سلام من از فروشگاه مكس گرفتم الان نميدونم داشته باشه يا نه البته چند ماه پيش گرفتم امير هم از همون گرفتنقل قول:
امپم dtr4.500 هست
اما در مورد فوتبال فوتينا :31:
حالا وقت كنم چند تا عكس از سيستم واستون ميزارم البته بعد از نصب ساب
سلام من از فروشگاه مكس گرفتم الان نميدونم داشته باشه يا نه البته چند ماه پيش گرفتم امير هم از همون گرفتنقل قول:
امپم dtr4.500 هست
اما در مورد فوتبال فوتينا :31:
حالا وقت كنم چند تا عكس از سيستم واستون ميزارم البته بعد از نصب ساب
4250 فکر میکنم 148 تومن باشهنقل قول:
دوستان من این آمپ رو پیدا کردم یه مغازه که مونده تو انبارش پر رو جعبشم خاکه :31::31:نقل قول:
میده 160 تومن شاید تا 150 تومان بیارمش . به نظرتون خوبه ؟ بگیرمش ؟ برا 963
امیرجان اگه اصل باشه واقعا آمپلی خوب و خوش صدایی هست.من نمیدونم این زیرخاکی ها رو از کجا پیدا میکنی:31:
جدی یه زمانی خیلی دنبالش بودم و نیافتم.اگه برچسب عکاذ داره تو خریدش شک نکن.بردش با 7541 اینفینیتی یکیه.
:31:نقل قول:
یه دونه مغازه تو کرمانشاه داره اونم یکی فقط :31:
ولی cs60.4 داره زیاد خواستی بگو:31:
فقط این ماله 2 یا 3 ساله پیشه اون موقع هم گارانتی jbl همین عکاظ بوده ؟ یا شرکت دیگه ای ؟
سلام.خسته نباشيد.
دوستان عزيز من 1پخش پاييونر7250 بستم باندهام jvc معمولي هستن كه مدلشو نميدونم چيه ولي فكر ميكنم صداش بد نيست.
در مورد سيستم بستن چيزي نميدونم و از اساتيد كمك ميخوام.سيستم رو به علت مشكلات مالي ميخوام خرد خرد جمع كنم.يكي از دوستام گفت كه با باندهاي معمولي كه داري و ميخواي سيستم رو خرد خرد جمع كني امپيلي وساب و باكس ببندي كيفيت صدات بهتر ميشه.
نظر شما چيه؟چي ببندم؟و در مورد قيمت هم نميدونم چقدر هزينه كنم كه ارزش داشته باشه و خوب باشه. كيفيت صدا و واقعي بودنش برام مهمه لطفا راهنمايي كامل كنيد.
بعد از خريد پخش كه7250پاييونر هست با باندهاي معمولي jvc كه صداش بد نيست چي بگيرم؟
باند؟ساب و باكس؟امپيلي هم كه جفتش ميخواد.
چه مدلي و قيمتش چنده؟
28 لیتر!!!!! ببین دوست عزیز برای سابهای 12 اینچ معمولا حجم خالص باکس سیلد بین 35 تا 42-3 لیتر باشه بهتره. که همه اینا برمیگرده به تجربه ساخت باکس و گوش کردن صدای اون ساب.نقل قول:
در مورد ساب ابعاد پیشنهادی 1202 یک فوت مکعب معادل 28 لیتر برای ساب سیلد هست... توی سایت کمپانیش زده
قیمتش باید بین 145 تا 150 باشه. صداشم مثل بقیه پایونیراست. به نظر من سیاست کلی کمپانی پایونیر این طوریه که صدای همه یونیتاش باید یکی باشه (البته به غیر از حرفه ایاش) فقط توی امکانات جانبی فرق دارن.نقل قول:
اقا کسی از دوستان 4250 پایونییر رو قیمت روز بازارش رو داره؟؟ دوستانی که صداش رو شنیدن ازش راضین؟؟
اگه براتون مقدوره بودجه رو بیشتر کنید و 7016 کنوود بگیرید.
نقل قول:
آره اون موقع هم عکاذ بوده.یه چند وقته شده کندلوس:46:
پس اگه عکاذ نبود نگیرم ؟نقل قول:
آخه یه دونه jbl cs60.4 داشت گارانتیش فکر کنم مافکو بود اگه درست خونده باشم .
اینم اگه از همون بود چی ؟
باندات چند وات rms هستند ؟ به نظر من از امپ شروع كن اول امپ 4 كانال بگير بانداتو وصل كن بهش صدا بهتر ميشه 100 درصد بهدش اگه راضي نبودي باند بگير و 1 ساب 60-70 تومني مثل اينفينيتي 1250نقل قول:
مشخصات بانداتو بگو تا بهتر راهنمايت كنيم