به تسمه تایم ارتباطی نداره ولی از خیلی چیزای دیگه ای می تونه باشه فیلر گیری هم موثرهنقل قول:
ولی این جوری نمیشه گفت
Printable View
به تسمه تایم ارتباطی نداره ولی از خیلی چیزای دیگه ای می تونه باشه فیلر گیری هم موثرهنقل قول:
ولی این جوری نمیشه گفت
سلام به دوستان ؛ یه مشکل داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آمدن بوی دود اگزوز داخل اتاق وقتی شیشه پایین باشه
ماشین وقتی روی بنزین باشه و وقتی شیشه هم پایین باشه بوی بدی از اگزوز میاد داخل اتاق ولی شیشه که بالا باشه بو نمیاد
البته بوی خیلی بد اون به خاطر نداشتن کاتالیز هست که از روی ماشین برداشتم ولی قبلا اصلا هیچ بویی داخل اتاق نمی اومد
ماجرا از جایی شروع شد که تو جاده ماشین افتاد تو یکی از این چاله چوله ها که بد جور دلم برا ماشین سوخت ضربه شدیدی بود ، از او روز این بو میاد اتاق
یکی از دوستان میگفت ممکنه از بوی روغن یا واسکازین زیر موتور باشه که زیر موتور هست و خب کثیف هم هست ولی خب وقتی ماشین روی گاز هست این بو دیگه نمیاد!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، پیش تعمیرکار و اگزوز ساز هم بردم چیزی نفهمیدن
سلام . تنظیم نبودن تسمه تایم باعث کم شدن قدرت موتور میشه چون زمان باز و بسته شدن سوپاپها تغییر میکنه و دیر یا زود بسته میشه یا باز میشه . در چند صفحه قبل مواردی رو که باعث ضعیف شدن قدرت موتور میشه درج کردم در جواب دوستی که پراید داشت و میگفت تو سربالائیها قدرت نداره و مصرفش 5.5 L/100km هستنقل قول:
محمد یه سوال ! با توجه به اینکه کیفیت سوخت ایران تغییر کرده ( من یورو 4 میزنم ) مصرف بنزین ماشین من به 100 20 لیتر رسیده (درصورتی که وقتی میرم پنپ بنزین های خارج شهر این عدد به صدی 10 11 تغییر میکنه )
برای اینکه با این سوخت ماشیت تنظیم بشه چقد باید میل سوپاپو بچرخونم ؟
بدون کامپیوتر اصلا میشه تنظیمش کرد ؟
نقل قول:
سلام
مستقیم بودنِ سرِ لوله ی اگزوز یکی از علتهای کشیده شدنِ دودِ اگزور به درونِ صندوق عقب و اتاق هست .
چون با حرکتِ ماشین , پشتش فشار هوا کم میشه و باعث مکیده شدن هوا به درون صندوق عقب میشه ( مثل جاروبرقی ) و هوای توی اتاق از پنجره ها و کنار درها میره بیرون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهِ حلش هم خیلی ساده هست :
باید یک لوله ی خمیده نصب بشه سر اگزوز تا گازهای اگزوز رو بده پائین
لوله های اگزوز هم که زیر ماشین هست اگر ترک داشته باشه یا شکسته و سوراخ باشه باعث کشیده شدن دود به داخل میشه از کف و از صندوق عقب .
حالا یه سوال :
پس چرا همه ی ماشینها اگزوزشون خمیده نیست و گازهای اگزوز هم نمیاد توی کابین ؟
علتش شکل خاص بدنه و سپر عقب و زیر ماشین و سالم بودن لاستیکهای دور دربها و لاستیک صندوق عقب هست و نبودن هیچ شکافی یا روزنه ای که باعث کشیده شدن گاز اگزوز به صندوق عقب و اتاق بشه .
===============================================
وقتی ماشین حرکت میکنه باد به شیشه ی جلو برخورد میکنه و به اطراف پرتاب میشه ( کمانه میکنه ) و باعث کم شدن فشار هوا اطراف شیشه های بغل میشه .
حالا اگر تا حدی شیشه رو باز کنین , هوای اتاق کشیده میشه بیرون و از صندوق عقب و سوراخهای زیر داشبورد و کف ماشین هوا وارد میشه تا جای هوایی که داره میره بیرون رو بگیره .
برای همین هست که اگر سیگار دستتون باشه و کنار پنجره باشید و ماشین در حرکت باشه , کافیه دو سه سانت شیشه رو باز کنین تا دود سیگار کشیده بشه بیرون .
بنابراین اگر موتور روغن سوزی داشته باشه و از شیلنگ قالپاق سر سیلندر بخار روغن بیاد بیرون , کشیده میشه توی اتاق . همچنین از صندوق عقب هم گاز روغنِ سوخته و بنزین نیم سوز ( اگر موتور تنظیم نباشه ) وارد اتاق میشه .
پس این عوامل تاثیر داره :
شکل سر اگزوز
سالم بودن لاستیک دربها و صندوق عقب
رگلاژ بودن دربها و صندوق عقب تا محکم به لاستیک بچسبه
سالم بودن کاور پلاستیکی زیر تودریها تا از صدا و دود و هوا جلوگیری کنه .
سالم بودن لوله ی اگزوز
سالم بودن واشر گلوی اگزوز
سالم بودن واشر منیفولد دود
تنظیم بودن موتور
روغن سوزی نداشتن
عدم نشت روغن و ریختنش روی اگزوز
سالم بودن شیلنگ ها و بستهای سیستم سوخت رسانی و درب باک بنزین .
تنظیم بودن تسمه تایم ارتباطی به نوع سوخت نداره . مطمئن شدن از تنظیم بودنش هم خیلی آسونه . کافیه شمعها رو باز کنین تا میل لنگ راحت بچرخهنقل قول:
خلاص کنین
با آچار پولی سر میل لنگ رو در جهت عقربه ی ساعت بچرخونین تا پیستونِ شماره ی یک ( سمت چپ ) کاملاً بیاد بالا . البته باید در مرحله ی انفجار باشه نه پایان خروج دود و ابتدای مکش .
از حالت سوپاپها راحت میشه اون رو روی مرحله ی انفجار تنظیم کرد چون قبل و بعد و در حینِ از انفجار سوپاپها بسته هست درحالیکه در ابتدای مکش سوپاپ هوا فورا باز میشه .
حالا باید علامت روی چرخ دنده ی میل سوپاپ با علامت روی سرسیلندر منطبق باشه . ( در فیلرگیری ماتیز توضیح کاملتر در مورد این علامت وجود داره ) .
حالا باید یک پیچ گوشتی باریک و بلند از سوراخ شمع بزنید توی سیلندر یک .
باید پیستون کاملاً بالا باشه و علامت میل سوپاپ هم منطبق باشه با علامت روی سرسیلندر
اگر چند میلیمتر میل لنگ رو به عقب یا جلو بچرخونین پیچ گوشتی میره پائین با پیستون .
اگر اینطور بود پس تسمه تایم کاملاً تنظیمه .
حتی یک دندانه اختلاف هم باعث اختلال در زمان باز و بسته شدنِ سوپاپها میشه
=========================
بنزین یورو 4 و یورو 5 تبخیرش زیاده
باید موتور سیستم کانیستر داشته باشه و لوله ها و شیلنگها و بستها هم درجه یک و محکم باشه و درب باک هم محکم و استاندارد باشه .
=========================
روش اصولی هم اینه که علامت صفر روی پولیِ سر میل لنگ روی صفر باشه . باید در این حالت علامت روی چرخ دنده ی میل سوپاپ با علامت رویِ بدنه ی سرسیلندر منطبق باشه که معنیش اینه که سیلندر شماره ی یک در بالای بالا و ور وضعیتِ جرقه ی شمع هست
در فیلرگیری ماتیر عکسهاش رو درج کرده ام
دوستان درباره بنزینی که توی کشورمون داره ارائه میشه به نظرتون یورو۴ بهتره یا هنوز سوپر اکتان بالاتری داره و مناسب تر است ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
از پاسخ قبلیتون ممنونم محمد جان.نقل قول:
من هنوز به دنبال دلیل میگردم. تسمه تایم رو هم باید چک کنم.
برای فیلر گیری بردم پیش تعمیرکار اما گفت نیاز نداره. تعمیرکار میگفت شمع ها و وایرها رو باید تعویض کنم (که شاید انجام بدم اما فکر نمیکنم حرفش خیلی مستند باشه)
دیگه فرصت نکردم واسه ماشین وقت بزارم اما اگه به نتیجه برسم توی همین تاپیک اعلام میکنم تا واسه بقیه دوستان هم مفید باشه.
از پاسخ قبلیتون ممنونم محمد جان.نقل قول:
من هنوز به دنبال دلیل میگردم. تسمه تایم رو هم باید چک کنم.
برای فیلر گیری بردم پیش تعمیرکار اما گفت نیاز نداره. تعمیرکار میگفت شمع ها و وایرها رو باید تعویض کنم (که شاید انجام بدم اما فکر نمیکنم حرفش خیلی مستند باشه)
دیگه فرصت نکردم واسه ماشین وقت بزارم اما اگه به نتیجه برسم توی همین تاپیک اعلام میکنم تا واسه بقیه دوستان هم مفید باشه.
ممنون محمد جان برای پاسخت ولی خوب چیزی که مشخصه فرق داشتن زمان احتراق سوخت هاست برای همین نباید تو بالا بودن کامل سیلندر سوپاپا بسته شن یکم عقب وجلو باید بشه با تغییر سوخت تا تایم احتراق با تایم بسته شدن سوپاپا یکی شه (البطه نمیدونم این تفاوت تایم چقدره اونقدر هست که با دست بشه تنظیم کرد یا نه )
در مورد یورو 4 خدا خیرت بده میگم چرا اینطوری شد
خدا شاهده 50 لیتر بنزین زدم بدون اینکه سوارش شم شده 10 لیتر امروز (هوا نزدیک 30 تا 35 درجه است )
به نظرت راهای کنیستر رو ببندم ؟ بعد با بست راه های باک رو هه رو سفت کنم مشکل حل میشه ؟ (کنیستر 405 فوت کنی توش هوا رد میشه اصلا قابل اعتماد نیست )
علت بنزینو کشف کردم دزدی بوده - امروز صبح (ده دقه قبل این پست دیدم در باکم بازه اون یاروشم شکستن ) یعنی اول در باکمو تو جوب دیدم بعد ادامه ماجرارو چک کردم
پس بخار بنزین مشخص نیست چقدره :n02: برام