الان با چت آنلاین با پشتیبانی صحبت کردم وضعیتم را چک کرد و گفت که مشکل خارج از شاتل هست و مرکز افت سرعت داره صبر کنید تا برطرف بشه .نقل قول:
Printable View
الان با چت آنلاین با پشتیبانی صحبت کردم وضعیتم را چک کرد و گفت که مشکل خارج از شاتل هست و مرکز افت سرعت داره صبر کنید تا برطرف بشه .نقل قول:
خود شاتل آورده پایین چون خطت نمی کشه واقعاً! 8.6 خیلی افتضاحه! الان مودمت اوتوماتیک ریست نمی کنه خوبه باز! در خاموش روشن شدن مودم اعداد ریت کمی تغییر می کنه ولی نه مثلا 2000تا! شاتل بخاطر وضعیت بد خط آوردت پایین ترنقل قول:
حدود 1.5تا2مگنقل قول:
یعنی 150تا250کیلوبیت در ثانیه
بعد از چقدر دانلود اگر حجم های سرویس منظورته 4گیگ هست حجمهای 1ماهه برای دیدن تعرفه های بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
من دچار قانو رعایت منصفانه (یه همین چیزی شدم) و سرعتم به شدت افت کرده چقدر زمان می بره برگرده حالت قبل؟
کمه کم ۳ هفتهنقل قول:
ﻭﻗﺘﻲ ﺯﺩﻩ ﻣﺎﻫﻲ 4 ﮔﻴﮓ,ﻳﻌﻨﻲ ﺗﺎ 4ﮔﻴﮓ 1ﻣﮓ ﻫﺴﺖ??نقل قول:
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
سلام چند روزه کانکشن من هی قطع می شه و بعدش هم وصل می شه
پشتیبانی می گه نویز داری
مشخصات خط
Statistics -- ADSL
Mode: ADSL2+ Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 19.7 22.3 Attenuation (dB): 35.5 19.2 Output Power (dBm): 19.5 12.3 Attainable Rate (Kbps): 11024 1232 Rate (Kbps): 3607 766 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 85 12 B (number of bytes in Mux Data Frame): 14 13 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes): 5 6 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.1420 10.0000 L (number of bits in PMD Data Frame): 1746 192 D (interleaver depth): 480 8 Delay (msec): 17 20
چرت می گه یا نه؟
نقل قول:
مگه دو درصد افزایش ۱۹۲ هزار تومن حدود ۱۵ هزار تومن میشه؟؟؟ نه این زیاد شدن فقط بخاطر مالیات نیست.
نقل قول:
من با حجم کمتر از شما دیگه داره یک ماه میشه که توی حبس هستم. از طرف دیگه یکی توی این تاپیک تعریف میکرد که چون روزهای بازداشتیش قرار بوده زیاد باشه، با وجود تمدید اکانت به دوره بعد هم منتقل شده. با این حساب احتمالش هست که مشکل سرعت حتی با وجود تمدید هم به دوره بعد منتقل بشه.
یادمه قرار بود تست کنم که آیا با خرید شارژ هم مشکل حل میشه یا که یه حجم زیاد خریدم و باز هم تاثیر نکرده.
نقل قول:207.36=1.08*192احتمالاً مالیات رو کلاً قبلاً تو قیمتا حساب نکرده بودن.....