ایول
من همیشه پینگ باکوم زیاد میشه(ولی به درد نمیخوره :n02:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایول
من همیشه پینگ باکوم زیاد میشه(ولی به درد نمیخوره :n02:)
الان بشین از صبح تا شب کانتر بزن :n02::n02:
باورم نمیشه تایم اوت ندارم. پینگ گوگل:کد:Ping statistics for 74.125.143.102: Packets: Sent = 100, Received = 100, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 311ms, Maximum = 2254ms, Average = 467ms
با این سایت میتونید سرعت دانلود و آپلود شرکت های مختلف در ساعات متفاوت از جمله ساعات رایگان رو ببینید
نقل قول:
حسین جان این هم تست باکوی من (ظاهرا یه کم مونده به تو برسم :n02:)
سلام به همگی:n01:
دوستان من از مخابرات اینترنت پس پرداخت یکساله 2 مگ (پولش رو فیش تلفن میاد) گرفتم. این سایت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میرم پشتیبانی نمیکنه:n03:''مشترک گرامی تا اطلاع ثانوی استفاده از امکانات سامانه برای مشترکین پس دریافت مقدور نمی باشد'':n03:
خبر بد اینه که دانلود شبانه کنتور میندازه:n03:
کسی خبری نداره از این مخابرات ؟ قراره همیشه کنتور بندازه؟ اگه اینجوره میخوام لغو قرارداد کنم
باز اینترنت من داغون شد :n03: ای خدا :n14: نمیدونم اصلا شب بزارم دانلود چیزی دانلود میکنه یا نه :n27: الان سرعت دانلودم 3 کیلوبایت در ثانیه شده ! :n28:
عزیز دلنقل قول:
این سرویسها شبانه رایگان ندارن :n02:
اگه طرح کمپین گرفته باشی شبانه رایگان داره ( 1 تا 8 صبح )نقل قول:
هنوز رو سایت مخابرات واسه این سرویس برنامه ای راه اندازی نشده من پرسیدم گفتن به زودی ( حالا نمیدونم منظور 1 ماه دیگه ست یا 10 سال دیگه )
سلام به همگی
اقا از دیشب دانلود داره فغان میکنه . 128 من داره بالای 250 کیلوبایت دانلود میده یعنی گوش شیطون کر رو دو مگ بسته شده !!!! نظر شما چیه ؟:n20:
پینگ هم خیلی خوب شده !!!!!