دوستان کسری جبهه مربوط به مواردی میشه که طرف توی منطقه عملیاتی خدمت کرده باشه
اگه قرار بود به هر کسی که توی زمان جنگ خدمت کرده کسری بدن که الان نصف ماها که خدمت کردیم نباید میرفتیم !
Printable View
دوستان کسری جبهه مربوط به مواردی میشه که طرف توی منطقه عملیاتی خدمت کرده باشه
اگه قرار بود به هر کسی که توی زمان جنگ خدمت کرده کسری بدن که الان نصف ماها که خدمت کردیم نباید میرفتیم !
نقل قول:
دیگه اینقدر مطمئنی پیگیری نمی کنم
ممنون دادانقل قول:
کلا اواخر دهه 60 تا 70 نسل سوخته هستن"هرچی فرصت شغلی استخدامی های کشوری برگزار شده"سربازی ها که همه چی کم کردننقل قول:
قیمت خونه"ماشین". .. سر به فلک کشیده
شانس نداریم ما
بچه ها من نیروی انتظامی پادگان مالک اشتر اراک افتادم، پس فردا اعزام میشم
کسی از شرایط اونجا خبر نداره
شخصا از شرایطش خبر ندارم ولی اونطور که همدوره های من تو یگان ویژه و جاهاهی دیگه گفتن یکی از بهترین مراکز ناجا هست، البته به پای ولیعصر تبریز نمیرسه ولی نسبت به خیلی از جاها مثل مشکین شهر خیلی خوبه.نقل قول:
سلام به دوستان
من شنیدم یه سری شرایط جدید گفتن تو اخبار ! اما من نشنیدم ! دوستان جریان چیه ؟!
من فردا اعزامم پادگان شهید مدرس کرج
دوران مدرسه ما رو بردن میدون تیر از طرف مدرسه ، اونجا هم طریقه ی بستن اسلحه رو بهمون یاد دادن و چند تا تیر هم شلیک کردیم، میتونم برم نامه ی میدون تیرم رو از مدرسه بگیرم. به نظرتون این نامه رو با خودم ببرم آموزشی تاثیر داره؟؟
دو ماه آموزشی سیرجان هم که گذشت ... :n19:نقل قول:
دوستان سوالی دارن در خدمتیم تا یه هفته دیگه... :n26:
امیدوارم زیاد سخت نگیرننقل قول:
البته هدف من فقط خدمت به وطنه:n01:
سلامنقل قول:
منم مدرس کرجم
اگه تکمیلی نداشته باشی اون برگه برا آموزشی خیلی بعید میدونم به دردت بخوره
آقا الان من که برگ سبزم نیومده و فقط تاریخ اعزامم مشخصه باید برم کجا دنبالش؟فرماندهی انتظامی شهر؟؟
پلیس +10 گفت حالا برو بذار اعزامیای این ماه برن شاید سیستمت باز شهنقل قول:
تو هیچی شانس ندارم بدجوری استرسی شدم
این میدون تیر جریانش چیه؟نقل قول:
ما هم توی دبیرستان درس دفاعی داشتیم بردنمون میدون تیر 1 روز یه مش تیر زدیم تفنگ هم باز و بسته کردیم! الان باید برم مدرک براشون بیارم؟ از کجا !؟:n23:
به دردی می خوره؟
سلام دوستان . من 2 ماهی میشه که لیسانسم رو تموم کردم
تازه این هفته دارم دوره تکمیلی شروع میکنم به رفتن
واسه دوره تکمیلی فقط آموزشیم کسر میشه اگه سپاه بیفتم . درسته ؟
دفترچه الان پست کنم تاریخ اعزامم میشه برج 10 ؟
پدرم هم کارت ایثار داره و نوشته مدت حضور در جبهه : دو سال . واسه این کارت ایثار چقدر کسری میدن یا باید منطقه عمیاتی و ... بوده باشه ؟
نقل قول:
کار ِ خداس دیگه :دی
مالک اشتر ، نیرو انتظامی .
خوبه اگه اینجوری مرخصی بدن .
دلت خوشه ها عزیز...نقل قول:
هدف از خدمت در حال حاضر پر کردن جای خالی کادر هست.نقل قول:
به هیچ دردی نمیخوره.نقل قول:
سلام بچه ها
فردا اعزامم به 05 کرمان
من 7 ماه کسری ایثارگری رو گرفتم تو شهریور ماه و ثبت هم شده تو سیستم نظام وظیفه فقط الان ی نسخه از نامه کسری هم پیش منه
ببرمش کرمان و تحویل پادگان آموزشی بدم ؟ یا که باید این نامه رو بعد آموزشی به اونجایی که تقسیم میشیم بدم ؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
با داشتن برگ سبز و رفتن به محل خدمت پدر (جایی که سابقه جبهه پدر نگهداری میشه)، نامه کسری پدر رو خواهند داد؟
بلهنقل قول:
حتما باید دفترچه پست کرده باشی و برگ سبز مهر شده توسط پلیس +10 رو براشون ببری
( و سایر مدارک مثل 2 تا عکس خودت و پدر، کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی خودت و پدرت و برادر اگه داری، کپی و اصل کارت پایان خدمت و کارت ایثار پدر و آخرین مدرک تحصیلیتون)
نقل قول:
اونجا لازمت نمیشه چون از آموزشیت که قرار نیست کسر بشه. وقتی تقسیم شدی رفتی یگان اونجا نامه رو تحویل میدی کسری رو میگیری حالشو میبری. فقط لباس گرم با خودت زیاد ببر الان اونجا شباش خیلی سرده تو این دو ماهی که اونجایی سردتر هم میشه. لباس پشمی دستکش کلاه ببر. البته اگه نداری هم غصه نخور اونجا داره بوفه میفروشه. ایشالا که هرچه زودتر تموم شه. فقط یه نصیحت برادرانه: از آموزشی لذت ببر.
آقا ینی هیچکی نیست منجیل خدمت کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
12 ساعت تا اعزام
دوستان چه کسایی افتادن مالک اشتر اراک؟
فردا اعزام به 05 کرمان .
با مدرک لیسانس
چه جوریه با مدرکی که ما داریم
من که تو سربازی معاف شدم :n02: به نظرم وقتی میری سربازی به هیچی فکر نکنید . ولی اگه نیرو انتظامی از همه جا بدتر به نظر من .
خدایا به امید تو!
ما که قرار گذاشتیم شنبه بریم
حق نگهدار
من :n02:نقل قول:
ساعاتی دیگه اعزامیم..
برگشتیم ساعت 5.5 اعزامیم نیرو دریایی سیرجان
حدودا ساعت 3 شب میرسیم سیرجان
به ما گفتن فردا ساعت 9 صبح ترمینال باشید
( و به این ترتیب یک روز از خدمت گذشت :n02: )
تاریخ نخوردی که ! تا روزی که تاریخ نخوره پایین برگه اعزامت خدمتت شروع نمیشهنقل قول:
ما برگشتیم 05 کرمانیا فردا ساعت 9 اعزام میشیم ( بعید میدونم احتمالا ف ردا هم الافیم)
سلام به همه دوستان گل
آموزشی من هم تموم شد با مدرک لیسانس توی 05 کرمان
کسی اگه اعزامی اونجا هست این دوره و سوالی داره میتونه بپرسه
اگه به خودتون سخت نگیرید مطمئن باشید خیلی بهتون خوش میگذره
امریه که اومده دست من کد نخوردم و افتادم پشتیبانی منطقه 2 شیراز خودمم شیرازیم.کسی میدونه چه جور جاییه؟
یا کلا کارم اونجا چیه؟ ممنون
نخیرنقل قول:
از 12 شب دیشب که 1 برج هشت شده خدمت شما شرو شده
یعنی موقعی که وارد تاریخ اعزام که تو برگ سبز خورده بشید داره کنتر میندازه که 12 شب دیشب وارد اولین روز برج هشت شدیم و خدمت شما هم از 12 شب دیشب کنتر انداخته
نقل قول:
داداش دیوونگی نکنی ساعت 3 بری دم در پادگان. ما همین کارو کردیم شبو تو سرما گذروندیم. اونجا دژباناش خیلی سگن. برو تو پارکی جایی بخواب آفتاب که در اومد برو پادگان. یه پارک هست به اسم پارک مسافر. هم به پادگان نزدیکه هم سرویس بهداشتی داره. برو شبو اونجا بخواب. لباس گرم هم زیاد ببر. موفق باشی
نه آخه خود یگان برامون بلیط گرفته و مستقیم میبره همه رو پادگان پیاده میکنهنقل قول:
محمد جان ما که مخمون قاطی کرد از بس حرفای ضد و نقیض شنیدیم ، صبح دقیقا اینو از مسئولین اعزام پرسیدم و گفتن شروعش از هنگام پذیرش شما در پادگان هستش ، ما که بدمون نمیادنقل قول:
آقا آموزشی ما هم تموم شد ولی افتادم تیپ 223 تکاور شهید سرلشکر حسن شهرام فر - آج آدرس : تهران - پرندک
رسته : الکترونیک
ستوانسوم وظیفه
از شرق تهران چجوری باید برم اونجا ؟ رفت و آمدش سخته آیا ؟ سرویس داره نداره چجوریاست ؟؟؟؟؟؟؟؟
منم روزی که اعزام شدم از افسر کادری که از نظام وظبفه شهرمون باهامون اومد پرسیدم حرف منو تایید کردنقل قول:
سلام
دیروز ساعت 10 صبح اعزام شدیم به 02 تهران از اصفهان
ساعت5 رسیدم تا 11 شب اونجا بودیم ،یک جفت جوراب و پوتین اتکت ها و نوارها ، کمربند، لباس،شلوار و کلاه دادن و گفتن شنبه بیایید
اتوبوس ها هم منتظر موندن و برگشتیم
نبووووووووود 20 ماه و 28 روز دیگه:n26:
سلام کسی میدونه مرکز فناوری اطلاعات تهران کجاس؟بعد آموزشی افتادم اونجا.
سلام من آموزشیم تازه تموم شده به ماگفتن آموزشی 8هفتس یعنی 56روز ماهم خوشحال شدیم که 4روز زودتر ولمون میکنن میریم چون 1شهریور رفته بودیم اما بهمون گفتن از1شهریورتا4شهریور پذیرشه و جزو آموزش حساب نمبشهنقل قول: