قیافتا بله خیلی شبیه کنترل حرکتی Wii هست ولی در عمل خیلی خوف تر از کنترل حرکتی Wii خواهد بود! و اکثر سایتها کارایی این کنترل حرکتی را بسیار دقیق و هوشمند میدونن.نقل قول:
اون لامپه هم همه کاره هست!:31:
Printable View
قیافتا بله خیلی شبیه کنترل حرکتی Wii هست ولی در عمل خیلی خوف تر از کنترل حرکتی Wii خواهد بود! و اکثر سایتها کارایی این کنترل حرکتی را بسیار دقیق و هوشمند میدونن.نقل قول:
اون لامپه هم همه کاره هست!:31:
شهاب حدس میزنم اون لامپه همون موشن کپچر باشه که رو لباس شخصیتهای بازی میزنن موقع ساخت بازی.نقل قول:
نمیدونم شایدم نباشه.اگه کسی میدونه بگه ما هم بدونیم:31:
حالا چرا دوتاست.اونم جدا ازهم.:23:
بله مثل همونه ولی با دقت بسیار بسیار بیشتر و به جای سنسور های اینفرارد از دوربین کمک میگیره ، یعنی باید یک PlayStation Eye هم بخرید .نقل قول:
اون لامپ هم در حقیقت با رنگی شدن و تغییر رنگ و ... کمک میکنه تا سیستم دو تا کنترلر رو از هم تشخیص بده و موقعییت دقیقشون رو مکان یابی کنه ، درست مثل موشن کپچر ولی خیلی خیلی خیلی خیلی ابتدایی تر .
و در کل این وسیله هیچ ربطی به کینکت نداره و دو تا تکنولوژی کاملا جدا از هم هستند ، فکر کنید لذت بازی های ویی با گرافیک Ps3 ادقام بشه ! خودتون تا تهش رو حساب کنید :8:
مال ویی هم دو تاست جدای از هم ، فقط این بیسیمه .نقل قول:
سواله بسیار خوبی کردید!:31:نقل قول:
کنترلی که اون گوگولیه رو سرشه اسمش PlayStation Move motion controller هست و به وسیله اون میتونید قسمت های اکشن دربازی را انجام بدید.
اما اون یکی کنترل اسمش PlayStation Move navigation controller هست که به وسیله اون میتونید character را حرکت بدید.
Delete...:31:
میگم شما یه پست دیگه دارین توی تاپیک ایکس باکس 360 و علت ویرایشتون هم کند ذهن بودنه چرا؟:31:نقل قول:
دلایل زیادی برای این ناقصه ذهنی وجود داره!!:31:نقل قول:
اونجا یه پست در جواب یکی از بچه ها زدم که بعدا متوجه شدم دوستی دیگر جواب دادن و ...
اینجا هم دو تا پست پشت سره هم دادم که باز مربوط به کند ذهن بودن میشه ولی فاعلش من نبودم بلکه اینترنت بوده!:31:
کلا آقا شهاب عادت داره بعد از هر پست یه دونه Delete هم بزنه !!!:31:نقل قول:
وگرنه الان آمار پست هاش 50 تا بود !!!:31::31:
واقعا چقدر دوستان راهنمایی کردن دیگه رفتم ps3 slim رو گرفتم اولین بازی هم فعلا
آنجارد 2 رو بازی میکنم که واقعا عالیه در ضمن اون دوستانی هم که دعوا راه انداختن
که بازی MGS4 افت فریم داره حتما خودم امتحان میکنم و نتیجشو میگم