نقل قول:
با منید ؟! منظورم شهر تهرانه ... من امکان درس خوندن توی شهرستان ندارم :41:
و همینطور ازاد رو :46:
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
نقل قول:
ماشالله ریاضیا :31:
آقا من یه سوال دارم ، این کاغذ که روی صندلی چسبونده بودن رو باید برمیداشتیم؟ برای چی؟
نه شهر دیگه برای درس خوندن که بدرد نمی خوره.من که پسرم پارسال ای تی اراک قبول شدم نرفتم.ولی شما چون دختری بهت زود انتقالی میدن شرایتشو یه نگاه می کردی فرصتتو از دست ندی!
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
روش شماره داوطلبیت بود حالا عیب نداره رو کارت ورود به جلسه نوشته برو از تو سایت یه بازر ریگه ببیننقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
بچه ها دیگه باید بزودی از اینجا نقل مکان کنیم بریم تو کاره ازاد تاپیکش.ایشالا قبولی بچه های پیسی تو هر چی می خوان
بچه ها نظرتون چیه بعد از انتخاب رشته و یا در اومدن درصدا یه یادگار ماندگار اینجا درست کنیم؟ رتبه و دانشگاه بچه های امسال رو قبول شدن تو یه تایپیک به عنوان افتخاری برای پی سی بزاریم... تا بچه های سال بعد امید و روحیه بگیرن... هر چند که من در ته این لیست قرار دارم:46:
توی این نظر سنجی ، دیدم یکی از یک یوزرِ جالب نظر داده ! ( در رشته ریاضی )نقل قول:
یوزر : نفر اول کنکور
لینک پروفایل : forum.p30world.com/member.php?u=534064
دوستان قضیه چیه ؟ کسی میدونه ؟
نقل قول:
یکی از دوستام پارسال کنکور داد و 1800 شد و چون عشق مکانیک بود تونست صنعتی اصفهان قبول شه ... به این امید زد که بتونه انتقالی بگیره اما نتونست :41:
ایشالللههههههههههه:20:
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
نقل قول:
موافقم کار خیلی خوبیه