نقل قول:
این پست اصلا تبلیغات نیست :27::8:
Printable View
نقل قول:
این پست اصلا تبلیغات نیست :27::8:
من کلا از ماکس نت نگرفتم کل ایران از نت استفاده کردم شیراز و اصفهان واقعا لذت بردم کیفیت خیلی خوب اما تبریز
خداییش فاکیدن ما رو :31:
اوائل بر اساس عادتی که دارم از آی نت گرفتم... خوب بود راضی ام قطعی کم بود اما وقتی دیدم داره شورش درمیاد و آشمون شور شده ول کردم رفتم سراغ مکس نت که بشکنه گردنم :31:
پشتیبانی در حد بوقلمون :20: 24 ساعته رو واسه اینکه امتحان کنم 3 شب زنگ زدم یه یارو خوابالو ورداشت منم کلی مخشو خوردم :27: جاتون خالی :31:
سرعت دانلود من الان با سروریس 1024 توربوی نمیدونم چی چی :31: 112 تا 120 متغیره... اما شب میاد رو 65 :41: تازه محدود هم هست اعصابم خورد میشه...
صبح مارک میکنم شب میذارم واسه دانلود مفت مفت :27:
خلاصه کنم راضی نیسم...
رپید هم که تعطیله واس ما... مشترکین همارا استقاده میکنن اما واس ما قدغنه :13: وقتی هم میگیم چرا میگه تو تبریز همه اینجوری ان :13:
ولی خب مجبورم و هممون مجبوریم... خداییش جایی نیس بریم شکایت کنیم؟ حمایت از حقوق مصرف کننده ای چیزی؟
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
اونایی هم که میخوان چیزپی ان بگیرن اصلا از این شرکتا نگیرن... تو نت بگردین فروشنده های خیلی بهتر و ارزون تر هست یه نفر میشناسم سالی 18 تومن چیز پی ان میده بهت واقعا باقلواااا :31:
خوب مگه مجبوری؟نقل قول:
کاسیک بگیر روزها 1024 و شبها میشه 512 دیگه لازم نیست پول اضافه واسه توربو بدی.:27:
من از همین مکس نتی که این همه بد گفتی ازش استفاده می کنم . سرویس 512 . نه کلاسیک . نه توربو . شب و روز سرعت دانلودم 120 کیلو بایت است که می شه 120*8 = 960 کیلو بیت که ازش خیلی راضیم . خدا عمر بده دوره ی بعدی 1 مگ همین شرکت رو می خرم . فقط تنها اشکالی که داره آی پی اشتراکی اونه کا با ماهی 10 تومن می شه اختصاصی :31: . در ضمن می گی پشتیبانیش بده . مگه نمی گی شب زنگ زدی برداشتن . خلاصه برداشتن یعنی تمام . در ضمن چرا از خواب بیدارشون کردی ؟ بیدار کردی که چی بگی ؟ شوخی کردم . خلاصه خیلی ها می گن خوبه . حالا تو میای می گی بده . ما چکار کنیم ؟ یک نفر بود که از 128 محدود استفاده می کرد می گفت شب و روز با 120 دانلود می کنه !نقل قول:
بچه ها این اینترنت سکوریتی رو دانلود کنید . عالیه :[PHP]http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=91&Title=Kaspe rsky-Internet-Security-2011-11.0.0.232-Final-/-11.0.1.400-RC[/PHP]
منو باش که این دوره میخاستم ماکس نت بگیرم.الان یه خورده تردید دارم.نقل قول:
عزیز دلم اینجا انجمن معرفی نرم افزار نیست.:31:نقل قول:
فقط به خاطر یه نفر ! خوب از اونایی که تو مرکزتون از ماکس استفاده می کنه بپرس . شاید این کاربر تو مرکزیه که تعداد کاربرش خیلی زیاده .نقل قول:
خوبی مون رو ببین که خواستیم یه لطفی کرده باشیم . آخرین نسخه ی کاسپار ارزش معرفی در اینجا نداره ؟
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
شما در کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟نقل قول:
همچین میگی یه نفر بود که دیگران فکر می کنن دروغ می گمنقل قول:
بله من تا 1 هفته پیش با 128 3 ماهه محدود با قیمت 47 هزار با سرعت متوسط 114 دانلود میکردم
حالا هم 3 ماهه نامحدود واسه بازی کردن کانتر گرفتم متوسط دانلودش با idm 28 هست
اینم یه روز که با سرویس 128 محدود 3 ماهه 2.28 گیگ دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه تست از سرویستون بزارین.نقل قول:
اینم یه تست از 3 ماه 128 نا محدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]