fair policy? مثل اینکه تحریم آمریکا و بالارفتن دلار دهنشون سرویس کرده پول ندران پهنای باند بخرن. دمشون گرمعربو سیر نگاه در ، ایرنیو گشنه
Printable View
fair policy? مثل اینکه تحریم آمریکا و بالارفتن دلار دهنشون سرویس کرده پول ندران پهنای باند بخرن. دمشون گرمعربو سیر نگاه در ، ایرنیو گشنه
درودنقل قول:
اگه به حرف من و امضا من دقت میکردید متوجه میشدید که هیچ ربطی به هم ندارن
من دارم از بی عدالتی راجب دانلود بی رویه میگم اما امضای من راجب وضعیت اینترنت کشور ما هست
----
حرف من در مورد شرکت پارس آنلاینه اما امضای من راجب کل کشور
شما اومدی منو بخاطر پستی که زدم به نوعی محکوم کنی و رفتی امضای منو آوردی وسط اما بهتر بود قبلش کمی فکر میکردید
----
راجب اینکه حق من چی هست یا چی نیست بنده خودم تصمیم میگیرم که چه شرکتی رو انتخاب کنم و از انتخابم از پارس آنلاین راضی ام هرچند اخیرا مشکلاتی داشتم و تو انجمن ناراضی بودن خودمو اعلام کردم اما خیلی وقته با همین سرویس هایی که میده راضی ام حتی بنظرم بیشتر از اونچه که باید میده
اینو هم بگم سرعت اینترنت من در حد این تاپیک نیست ( برو بالای چند ده مگ )
با احترام فراوان ;-)
من از دوست عزیزمون معدرت می خوام اما این دو کار پارس آنلاین یعنی عملا خداحافظی با دانلود شبانهنقل قول:
برای من پذیرفتن باگ در ساعات رایگان قابل قبول نیست و اینکه شما گفتید ساعت 1230 تا یک رو درست کردن، اشتباهه و همین الان خیلی ها دارن توی این ساعات رایگان می گیرن و اصلاح نرم افزاری این باگ ( البته به اصطلاح شما) کار سختی نیست به نظر من این ارفاق پارس آنلاین برای فروم باز و اینترنت گرد های حرفه ای که تا اونها رو راضی نگه داره.نقل قول:
در ثانی شرکت به هیچ وجه نمی تونه حجم استفاده شده در ساعات رایگان را با حجم پولی شما تصفیه کنه و عواقب حقوقی براش داره.
من که به شخصه صبر می کنم ببینم واقعیت این طرح چیه بعدش تصمیم می گیرم.
سلام ببخشید اگه کسی سرعت 1 مگ داره میشه بگه شبا چقدر دانلود میکنه و سرعتش چنده؟
سرعت من شده 60 کیلوبایت و تقریبا 900 مگ دانلود میشه.
یعنی چی ساعت دانلود شبانه رو میخوان عوض کنن ؟!!!
ما قرار داد داریم که توش ذکر شده ساعت رایگان اینترنت از 1 تا 6 هستش ، اگه اینا این مورد رو عوض کنن ، قراردادمون فسخ میشه و باید پولمون رو بهمون برگردونن ! مگه همینطوری الکیه !
من که یه شکایت تو سایت پارس پرکردم ، اگه جای دیگه ( سازمان تعزیرات ، یا زیرساخت یا .. ) هم میتونیم شکایت کنیم ، لینکشو بدین
بچه ها قراره در افق 1404 به مقام اول علمی و فناوری منطقه آسیای جنوب غربی دست پیدا کنیم! فکر کنم اینقدر پیشرفتمون توی فضای اینترنت خوب بوده که همین سال آینده احتمالا به این مقام دست پیدا کنیم!
من ا مگ دارم عزیز 3 ماهه سرعت شبانه بین 10 تا 50 هستش اون هم در بهترین وضعیت ...نقل قول:
الان دو شبه ساعت 1 قطع میشه و صبح وصل میشه !!! دو شبه هیچی دانلود نکردم !!!
آخه کدوم آدم عاقلی میاد به پارس آنلاین بگه ساعت ترافیک رو از 1-6 ببرید رو 2-7 این دروغ محضه و پارس آنلاین داره بیخود و دروغ میگه که "در جهت اجرای درخواستها و نياز کاربران خود و نيز به منظور افزايش سطح رضايتمندي ايشان" فقط و فقط برای به نفع منافع شخصی خودشون هست و بس !!
خلاصه دوستان همه از طریق فرم زیر شکایت خودتون رو اعلام کنید اینا تو قراردادی که با ما بستند ساعت ترافیک رایگان 1-6 هست و با این کار قرارداد رو میتونیم فسخ کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" هست نمیدونم در این مورد تو این سایت هم میشه شکایت کرد یا خیر
اینم ایمیل پارس آنلاینه که میشه از این طریق هم شکایت خودتون رو ایمیل کنید
در ضمن همراه با شکایت لینک این تاپیک رو هم بفرستید تا مسئولانشون بیان و بخونن
امیدوارم همه دست به دست بدیم تا بتونیم جلوی خواسته های اجباری اینا رو بگیریم و بهشون بگیم که باید به نظر و شخصیت کاربرانشون هم احترام بزارن
من برام دانلودی که از ساعت 1 باشه مهمه چون نمیتونم تا 2 بیدار باشم و اینکه کیفیت سرویسم بالا باشه که هیچکدومو تا حالا از پارس ندیدم.سرعت 512 سرعت شبانه زیر 30.توی خود سایت پارس گفته اینترنتو بین چند نفر شر میکنن برا همین سرعت میاد پایین.یکی نیست بهشون بگه شما که انقد کاربر براتون مهمه چرا تعداد شر کردنارو کاهش نمیدین و میخواین ساعتو تغییر بدین تا اکثرا خواب باشن و سرعت بره بالاتر.امیدوارم مدیران پارس انلاین به فکر رضایت مشتریهاشونم باشن
اگه دقت کرده باشین پارس هم داره ،سیاست های شاتل رو اعمال می کنه ، شاتل پارسال پاییز ، این قانون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اعمال کرد، و با این کار کاربرای پر مصرف رو فراری داد و خیلی راحت میگفت شما تو لیست سیاه پر مصرفا هستین ( دقیقاً همین جمله ) ، پارس هم میخواد با اینکار کاربرایی که نهایت استفادشون از نت ، باز کردن دو تا سایت و نهایتاً دانلوده چند تا MP3 هست رو نگه داره پس منطقی نمیاد کسی که دانلودِ شبانه واسش مهمه تو پارس بمونه !!!
ساعت شبانه هم که دوستان خیلی راحت فهمیدن،پارس آفلاین برای رفع باگ همون دانلود نیم ساعت ، اینور اونور هم نقشه ریخته و تو توضیحات داخل سایت از افعال معکوس استفاده کرده!!! ببینید چقدر بدبختیم که واسه نیم ساعتی که یه ذره سرعت به درد بخور بود هم نقشه ریختن ...
خلاصه پیشنهاد نمیشه که بمونید تا ببینید چی میشه کاملاً روشن و واضحه اهداف و سیاستشون !!!
آخه من اگه انتخاب دیگه ای به عیر از پارس داشتم که تا همین الآن هم نمیموندم اینجا. جایی که من زندگی میکنم یا باید وایمکس مبین نت بگیرم یا پارس آنلاین.
بعدش هم یه نکته ی دیگه. این FAIR هستش که من بین 60 تا 90 تومن تو این چند سالی که پارس آنلاین بودم ماهیانه پرداخت کردم و نه تنها سرویسی متناسب با این پول نگرفتم، بلکه گاها از کسایی که به مراتب کم تر پرداخت میکردن سرعت شبانه و روزانه ام کم تر بوده. حالا باید با من همونجوری برخورد بشه که با اون ها برخورد میشه؟ الان دوست خودم با سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داره شبا 120 رو راحت دانلود می کنه. اونوقت من با 512 30 گیگ به سرعت 20 شبانه راضی شدم. پارس آنلاین سیاستش کجا بود که بخواد عادلانه باشه. وقتی پشتیبانی محترم با کمال پررویی میگه همینی که هست، اگه جای بهتری میشناسی برو اونجا، باید فاتحه ی این isp رو خوند. من نمیگم که اصلا پارس آنلاین لعنتی باید با کسی برخورد کنه. ولی این ها دارن نون خودشونم آجر می کنن. قبلا می گفتیم حالا هر چقدر هم که مضخرف باشه پارس آنلاین دیگه مثل شاتل نیست. از 15 شهریور این دو isp دیگه رسما با هم فرقی نمی کنن.
آقا من رفتم ی تست سرعت گرفتم زده سرعت دانلودم 1 مگ هست درصوورتی که بیشتر از 50تا نیست!!
[IMG]www.speedtest.net/result/2116830175.png[/IMG]
سلام دوستان میخواستم بدونم این پروفایل گیم تأثیری داره یا نه؟چون صورت دانلدو نصف میکنه میشه ۱۱۰ دوستانی که امتحان کردن لطفا بگن چطوریه ؟!
به نظر من هم کمترین کاری که میشه کرد همون ایمیل زدنه .
20 روز وقت دادن تا عکس العمل ما رو ببینن .
البته اگر بخان بکنن که به ایمیل ما هم کار ندارن اما بهتر از هیچ کار نکردنه .
نقل قول:
با یاهو و جیمیل نامه بفرستیم امکان شناسایی وجود نداره درسته ؟
اینم از جواب پارس:
باسلام
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند، باتوجه به درخواست اکثر مشترکین و نیاز کاربران، برای افزایش رضایت مشتریان تغییر ساعات به این شکل می باشد.
باتشکر
واحد صدای مشتری
سهیلی
ای خدااااااااااااااااااااااا ا.آخه آدم به اینا چی بگه؟ اینا از کدوم اکثریت حرف میزنن؟
اکثریت خاموش D:نقل قول:
دوستان پروفایل به گیم تغییر بدم تأثیری داره؟ تورو خدا یکی جواب مارو بده:37:
مگه تا 15 شهریور دانلود رایگان از ساعت 1 تا 7 نیست؟
اینم جوابی که به ایمیل من دادن
ایمیل:
"با سلام
در چند روز گذشته خبری درباره تغییر سیاست پارس آنلاین منتشر کردید که
بلافاصله با واکنش منفی کاربران در فضای مجازی مواجه شد.
تغییر ساعت دانلود شبانه از 1 به 2. و جالب است آن را بنا به درخواست کاربران
عنوان کردید. کدام کاربر مایل است برای دانلود تا ساعت 2شب بیدار بماند.
و مورد دوم fair use policy.در حالی که تمام دنیا به سمت خدمات بهتر و ارزان
تر می رود پارس آنلاین قدم در راه محدودتر کردن کاربران گداشته است و جالب
اینجاست که این مورد را هم با وقاحت بنا به در خواست کاربران اعلام کردید.در
کدام نظرسنجی از کاربران این خواست مطرح شد.کاربران محدودیت می خواستند یا
مدیران؟ بهتر است سری به فضای مجازی بزنید و واکنش کاربران را ببینید.
مدت ها قبل سرعت شبانه را پایین آوردید و حالا این سیاست. من پیشنهاد می دهم
دانلود شبانه را حذف گنید تا خیال همه راحت شود.دانلود شبانه ای که محدود شود
چع فایده دارد.لطفا در سیاست خود تجدید نظر کنید وگرنه کاربران خود را از دست
خواهید داد"
جواب:
"مشترک گرامی باسلام
با احترام به اطلاع میرساند،فرموده جنابعالی بابخش مربوطه پیگیری خواهدشد.
باتشکر
واحدصدای مشتری"
دفعه بعد تو فرم و با شماره ADSL براشون مینویسم تا حساب کار دستشون بیاد
دوستان نترسن و ایمیل و فرم شکایت رو پر کنند اعدامتون که نمیکنن
باید هر چی سرمون بیارن تحمل کنیم هیچکسم صداش در نیاد ؟!!
منم همین رو نوشتم که اگر بخوایین این سیاست غلط و اشتباه و چرت رو انجام بدید حتما از شرکت شما به یه شرکت دیگه نقل مکان خواهم کرد...من که به شخص اگر اینطور باشه مطمئنا از پارس آنلاین خداحافظی خواهم کرد و به یه شرکت دیگه وحتی کارای خلاف (استفاده از وایرلس همسایه )رو خواهم آورد.
بله تو جواب من هم anonymous زده بود....البته ایمیلم تابلو به اسم خودمهنقل قول:
اما از چی می ترسین .... نمیان که اعدامتون کنن فقط فحش ندین
متاسفانه توی مرکز ما ( بعثت تهران) غیر از پارس آنلاین و مخابرات هیچ شرکت دیگه ای نیست. و مخابرات هم خوب نیست. اما کسانی که می تونن تغییر بدن و در عین حال چنین انگیزه ای هم دارن به نظرم توی نامشون بنویسن که شما طبق تعهد و قرارداد اولیه باید بین یک تا شش خدمات رایگان بدید و در غیر این صورت بر اساس عدم عمل به تعهدات قراردادم رو فسخ می کنم و در صورت نیاز با سازمان تنظیم مقررات مکاتبه می کنم.
برای من پاسخ ایمیل آمده:
*ون دریده تر از این حرفا شدن این شرکت ها که با شکایت مستقیم مشکلی حل بشه، آخرین راه همین cra هست.نقل قول:
باسلام
مشترک گرامیاحتراما به اطلاع می رساند، باتوجه به درخواست اکثر مشترکین و نیاز کاربران، برای افزایش رضایت مشتریان تغییر ساعات به این شکل می باشد.باتشکرواحد صدای مشتریسهیلی
منم یه نامه زدم
دوستان تاپیک نظرسنجی درباره تغییر ساعات رایگان را ایجاد کردم. لطفا مراجعه کرده و رای بدهید.
در نظر سنجی شرکت کنید و در ای میلهای خود آدرس نظرسنجی را بگذارید
نظر سنجی رو بالای همین تاپیک قرار دهیدنقل قول:
دوستان تو نظرسنجی حتما رای بدن
امیدوارم که تاپیکش پاک نشه
بعد از چند روز که آمار بالا رفت لینک تاپیک رو میفرستیم باسه مسئولان از خدا بیخبر
من به این دلیل با تغییر ساعت دانلود شبانه مخالفم
چند روز پیش 900 مگ تو ساعات رایگان دانلود کردم که از حجم ترافیکم کم کرد بعد از پیگیری و اثبات اینکه من مودمم رو از ساغت یک به بعد روشن کردم بهم حجم رو برگردوندند (فقط به همین دلیل) حالا اگر قرار باشه ساعت دانلود 2 بشه کی میتونه تا 2 بیدار بمونه اگر هم قراره دانلود منیجر رو تنظیم کرد و مودم رو مثلا از 1 روشن گذاشت و همچین مشکلی در محاسبه بوجود بیاد هیچ جوره نمیشه ثابت کرد که تو ساعت رایگان استفاده کردید
معلوم نیست هدفشون چیه.مگه تو کل دنیا برای شرکتهای ارائه دهنده سرویس مهم سرعت سرویس نیست حجم دانلود براشون اهمیت نداره.همین عراق دوستم شبا با سرعت1.5 مگ دانلود میکنه روز هم میگه کم کم 512 فقط هم هزینه سرعت میده.اینا با این کار میخواهند هیچ کس دیگه دانلود نکنه
من به این دلیل با تغییر ساعت دانلود شبانه مخالفم
چند روز پیش 900 مگ تو ساعات رایگان دانلود کردم که از حجم ترافیکم کم کرد بعد از پیگیری و اثبات اینکه من مودمم رو از ساغت یک به بعد روشن کردم بهم حجم رو برگردوندند (فقط به همین دلیل) حالا اگر قرار باشه ساعت دانلود 2 بشه کی میتونه تا 2 بیدار بمونه اگر هم قراره دانلود منیجر رو تنظیم کرد و مودم رو مثلا از 1 روشن گذاشت و همچین مشکلی در محاسبه بوجود بیاد هیچ جوره نمیشه ثابت کرد که تو ساعت رایگان استفاده کردید
معلوم نیست هدفشون چیه.مگه تو کل دنیا برای شرکتهای ارائه دهنده سرویس مهم سرعت سرویس نیست حجم دانلود براشون اهمیت نداره.همین عراق دوستم شبا با سرعت1.5 مگ دانلود میکنه روز هم میگه کم کم 512 فقط هم هزینه سرعت میده.اینا با این کار میخواهند هیچ کس دیگه دانلود نکنه
دوستان حتما مراجعه کنید و رای بدید تا حداقل معلوم بشه که اکثریت چه نظری دارن و پارس آنلاین از کدوم اکثریت حرف میزنه.
دوستان حالا تا 15 ماه دیگه میشه دانلود کرد دیگه، منظورم همون ترفند تا 7 ؟
چرا پست های من رو مدیر سایت نمیگذاره
آخه این چه کار چرطی اینا کردن ؟
نقل قول:
اخه چند شب قطع بود اعصابم به هم ریخت .
رفتم تو سایتشون گفتم بد و بیراه بهشون بگم .
بعد منصرف شدم . بعد از چند روز زنگ زدن . با اینکه تو سایتشون با نام کاربریم وارد نشده بودم .
تو یاهو و جیمیل به ای پی دسترسی ندارن ولی تو سایت خودشون چرا .
سلام
چرا سرویس 128 که قبلا سرعتش روی 120 کیلوبایت بود شده 16 کیلوبایت؟!!!!!!!!!!!!!
دقیقا مشکل من هم همین شدهنقل قول:
256 هم یعنی همینطوره ؟نقل قول:
کسایی که 1 مگ دارن سرعتشون پایین نیومده /؟
512 هایی ها چطور ؟
الان تنها سایتی که خوب باز میکنم google.com
بقیه سایتا عکسا لود نمیشن
دلم خوش بود میخواستم دانلود کنم ( روزانه)