اهههه بازم لو رفتم:31:
اقا ما رو اون اون گوشه موشه ها تو جمتون را بدی :37: نقول میدم بچه خوبی باشم
Printable View
اهههه بازم لو رفتم:31:
اقا ما رو اون اون گوشه موشه ها تو جمتون را بدی :37: نقول میدم بچه خوبی باشم
سوتی!!!:27:نقل قول:
توي چي چي بزرگ شديم ؟!
منظورم tw بود
رو هم ۳۵۰ تانقل قول:
پوينتت چقدره ؟
اکانتمم mrreave
راستی کسی اینجا اسم اکانتش که khan khole نیست
اولين ورلدته ؟نقل قول:
اهههه بازم لو رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ما رو اون اون گوشه موشه ها تو جمتون را بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقول میدم بچه خوبی باشم
مشكوك ميزني ... مولتي مصطفي نيستي ؟ :دي
فكر كنم مولتيم باشه! وايسا برم دفترچم رو پيدا كنم! ماشالا انواع و اقسام اسم ها مولتي دارم! فكر كنم اگه من انقدر مولتي نداشته بودم، اصلا روستاهاي بربري به وجود نميومدن!!نقل قول:
راستی کسی اینجا اسم اکانتش که khan khole نیست
مشکوک؟! اواسه چی یه همچین فکری میکنی نه یه چندتا ورلدی تشریف داشتم اولیش نمیدونم ۹ بود یا ۱۰ خلاصه ورد بود که توشzed32 و dohol بازی میکردن یادش بخیر بیچاره ها رو مجبور میکردم بهم تند تند ریسورس بدن دمشون گرم واقعا بچه های با مرامیان
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
ما ایرانیا هیچ وقت اصول بازی جوانمردانه رو رعایت نمیکنیم :31: همش میخوایم یه جوری دور بزنیمنقل قول:
فكر كنم مولتيم باشه! وايسا برم دفترچم رو پيدا كنم! ماشالا انواع و اقسام اسم ها مولتي دارم! فكر كنم اگه من انقدر مولتي نداشته بودم، اصلا روستاهاي بربري به وجود نميومدن!!
Robber (Silver - Level 3)
You have already looted 1.000.000 resources!
Next level: Loot 100.000.000 resources!
کف کنید :D
من تا حالاk ۱۴۸ گرفتم
برادران همه یدونه axe بذارن کنار . این بازیکن با نام maxtix و مختصات 303|622 رو در نظر داشته باشن .
یه تایمی به زمان سرور که باید اون یدونه نیروی شما به اونجا برسه رو میگم شما زحمت بکشید تنظیم کنید تا اون موقع فیک اتک شما به اونجا برسه . البته باید کسی که از همه دورتره اول بفرسته بعد از روی اون بقیه بفهمیم که کِی باید بفرستیم . حالا دوستانی که تمایل به همکاری دارن لطفا بگن :دی
نقشه هم از این قراره که طرف جاخالی میده صد در صد . منم با (الان شد 50 تا رم) دیوارشو میارم پایین بعد هم کلیرش میکنم :دی
نقل قول:نقل قول:You have already looted 728.747 resources
آقایون لطفا هر کی میتونه فیک بفرسته برای maxtix مختصات 303|622
زمان رسیدن نیروها به روستای دشمنArrival:May 29, 2010 18 : 47 : 20 : 622