يه فارم كردن هم بلد نيستي ؟ :31:نقل قول:
چه حالي ميده مولتي باشه بعد بن بشه نتوني نوبل كني ! :27:نقل قول:
به شخصه دريافتم كه بعضي ها از صد تا دشمن هم بد ترن !نقل قول:
Printable View
يه فارم كردن هم بلد نيستي ؟ :31:نقل قول:
چه حالي ميده مولتي باشه بعد بن بشه نتوني نوبل كني ! :27:نقل قول:
به شخصه دريافتم كه بعضي ها از صد تا دشمن هم بد ترن !نقل قول:
زین پس بدون نگرانی فارم کنید ... پایین آوردن دیوارهای فارم خود را به دستان توانای ما پسپارید ... :5
هر کی لازم داشت یه ندا بده (همراه ندا یه مقدار ریسورس بده) کار در اسرع وقت و در محل انجام خواهد شد :دی
من 2 روز نبودم کلی رس به فنا رفت حیف شد
هادی یوزر پس رو برات فرستادم بیا با اینکه اصلا نیرو نداره اما دورو برت نوب هستن و مشکلی نداری اگه حوصله کنی سریعا رشد میکنی یه 600 پوینتی هست 100-200 تا کلا نیرو داره البته 60 تا ال سی شو خودم کشتم
ترایب چه شلوغ شد ! جریان چیه ؟!
===
نیرو دارم میسازم در حد تیم ملی ! ایشالا فردا پس فردا صداش در میاد ... :دی
تا یه ساعت دیگه هم یه 800 پوینتی رو کلیر میکنم :27: دور و برم پر فارم شده وقت نمیکنم اینارو جمع کنم ...
همچينم شلوغ نشد فقط چند تا نوب آورديم توي ترايب !
برين توي قسمت ستينگ و بعد ستينگ و جايزه هاتون رو فعال كنين كه توي پروفايلتون نشون داده بشه
بعدش كه براتون نشون داده شد، برين و روي اون آيكون ماوستون رو نگه داريد، ميبينيد كه اطلاعاتي ميده از قبيل اينكه تا حالا دقيقا چقدر فارم كرديد و يا اينكه چقدر نيرو كشتيد يا اينكه چند بار تا حالا فارم ( دقت كنيد فقط فارم ) داشتيد و ...
كلا چيز توپيه !
من تا حالا دقيق 600 كيلو فارم داشتم !! و 420 بار فارم !
ظهري رنك يك كانتينت به خاطر خون خواهي بارونشون بهم اتك داد ! دو روز پيش زدم بارونشون رو له كردم ! امروز بهم اتك داد ... نيروهام دو برابرشه ولي نامرد وال بالا داره و همينطور كت و رم داره و توي اولين حمله فارمم رو كشوند پايين طوري كه دهنم سرويس شد و بالاي 20 كيلو ريسورسي كه از فارم داشت برام ميومد همه هدر رفت ... به نظرتون باهاش چيكار كنم ؟
كليرش كنم به قيمتي كه 70% نيروهام بميرن ؟ ( به خاطر والش اينجوريه وگرنه دو برابرش نيرو دارم! )
رم بسازم و والش رو بيارم پايين ؟
بازي رو ول كنم ؟!
منتظرم ... مخصوصا حرفه اي ها مثل علي جواب بدن :دي
کلیر کردنش بسته به این داره که دورو برت کسی هست که باز بهت حمله کنه و ایا می تونی جلوی نیروهاش وایسی یا نه !!! اگه نمی تونی دفاع کنی و اون کت داره باید کلیر کنی و سریع باز سازی کنی و فارمش کنینقل قول:
اما اگه می تونی دفاع کنی ( و مسلما از دوستان برای دفاع کمک بگیری) سریعا برو سراغ رم
امروز به کل تو بازی نبودم. فقط دو ویو فارم کردم. :41::41::41::41::41:نقل قول:
من 360 بار فارم کردم که 800 کا نتیجش بوده :31::31::31::31: تا فردا پس فردا جایزه لول 2 اش رو می گیرم :5::5::5:
فارمم هم لول 21 هست. خودتون حساب کنید دیگه چقدر نیرو دارم. بیشتر از 800 تا فقط ال سی دارم :10::10:
اگه بیشتر ان می بودم الان یه نصفه نیوک داشتم :D
BTW
محمد بیا تو فروم ترایب بگو . فوقش اینه همه بهش فیک می دیم. بعد با دیپلماسی حلش می کنیم تا یه مدت
یو که به رم و کت رسیدی دهنشو صاف می کنیم :27::27:
lol :دی
جیک جیک مستونت بود یاد زمستونت بود ؟ رفتی بارون کلیر کردی فکر کردی اینا بیکار میشینن هر کاری دوست داشتی بکنی :دی
من الان 40 تا ram دارم اگه بکار میاد کمکت کنم ؟
ولی من فکر میکنم تو فروم بگی بچه ها ساپورت بفرستن خیلی بهتره ! نفری 100 تا sp هم بفرستیم کلی میشه ! طرف طلفات میده بعد میتونی راحت کلیرش کنی .
کسی تو ورد ۵۰ بازی نمیکنه؟
نه کسی بازی نمیکنه .