سلام بر دوستان اقایون من یه لب تاپ دارم ویندوز 7 اورجینال روشه میخواستم ببینم اگه ابونتو رو نصب کنم به درایو های مخفی ریکوری که اسیبی وارد نمیکنه مثلا پاک بشه من بدبخت بشم اگه جواب بدبد ممنون میشم
Printable View
سلام بر دوستان اقایون من یه لب تاپ دارم ویندوز 7 اورجینال روشه میخواستم ببینم اگه ابونتو رو نصب کنم به درایو های مخفی ریکوری که اسیبی وارد نمیکنه مثلا پاک بشه من بدبخت بشم اگه جواب بدبد ممنون میشم
آقا اين چه انجمينه ؟ من كلي گشتم بازم جواب سوالام رو پيدا نكردم تاپيك كاملي هم كه براي تازه كارا نيست
من چندتا سوال دارم هرچي گشتم جايي بهتر از اينجا براي پرسيدنش پيدا نكردم اگه جاي بهتري هست بگيد اونجا بپرسم
1- من تصميم گرفتم اوبنتو نصب كنم چون تازه كارم و ميگن اين توزيع براي من بهتره امكان دانلودش از اينترنت هست ؟
2- اگه دانلودش كردم چجوري بايد رايتش كزد كه bootable باشه
3- براي نصب اوبنتو لازمه پارتيشن بندي سيستم رو تغيير بدم ؟ پارتيشن بايد با چه فرمتي باشه ؟ حجم هر كدوم چقدر باشه براي يه كاربر عادي؟
4- چند درصد از برنامه هاي ويندوز مشابه ش تو لينوكس هست ؟ ( مثلا اجراي فايل هايي با پسوند pdf - doc - و ... در لينوكس ممكنه ؟)
5- براي داشتن همزمان ويندوز و لينوكس اول بايد ويندوز نصب بشه يا لينوكس ؟
6- پارتيشني كه ميخوام روش لينوكس نصب كنم رو چجوري از بقيه هارد جدا كنم كه صدمه اي به ويندوز نرسه؟
7- لينوكس قادر هست درايور ها رو مثل ويندوز 7 تشخيص بده يا بايد براي تك تك سخت افزار هامون درايور لينوكس پيدا كنيم؟
انگشتام تاول زد فعلا بسه لطفا همينا رو جواب بديد ممنون
با سلامنقل قول:
1 - بله میتونین از سایتش دانلود کنید اخرین نسخه 11.10
2 - من که در ویندوز به خود ویندوز به راحتی رایت کردم فایل iso
3 - باید یک پارتیشن جدا داشته باشین - بعد در زمان نصب اوبونتو اونو به فرمت ext4 فرمت می کنید در بیشترین حالت شما مثلا 30 گیگ فضا از هاردتون رو خالی داشته باشید در زمان نصب اوبونتو اونومثلا به صورت زیر تقسیم می کنید
10 گیگ پارتیشن root -
15 گیگ پارتیشن home در صورتی که جدا از root بزارین
2 گیگ برای پارتیشن swap
4 - در اوبونتو به صورت پیش فرض شما می تونید فایلهای pdf رو باز کنید در مورد افیس برنامه لیبره افیس به صورت پیش فرض نصب هست
5 - شما اول حتما باید ویندوز رو نصب کنید بعد لینوکس رو
6- شما در داخل ویندوز هنوز اوبونتو نصب نکردید با برنامه ای مثل acronis از یکی از پارتیشنهاتون یک قسمت رو جدا کنید
7 - شما اگر در اوبونتو اینترنت داشته باشید که حتما هم باید داشته باشید اکثر درایورها رو پیدا و نصب می کنه
و در اخر شما اول این مقاله رو بخون و بعد شروع به نصب کن
موفق باشیدکد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=969&Title=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-Ubuntu
شما تا زمانی که درست عمل کنی هیچ اتفاقی نمیافته. موقع نصب باید به صورت دستی پارتیشن بندی کنی و به درایو ریکاوری هم کاری نداشته باشی.نقل قول:
با سلام
موقع نصب ویندوز و اوبونتو کنار هم در ابتدای کار و منوی کراب حالت پیش فرض ورود با اوبونتو هست حالا چطور میشه اینو تنظیم کرد که ویندوز در ابتدا باشه و بعد اوبونتو ؟
یعنی در صورت عدم انتخاب به صورت پیش فرض وارد ویندوز بشیم
با تشکر
سپاسگزارم:11:نقل قول:
بازم سوال چه جوری می شه آیکن سطل زباله یا ترش را به دسک تاپ منتقل کرد؟
آیا روش معمولی ای هست؟
نقل قول:
موقع نصب ویندوز و اوبونتو کنار هم در ابتدای کار و منوی کراب حالت پیش فرض ورود با اوبونتو هست حالا چطور میشه اینو تنظیم کرد که ویندوز در ابتدا باشه و بعد اوبونتو ؟
یعنی در صورت عدم انتخاب به صورت پیش فرض وارد ویندوز بشیم
سلام....
تو ویندوز کلی برنامه هست برا اینکار!!
ترم پیش،من به زور رو سیستم های کارگاه دانشگاه،اوبونتو نصب کردم تا ظاهر زیباتر و رابط ساده ترش،نسبت به سوزه بیشتر بچه ها رو جذب کنه(که 100 درصد موفق هم بود!!)....
مسئول کارگاه ازم خواست این کارو بکنم،منم تو یه کنفرانس،برای اینکه بگم به بچه ها که لینوکس یعنی چی
برای اینکار،کاربر رو به کاربر روت تبدیل کردم!
فک کنم با sudo -i انجام میشه...پسورد رو وارد میکنی،و بعدش کاربر روت میشی.....
بعدش با چند تا دستور برگشت(فک کنم cwd!) بر میگردی به پوشه ی روت و بعدش میری به جایی که فایل گراب دات سی اف جی هست!!
grub.cfg!!!
با دستور chmod تمام دسترسی ها رو براش 777 میکنی.....!!!!
بعدش،میری و فایل گراب دات سی اف جی رو ادیت میکنی!!!
(تمام بخشی که مربوط به ویندوز هستش و با #### جدا شده رو میبری بالای قسمت مروبط به لود اوبونتو.....بعدشم فایل رو ذخیره میکنی، و میای بیرون....سیستم رو ریست میکنی و تمام!!!!
این یعنی دسترسی مطلق بر روی تمامی فایل های سیستم عامل.....
البته من چون تو باید برای کل 22 سیستم کارگاه انجام میدادم،مجبور شدم دستورات رو توی یه فایل متنی بنویسم و اون فایل متنی رو بین سیستم ها جابه جا کنم که خوب،یه خورده فرق میکرد و ببخشید که کلمات کلیدی دقیق یادم نبود!!ولی اگه مشکلتون حل نشد،بگین تا به اوبونتو لاگین کنم و دقیق براتون توضیح بدم!
سلام.....
پست قبلی رو ویرایش میکنم از داخل اوبونتو:
اگر همه ی کارها رو طبق چیزی که بهتون گفتم انجام داده باشین حالا دیگه پنجره ی اختیارات فایل گراب این شکلی میشه:کد:http://up6.--------.com/images/b7b7qsv5ebh6knz5d43m.png
بعدش هم طبق عکس قسمتی که بهتون گفتم رو میارین بالا!! براتون راهنما گذاشتم که بدونین از کجا به کجا کپی کنین!!کد:http://up6.--------.com/images/sm2t74ggt30q3zu1c3l.png
کد:http://up6.--------.com/images/r5y69648hnqldi931j7t.png
اگر بازم مشکلی بود بگین خوشحال میشم کمک کنم....
حالا کسی میدونه چجوری مشکل نوشتنم رو حل کنم؟!یعنی حروف برام به هم پیوسته نیستن!چجوری باید درستش کنم؟!
نقل قول:با سلام و تشکرنقل قول:
خوب اول بهتره راه آسون ترش رو امتحان کنم در ویندوز با برنامه ای مثل easy boot cd یا همچین برنامه هایی میشه این کار کرد ؟
برنامه مورد نظر شما ؟
با تشکر