نقل قول:130.255. این ای پی هست فعلاالان این شد 5.52
Printable View
نقل قول:130.255. این ای پی هست فعلاالان این شد 5.52
این که یکیه، منظورم رنج ای پی های است که هر 30 ثاینه عوض میشه :n09:نقل قول:
درضمن برای امنیت خودت ip کاملت رو ننویس فقط همون 130.255 کافیه
مرسی که گفتی راهی داره که ای پی رو ثابت نگه داری ؟نقل قول:
دوستان آی پی با رنج 5.22 خیلی آشغال بود
ولی بعد از قطعی های چند وقت پیش سرعتش رفته بالا
الان برای من همین آی پی رو میزنه و بعضی مواقع هم رنج 130
که سرعت 130 اصلا خوب نیست
در ضمن بازم میگم کیفیت و بالا بودن سرعت خیلی به CNR Reuse و آی پی بستگی داره
الان CNR من بالای 10 شده هر دوش
من هنوز متوجه نشدم چطور ممکنه خودبخود ip شما عوض بشهنقل قول:
تا مودم رو خاموش یا دیسکانکت نکنید ip عوض نمیشه
تقریبا میشه گفت همچین چیزی غیر ممکنهنقل قول:
چون فقط از توی پنل و اونم توسط خودتون و یا خاموش و روشن کردن مودم میشه اینکارو کرد
ممکنه کسی به پنل ادمین شما دسترسی داشته باشه و داره اینکارو میکنه
ولی حداقل برای هر بار قطع و وصل شدن 3 4 دیقه زمان لازمه
نقل قول:
احیاناً به تنظیمات مودم که دست نزدین؟ منظورم بخش DHCP و تنظیم میزان مهلت زمانی برای تعویض اتوماتیک IP هست. با تنظیم این بخش مودم بدون نیاز به خاموش و روشن کردن میتونه IP عوض کنه. مدت ۲ یا ۳ ﴿زمان پیشگزیده مودم﴾ روز میتونه مناسب باشه.
ممنوننقل قول:
اره الان تو تراز مالی زده اون پولی رو که پرداخت کردم و حجم باقی ماندم هم 8 گیگ هست.
این یعنی اینکه الان 9 گیگ دارم؟(و اینکه بعد از تموم شدم حجم خودم از تراز کم میکنه؟کلا چجوریاست؟؟)
نقل قول:
اینجوریه که اول حجم اصلی اکانت تموم میشه. بعد که تموم شد میره سراغ پولی که توی حسابتون دارین و با حساب اینکه هر گیگابایت براتون باید چقدر تموم بشه و بسته به حجم دانلودتون، شروع به کم کردن از مبلغ پول میکنه تا اون پول هم تموم بشه.
خب دستشون درد نکنه مثل اینکه امشب قطعی داریم
من که الان قطع شدم ، بقیه رو نمیدونم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
وصل شدم الان
از مزایای محدود مبین نت هم اینه که گیگ اضافه خریداری شده به قسمت تراز مالی اضافه میشه و اگه ازش استفاده نکنید قابلیت استفاده بعد از اتمام طرح و در طرح های بعدی رو هم دارهنقل قول:
(با تموم شدن طرح نمی سوزه)
هزینه ی هر گیاگابایت اضافه برای طرح من (1مگابایت نوروزی) 10 هزار تومان!!!!!
نقل قول:
نقل قول:
البته از یه جهاتی هم این نکته به نفع خودشون هم هست. چون وقتی کاربر میدونه که پولش برخلاف حجم اصلی اکانت، نمیسوزه و به دوره بعدی منتقل میشه، تشویق میشه که آخرهای کار حجم اضافی بخره و مبیننت سود میکنه. ولی اگه اگه اینجور نبود که خیلیها سعی میکردن کارشون به خرید حجم و سوختن پولشون نرسه.
در کل مبیننت جایی که ارزون میفروشه، بعداً سودش رو از جای دیگه پس میگیره. طرح رو ارزون میده و بعد حجم رو گرون میفروشه.
درسته چطوری درستش کنمنقل قول:
نقل قول:
وارد بخش DHCP توی تنظیمات LAN بشید. توی قسمت DHCP Server میزان زمان رو (جلوی عبارت Lease(unit) رو نگاه کنید) از دقیقه یا ساعت به روز تغییر بدین. اینجوری اگه مودم رو خاموش نکنید تا اون زمان خاص نگذره، آدرس IP عوض نمیشه.
همچین ارزونه ارزون هم نمیفروختن!نقل قول:
نامردا
تعرفه ها مبین نت وحشتناک گرون هست :n02:نقل قول:
اینو به تازگی پیدا کردم. مال اون اوایله که تازه مشتری مبین نت شده بودیم. گفتم اسکنش کنم بزارم اینجا داغ بقیه م تازه بشه:n02:
ماله دوساله نیم پیش بود یادم من اون موقع تازه مودم خریدمنقل قول:
یادش بخیر هر روز بدتر دیروز:n28:
خوب طرح نوروزی ما هم تموم شد. احتمالا فعلا تمدید نمی کنم
بدبختی دارن کنار مجتمع مون پاساژ می سازن ممکنه تا 2-3 ماه دیگه سیگنالمون کلا پر بشه :n23:
نقل قول:
بحث گرونی طرح و حجم اضافه کمتر باعث ..... هست و اون دو مورد امتیاز و تخفیف حذف شده بیشتر باعث ... هست. منظورم از امتیاز، دانلود مجانی جمعهها بود و تخفیف هم این بود که با پیشپرداخت ۶ یا ۱۲ ماهه به طرف دو یا سه ماه تخفیف میدادن. تخفیفی که منطقی هست و توی تجارت برای جذب مشتری بهش تخفیف میدن که طرف بیاد پولش رو بذاره دست شرکت که اونها از سودش استفاده کنن.
اما حالا برعکس شده. یعنی اگه همین الان طرحها رو نگاه کنید، میبینید که اول دیگه بخاطر تورم شدید طرحهای یک ساله ندارن و فقط ۶ ماهه هست. بعد هم مقایسه طرحهای ۶ ماهه با یک ماهه نشون میده که الان تخفیف رو به خرید حجم بیشتر میدن تا زمان بیشتر که قدیم انجام میشد و برای هر سال، ۳ ماه مجانی میشد.
برای مثل سرعت ۵۱۲ رو براتون مثال مییارم:
B1412 ﴿۷۴ گیگابایت شش ماهه﴾ هر گیگابایت ۵۰۰۰ تومن
B1409 ﴿۲۴ گیگابایت شش ماهه﴾ هر گیگابایت ۶۵۰۰ تومن
B1404 ﴿۱۲ گیگابایت شش ماهه﴾ هر گیگابایت ۷۰۰۰ تومن
B1407 ﴿۶ گیگابایت یک ماهه﴾ هر گیگابایت ۵۵۰۰ تومن
B1401﴿۳ گیگابایت یک ماهه﴾ هر گیگابایت ۶۰۰۰ تومن
میبینید که طرح با حجم ۷۴ گیگابایت از همه اروزنتر هست، اما توی همون طرحهای شش ماهه در عین تعجب طرحی هست که نه تنها تخفیف زمانی نگرفته که حتی از طرحهای یک ماهه هم گرونتر هست. منظورم ۱۲ گیگابایت شش ماهه هست.
هنوز یادمه دورانی که نامردها مجانی بودن جمعهها رو تازه حذف کرده بودن و من هم بیخبر بودم. یه موقع از دوستانم فهمیدم که دیدم کلی از حجم اصلیم بخاطر مصرف توی جمعهها ناپدید شده. اینجوری پیش برن بعید نیست که یه فکری هم برای شبهای مجانی بکنن و بخوان ازش پول دربیارن.نقل قول:
قیمت هر طرحی از دو قسمت تشکیل میشه یکی هزینه فعال سازی طرح و دیگری هزینه ترافیک. که مجموع این دوتا میشه هزینه تمام شده طرح. این فرمولی هست که تقریبا توی همه isp های ایران استفاده میشه.نقل قول:
حالا ISPها میان با ترکیب های مختلف این دو مشخصه برای کاربرها با نیاز های متفاوت، سرویس های متفاوتی رو ایجاد می کنند مثلا کاربری که نیاز به ترافیک بالاتری داره واسش قیمت ترافیک اضافه رو پایین تر می بندن و کسی که نداره براش هزینه
فعال سازی رو حساب می کنند.
همون ترافییک 12 گیگ شش ماه شایدبرای شما به صرفه نبوده و تعجب برانگیز باشه ولی برای کسی که ترافیک مصرفی پایینی داره و می خواد تو 6 ماه با یه قیمت پایین از دانلود شبانه استفاده کنه خیلی مناسب و بصرفه هست.
بهترین تنظیمات admin برای مودم داخلی رو میشه بگید تمام قسمت ها رو لطفا ممنون
من ریست کردم فکر کنم تنظیماتش بهم خورده
اینا سرعت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حال یخ 273 درجه ریزصفر درجه سانیگراد
نقل قول:
به نظر صحبتهای من رو خوب نخوندین. من صحبت از صرفه اقتصادی نکردم. بحث این بود که قدیمها هر وقت بدون استثنا کسی اکانت ۶ یا ۱۲ماهه میخرید، بهش تخفیف میدادن. کار درست و منطقی هم هست، چون طرف پولش رو میخوابونه توی حسابهای شرکت و بایستی بهش یه سودی تعلق بگیره.
ولی الان تخفیف رو به حجم بیشتر میدن و نه زمان بیشتر. برای همین توی طرح ۱۲ گیگابایت ۶ ماهه فقط بخاطر کم بودن حجم، یه طرح یک ماهه ازش ارزونتر میشه که قدیم اینجوری نمیشد.
درضمن راهاندازی مال کسی هست که بهش نیاز داشته باشه و من و شما یا افراد مشابه قدیمی دیگه هزینه راهاندازی نداریم. میمونه آبونمان و اشتراک که چون به نظر ثابت مییاد، دیگه توی محاسبه در نظر نگرفتم. شاید هم اصولاً این هزینه رو توی حجم سرشکن میکنن، چون تقسیم هزینه کل به حجم کل خیلی رند در مییاد و احتمالاً فقط هزینه هر گیگابایت تاثیر داره و دیگه اشتراک رو محاسبه نمیکنن.
نقل قول:
راستش بهترین تنظیمات ادمین رو تقریباً توی همون حالت پیشگزیده هم میتونید پیدا کنید. برای مثال اون بخش تغییر اتوماتیک IP سر زمان خاص، بدرد کسی میخوره که واقعاً بدونه داره چیکار میکنه و هدفش از این تغییر چی هست. وگرنه برای عمده کاربران عادی اون تغییر، مشابه وضعیت شما میتونه دردسر هم درست کنه.
فقط چیزهایی مثل تعویض حتمی رمز ورود به کنترلپنل مودم ( من رمز هم ادمین و هم کاربر عادی رو عوض میکنم) یا تنظیم بخش وای.فای بخصوص توی بخش رمز و سیستم کدگذاری اون (یا خاموش کردنش برای کسی که نیاز بهش نداره) چیزهایی هستن که تنظمیشون برای عمده کاربرها مفید هست.
این روزها به خاطر بی ارزش بودن پول مملکت ، تورم و خیال راحت ispها از مجبور بودن مشتری کمتر شرکتی پیدا میشه روی پیش پرداخت ها تخفیف بده. نمونه بارزش به خیر از مبین نت، شرکت وایرلسی که من ازش خدمات می گیرم رو 6 ماهنقل قول:
3% تخفیف میده یعنی هیچی.
منظورم از هزینه راه اندازی، هزینه سرعت سرویس یا همون ابومن ماه طرح بود وگرنه هزینه راه اندازی اولیه که به قول شما یکبار هست و بعضی ها هم که حودشون انجام میدن.
نقل قول:
حالا که بحث رفتار عجیب و غریب یا به تعبیری نامردی مبیننت شد، یه مورد هم هست که کمتر کسی به این بخشش دقت میکنه.
همه ماها با اقتصاد کوپنی و سوبسید آشنا هستیم. بعد از سالها هنوزم توی قبض برق و آب و گاز این مورد اجرا میشه. یعنی میگن چون دارن به آب و برق و گاز سوبسید میدن و این سوبسید از محل بیتالمال هست، پس باید قیمتها پلکانی باشه که پرمصرفها جریمه بشن تا عدالت توی مصرف رعایت بشه.
اما برای مبیننت که یه شرکت خصوصی هست و نه سوبسیدی به مصرفکننده میده و نه بودجهای از صندوق دولت میگیره، چرا بایستی این سیاست قیمتهای پلکانی اجرا بشه؟ برای همین هست که مشتری پرمصرف مثل سرعت دومگابیت بایستی در ازای حجم مصرفی، پول بیشتری نسبت به مشتریان سرعت پائینتر بده. درصورتی که توی یه اقتصاد آزاد هر چی مشتری بیشتر بخره، فروشنده بیشتر قربون صدقهاش میره و برای امکانات و تخفیف درنظر میگیره. یعنی حجم اضافی منطقاً بایستی برای سرعت دومگابیت از همه کمتر باشه که مشتری تشویق به مصرف بیشتر بشه و سود فروشنده که مبیننت باشه رو بیشتر کنه.
ولی جدی چرا مبیننت اینکار رو میکنه و کسی هم به این بخش از کارش اعتراض نمیده؟ البته اگه اصلاً بشه جایی اعتراض داد.
دوست عزیز قضیه واضحتر از این حرفهاست. حرف شما درسته و نکتهی ظریفی هم هست ولی خانه از پای بست ویران است. مبیننت قیمتهاش گرونه و سرویس نامحدود هم عملا نداره حالا اینکه به ازای سرعت قیمت بیشتری میگیره یا بحث مودم و بحث ورود به شبکه و حجم اضافی و .... دیگه مشکلات جنبی این سرویس هستند.نقل قول:
دوستان یه علتی که مبین نت سرویس هاش گرونه قیمت بالای تجهیزات وایمکس هستش
بالاخره مجبورن هزینه هاشونو از یه جایی در بیارن دیگه
در صورتی که سرویس های ADSL بیشتر کارش از طریق مخابرات انجام میشه
تا یه جایی میشه بهشون حق داد ولی در صورتی که سرعت هاشونو خوب نگه دارن
نقل قول:
مشکل اینجاست که متاسفانه اون مورد که شما درباره مستقل بودن مبیننت گفتین الان چند سالی هست که دیگه صحت نداره. به عبارت بهتر مبیننت زیر مجموعه شرکت مخابرات هست. یعنی مبیننت هم میتونه از امکانات ارزون شرکت مخابرات یا به قولی رانت دولتی (مورد استفاده برای ADSL طبق صحبت شما) بهرهبرداری کنه و اروزنفروشی کنه، اما نمیکنه.
البته این رو هم اضافه کنم که در کل صحبت من در مورد گرونی خدمات وایمکس نیست و حرف شما در مورد مشکلات هزینه وایمکس میتونه درست باشه و با این بخش حرفتون مخالفتی ندارم.
حرف من این بود که مبیننت برخلاف قوانین عرف و منطقی تجارت، به پولی که مشتری توی حساب شرکت میخوابونه، سود یا همون امتیاز مصرف، نمیده و یا اینکه بجای تشویق مشتری، برعکس عمل میکنه و مشتری پرمصرف رو مجازات هم میکنه. درصورتی که یه شرکت تجاری موفق به مشتری قدیمی و وفادار و البته پرمصرف خودش، احترام خیلی بیشتری میذاره تا مشتری گذری و کممصرف.
درکل به قول MasterGeek عزیز مشکلات مبیننت، اساسی و از پایه هست و کلاً راه و روش مشتریداری اون اشتباه هست.
این هم دلیل اینکه مبیننت زیرمجموعه مخابرات هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش عجب اسپمری هستی:n06:نقل قول:
آخ گفتی !! تاپیک شرکت های دیگه هم مورد لطفشون قرار دادن با این عکسی که اصلا معلوم نیست فتوشاپه یا اصلا ماله کدوم شرکت !!! کلا یه عکسی درست کرده خوشش اومده همه جا پخش کرده !!نقل قول:
از طرح پاییزی کسی خبری نداره؟؟؟
منظورتون کم کردن حجم و سرعت و بالا بردن قیمتاستنقل قول:
اونم بزودی سروکلش پیدا میشه:n02:
سرعتاشون رو خوب نگه میدارن ؟نقل قول:
تا الانشم به اندازه کافی گرون شده ! منظورم چیزی شبیه طرح نوروزیه که بعضی از دوستان میگفتن حدودا دو هفته بعد از مهر میاد
کلا مبین یه مدتی هست طرح های فصلی نمیده بیرون مگه اینکه به مناسبتی چیزی باشهنقل قول:
اگه دقت کرده باشید مبین برای بهار و تابستان که تموم شد اصلا طرحی معرفی نکرده