راستی یه چیزی من الان فهمیدم منظور از سعید کیه !!!
مرتضی واقعا ازت نا امید شدم !! یعنی شیوه بازی تو هم مثل سعید هست ؟؟؟ واقعا مایه افسوس هست که سعید داره اینجوری میگه !!!
Printable View
راستی یه چیزی من الان فهمیدم منظور از سعید کیه !!!
مرتضی واقعا ازت نا امید شدم !! یعنی شیوه بازی تو هم مثل سعید هست ؟؟؟ واقعا مایه افسوس هست که سعید داره اینجوری میگه !!!
کسی خبر داره یوزر GeneralM الان دست کیه ؟ اگه میدونید بهش بگید اگه بازی نمی کنه اکانت منو پس بده بهم
نه بابا خدا اون روز رو نیاره :27::27::27:نقل قول:
چون بازی من خیلی خوبه سعید می خواد خودشو به من بچسبونه :31::31::31::31::31:
راستی مقادیری ال سی هم من تولید کردم . تا 3 4 ساعت دیگه میشه 100 تا. ببینید خوبه :D؟
منو میگه:31:نقل قول:
راستی محمد دلم گرفته. الان هر چی دوربرمو نیگاه می کنم یه مشت افراد خودخواه، مغرور ، احمق ، نوب و عقده ای هستن که ادعاشون *** خر رو پاره کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته دور از جون شما و چاقال و .......)
من باور ندارم ولی سیتر هم نمیشم. پسوردت رو بده:27:نقل قول:
الان 50 تا ال سی دارم با 330 تا اسپیر که باهاشون فارم می کنم . باور ندارید سیترم شید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهه چه خبرته؟ من تازه 25 تا ساختم.:19:نقل قول:
البته فکر کنم الآن که پست رو میدم زدی تو کار آکادمی:31:
نوبل من هم ساخته کجای کاری ؟ :27:نقل قول:
اقا رو باش یه ذره دیر به دیر اپدیت میشی. الان 140 تا ال سی دارم. فارمم هم لول 11 هست. تا امشب 250 تاش می کنم :21::21::21::21:نقل قول:
مرتضي خواهشا انقدر آمار نيروهات رو اينجا نزار، من اميدم به ادامه ي بازي نابود ميشه :31:نقل قول:
تو هم دیر به دیر اپدیت میشی. فارمم الان لول 12 شد. :5::5::5:نقل قول:
محمد این پی پی که بهم دادی اینقدر رو فارم کردن تاصیر گذاشته که حدنداره. دمت گرم :11::11:
كوچيكيم مرتضي جون وظيفس، البته بعدا با بهره پس ميدي :31:نقل قول:
چه لاوی میترکونن این دوتا :21: هندونه به هم پاس میدن :دی