اکانتای جدید رو چک کردی؟نقل قول:
به نظر من جدیدا رو دارن روی 2.189 میندازن
Printable View
اکانتای جدید رو چک کردی؟نقل قول:
به نظر من جدیدا رو دارن روی 2.189 میندازن
کلا این قفل کردن ایپی سیاست جدید مخابراته
الان غیر از ما که روی 2.189 قفل شدیم بقیه دوستان یا روی ایپی 5 قفل شدن یا 37
باز وضعیت اونا بهتر از ماست اما با شرایط ایده ال فاصله داره
ولی کاربرای جدید رو مطمئنم دارن میندازن رو 2.189 بخاطر همینم هست که 2.189 داره هر روز بدتر میشه
الان فکر نکنم ایجا کسی باشه که ایپیش ازاد باشه:n02:
فامیلمون که از مارمالاد داره آی پیش آزاده همه جور آی پی براش میاد رفیقم هم از ضحی داره میگه آی پیش تغییر میکنه پس نشون میده فقط اعضای این تاپیک آی پیشون قفلهنقل قول:
این گیم خور که میگه ایپیم روی 37 قفل شده فکر کنم قبلا از لقمان سرویس داشته :n20:
گیم خور اگر اومدی تعریف کن ببینم لقمان چطوره :n16:
فراموش نکن خود تو هم مثل کبوتر ازاد بودی تا وقتی که رفتی کاربر جدید شدی :n02:نقل قول:
جدیدا رو دارن قفل میکنن قدیمیا رو هم تک تک میرن سراغشون کلا شتریه که دم در خونه همه میخوابه :n09:
اگه قرار باشه اینجور ادامه بده که کسی نمیمونه همه فرار میکنن پینگ 500با تهران حتی برا کسی که نمیدونه پینگ چیه هم غیر قابل تحمله وقتی ببینه صفحات اینقدر دیر باز میشن!نقل قول:
اره خودشون هم میدونن وضعیت اسف باره , من وقتی به این پسره که توی دفتر مارمالاد گفتم پینگ 500 با تهران شده اصلا شوکه شد و گفت پس هر کاری میکنی حق داری و خیلی هم ازم عذر خواهی کرد گفت خودم هم از مخابرات نت دارم پینگم با تهرا 40 هستنقل قول:
اما خانومه میگفت که پینگ 700 با تهران طبیعیه مشکل دیگه داری بگو :n19:
کسی هم سراغ نداریم برامون یه ip static بسازه
برو دفتر ضحی بگو ایپی استاتیک میخوامنقل قول:
ولی میدونم انتخابش دست خودت نیست
خداییش من اهواز بودم میرفتم دفتر مارمالاد یا یکی رو میکشتم یا نتو درست میکردم میومدم بیرون چه وضعشه...نقل قول:
الان به نظرتون اگر آی پیمون آزاد بشه سرعت و پینگ درست میشه؟
دست نمایندگی ها نیستنقل قول:
اینا فقط نماینده فروشن و رو چیزی کنترل ندارن
مشکل از اون ساختمون دیتاست که هر جولانی میخواد میده
اگر بیفتیم روی 2.185.30 یا یا 2.185.60 یا 2.185.70 الی 80 و 90 و تست روت و گسترش ارتباطات من سرعتو تضمین میکنم:n02:نقل قول:
حتی 2.183 هم خیلی خوبه
اخه اگه قانونه که باید همه استانهای دیگه هم این طرح واسشون اجرا میشد میتونی بری ساختمون دیتا؟
فکر نکنم کسی رو راه بدننقل قول:
مخابرات خوزستان زیر نظر اشنای اول نیست و جداگانه عمل میکنه
فرشاد میگم تو از این 4upload استفاده میکنی؟ با چه مرورگری ازش دانلود میکنی
من وقتی میخوام لینک بگیرم واسه دانلود مرحله اخرش لپتاپم هنگ میکنه باید باطریشو در بیارم
الان چند شبه با این سرعت و پینگ داغون از اپلود سنتر های خارجی که تک کانکشن هم بیشتر نمیدن دانلود میکنم:n19:
پینگ ردیف شد:n02:
جالبه همه چیز زمان بندیه اخه اگه بحث شلوغی باشه هر روز این نظم رعایت نمیشه هرکی دانلود داره اگه قبل 4 داره بعد 4 هم داره
چرا نمایندگی ها یه یوزرنیم و پسورد از ibs دارن برا کارایی مثل ipاستاتیک و دینامیک و تنظیمات اکانت ها و شارژ و ......نقل قول:
فقط سرعت ها و محدودیت های حجمی دست ساختمون دیتاست که اونجا رو ibs تعریفشون میکنن مطمئن باش نمایندگی میتونه این مشکلو حل کنه چون این مشکل از اکانتینگ هم نیست
دوستان برای شما MikroTik router میاد من بعضی از سایتا رو که میزنم این واسم باز میشه میخوام واردش بشم که تنظیماتو تغییر بدم ولی یوزرنیم و پسورد میخواد
نه واسه من تا حالا نیومدهنقل قول:
میگم اطلاعی از این 4upload نداری؟
نه من با آپلود بوی تست کردم در بدترین شرایط سرعت 250کیلوبایتو کامل میدهنقل قول:
مخابرات حسابی داره گند میزنه بعضی وقتا یه چیزایی برام باز میشه که نمیدونم چین انگار منو اتوماتیک میبره یه سامانه دیگه !
سیستمشون حسابی قاطی کرده و خودشون خبر ندارن
اپلود بوی قبلا خیلی سرعتش خراب بودنقل قول:
این 4upload همون اکسپرس لیچه که اسمش عوض شده اگر بتونم ازش لینک بگیرم خیلی عالیه بهترین سرعتو داره محدودیت حجم هم نداره
با آپلود بوی دانلود کن عالیهنقل قول:
نمیدونم چرا وقتی فیلمی رو توی گوگل با اپلود بوی سرچ میکنم هیچی نمیارهنقل قول:
اما با اپلود باز میاره
خود اپلود بوی هم که جایی واسه سرچ نداره
من با 4upload مشکلی ندارم الان تست کردم دانلود کرد
سلام دوستان
چرا نمیتونم وارد سایت پارتاک بشم
با همه چی امتحان کردم نشد
موفق شدم
یکی بگه این چی میگه
512 نامحدود از کجا اومده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها امروز پینگ توپه توپه .مثل فشنگ پیج باز میکنه .روی ای پی 37 هست .تا دیروز پینگ همین بود ولی پیج باز کردن خیلی کند بود الان الی شده .نمیدونم به خاطر اینه که صبحه یا کلا مخابرات خوب شده ؟ به هر حال امیدوارم همینطوری بمونه و دوباره تر نزنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق به چی شدی؟؟نقل قول:
این نامحدود از کجا اومده؟
اگه نامحدوده پس چرا حجم باقی مونده رو زده 1. گیگ؟
موفق شدم که پارتک رو باز کنمنقل قول:
با فایرفاکس شد
از دیروز دارم استفاده میکنم ولی حجم کم نمیکنه
نمیدونم چی شده ولی سرعتم 512 هست
واقعا درود بر شرف مخابرات که اینقدر به فکر کاربرانش هست
پینگ عالی شده امروز:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اینترانت شد
پشتیبانی اصلا تیم ویور نمیخواد بیاد رو سیستم زنگ زدم خودش از اونجا میدید دارم چیکار میکنم پینگ هم دید:n19:
همین چند روز پیش تو تعرفه ها 2 مگ 0 گیگ بود مثل اینکه برش داشتن .
چه جوری ؟ یعنی روی دسکتاپ رو هم میبینه ؟نقل قول:
نمیدونم فکر کنم رو دسکتاپ رو هم بتونه ببینه چون من پینگ گرفتم اون دیدش!نقل قول:
من 5 مگ داشتم و اینسری 2 مگ شارژ کردم اما بعد 2 روز دیگه سرویس 5 مگ توی لیست سرویس ها نیست.برای خواهرم هم سری قبل 1 مگ بود که اینسری 512 زدم و برای اون هم الان بیشترین سرویسی که هست 512 هست.چرا؟برای بقیه هم همینطوری شده؟
چه عجب راس ساعت 1خراب نشد
به هیچ وجه امکان نداره که بتونن دسکتاپ رو ببینن. فقط میتونن دیتای عبوری رو مانیتور کنن(اونم به شرطها و شروطها)
+
اوضاع پینگ الان:
از صبح هم دائم اینترنت ملی میشه و باز برمیگرده به حالت عادی. کسی این مشکل رو نداره؟
گت وی هم 95.82.112
باوا گند زدن اینا حالا حالا درست نمیشه برا من بیشترین 1 مگ هست پینگم که مثل همیشه600 700 اصلا یه وضعیهنقل قول:
این ip 2.189 رو دارن گسترشش میدن قبلا عدد سومش از 160تا 165بود الان تا 168 هم اضافه شده بهش پینگ هم امروز بهتر بود از 500بالاتر نرفته