سلام دوستان
شما متوجه شدین که چرا گاهی وقت ها در یاهو مسنجر Create new room غیر فعال هست چرا اینطوریه؟
Printable View
سلام دوستان
شما متوجه شدین که چرا گاهی وقت ها در یاهو مسنجر Create new room غیر فعال هست چرا اینطوریه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از راهنماییت ممنون ولی من درست نمیفهمم چی کار باید بکنم.
شما کابل اسپیکر همونیه که پشت کیس یه سیم هست.
نمیتونی با عکس بهم توضیح بدی؟ اگه با عکس توضیح بدی خیلی ممنون میشم.
یه با انگلیسی بگو چی نوشته اون چیزهایی رو باید جابه جا کنم؟
انگلیسی چه حرفی نوشته؟
باشه مصور توضیح میدم
ببین این کابلیه که اسپیکر رو به مادربرد وصل میکنه
من میگم این سیم رو یه سرشو بزنی به خروجی صدای سبز رنگ مادربرد (که همون جای اسپیکره)کد:http://theghosthunterstore.com/cable.jpg
و سر دیگه ش رو به جای میکروفون (دورش قرمز رنگه)
البته رنگهای مال من اینطور بودن مال تو شاید فرق کنه
بازم می گم این در حد یه فرضیه است خودم انجام ندادم
اگه اهل روم رفتن بودم حتما امتحان می کردم
من نمی تونم پسورد ایدیم رو عوض کنم. پسوردم از دکمه های ترکیبی مثل alt+255 و فاصله و حروف بزرگ و... ایناست که از 2 سال پیش تا حالا همین بوده . عوضش نکردم. ولی الان نه میتونم با ایدیم وارد یاهو 9 بشم نه می تونم پسورد رو عوض کنم.وقتی میخوام پسورد رو عوض کنم میگه پسورد در حال حاضرت رو اشتباه وارد کردی، ولی با یاهو مسنجر میتمنم وارد بشم.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟
سلام
یه مشکل برام پیش اومده من موقعی که تبادل ادد لیست میکنم این پیغام میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هیچ کدومشون هم به لیستم اضافه نمیشن
مشکل چیه؟
سلام
شما فقط در تبادل ادد لیست این مشکل رو دارید یا هر آی دی رو که میخوایید ادد کنید این مشکل پیش میاد؟
بعدش اومدم تک تک ادد کنم دیدم باز همون پیغام دادنقل قول:
هر موقع هم ساین این میشم این مشکل زیر میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه اینا تو ادد لیستامن باز میگه میخوای ادشون کنی . بعد از ادد لیست پاکشون میکنم تا ایگنور بشن باز دفعه بعد برمیگردن به ادد لیستم
حتی گروپ هایی که تشکیل دادم دو تاست وقتی منتقل میکنم ادد لیستا رو به یه گروپ باز دفعه بعد که ساین اوت میشم ساین این میشم باز همون مثل قبله
اونا اددت کردن؟
نمیدونم من کلی نفر ادد کردم ولی هیچدوم به لیستم اضافه نشدننقل قول:
یه نفر جواب بده( Geronimo_AD جون کجا رفتی حداقل اسم پلاگین رو مینوشتی من بتونم سرچ کنم)نقل قول:
اگه ممکنه اسمش رو بزار خودم برم سرچ کنم اینطوری هر کدوم رو نگاه کردم مال این کار نبود ممنون میشم راهنمایی بفرمایدنقل قول: