پرمیوم character bonus رو که فعال کنی میشه 6 تا!
من که هستم!
Printable View
پرمیوم character bonus رو که فعال کنی میشه 6 تا!
من که هستم!
با پرمیوم میشه 6 لول hp هم با پرمیوم +10 میشه:31:نقل قول:
امین چیزایی که مینویسی رو میبینم ولی مثل اینکه wispher های منو نمیبینی !! یه با relog کن یا با یه مرورگر دیگه بیا
یا اینکه تلگرامتو بخون
تلگراف نبود؟ :دىنقل قول:
به ببین کی اومده :دی؟
تلگراف مال روستایی هاست ما بچه شهریم (از اون سوسولا) میگیم تلگرام :31:نقل قول:
ممد چه خبر ؟
خدا وکیلی تا وقتی بود شادی تو فروم بود از وقتی کثافت گذاشته رفته حالا نمیدونم چرا بن شد ولی شادی رو هم با خودش برد :27:نقل قول:
خودمونیما این مارکت چیزیده به بازی :دی هر چی که فکرشو بکنی توش پیدا میشه ...
واسه یه اسلحه که باید یه سری کوئست عجیب غریب میرفتی یا یه آیتم ست که بیچاره میشدی تا از شانس توی کار پیدا کنی الان توی مارکت به مقدار کافی موجوده .! حتی اونایی که مایه دارن دیگه لازم نیست کوئست برن آیتماشو میخرن حتی مسیر رسیدن به مقصد رو هم میشه با پول کوتاه کرد !!! کنار هر دکمه و آیتم تو بازی این علامت طلا روی اعصابه :27:
مخالف این نیستم پرمیوم نباشه . من توی ورد 13-14 بود یادم نیست با پرمیوم بازی کردم لول 45 بودم رنک فک کنم 30 هم رسیدم ولی بدلیل مشغله کاری ول کردم . الان خیلی بازی سریع شده یه دقیقه آنلاین نباشی 80 نفر از روت رد میشن :31:
اوضاع دوئل چطوره ؟ با اینهمه شغل های جدید و مسائل مربوط به فورت الان شهرها با هم جنگ هم میکنن ؟ دوئلرها بریزن سر هم ؟ کارگرا رو جر بدن ؟ به نو/امیس تعر/ض کنن ؟ :27:
آقا کسی یک جای معتبر می شناسه برا خرید اکانت اینترنتی برای یورو یا دلار ؟ که ارزون بده و معتبر هم باشه این paybycashu خیلی گرون می ده !
بابا باكلاس :دىنقل قول:
هيچى على جون، داريم مثل بنز ميخونيم تا بلكه شريف يا اميركبير قبول بشيم، وگرنه بابام بهم پول نميده :دى
امروز هم شيمى تستى داشتيم، پدرسگ سوال هارو ميره از كتاب مولتيمر مياره! كتابى كه تو دانشگاه تدريس ميشه! اونوقت ما بايد اينارو حل كنيم :دى ، 11 تا تست بود فقط 7تارو زدم (شكلك افسرده)
بن شدنم هم يادم نيس به خاطر چى بود! اما هرچى بود خوب بود! باعث شد بشينيم درس بخونيم :دى
پ ن: آرش چه عجب از اون لفظ ناپسند استفاده نكردى، تو كه پسر خوبى هستى چرا انقدر ميخواى وانمود كنى بدى؟ :دى
گی بخوار تره کی خوانه شریف را هاده خوانی بوری وهن دل گی خواری؟
سوژه بییری هنیشی تند تند جـق بزنی؟:دی
جقول : ))
علی برا بچه ها ترجمه نمیکنیااا :دی
هرچيزى امكان پذيره آرش جاننقل قول:
موفق باشى
از برو بکس کسی turkey ,Union flag نداره؟؟
اینایی که تو مارکت هستن خیلی گرونن:13:
آفرین این اینترنت نون و آب نمیشه . برو درستو بخون ایشالا به جایی برسی حالا شریف نشد غیر انتفاعی , پیام نور , سما و ... مهم مدرکه مهم نیست از کجا میگیریش :46:نقل قول:
دهنت سرویس آرش تا یه ساعت داشتم میخندیدم :40::27:نقل قول:
آرش ته خادشه ناراحت نکان
شریف بی شریف شریف موسه خوره بی این سر هنیش مکه دیاره :31::31:
اینا رو تازه تو صفحه وست تو فیسبوق گذاشتن . احتمالا در اپدیتهای بعدی نقشه بازی تغییر خواهد کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونن دریاچه هم به نقشه اضافه کنن خیلی جالب میشه مثلا باید با کشتی سفر کنی :31:
dark wings کجای گرگانی ؟ منم گرگانیم برار :27:
دیروز تو صفحه وست دیدم خوشم نیومد نذاشتم اینجا :دی خخخخخ
غرب وحشی و دریاچه :31:نقل قول:
ایول . ما پایین شهر هستیم : دی .
این فیلم های وسترن رو نبین همش توی بیابونه کلی دریاچه داره آمریکا ! فقط توی همون ایالت تگزاس 5 تا دریاچه هستش . تو این فیلم سرخپوستی ها دریاچه ها رو نشون میدن :31:نقل قول:
گرگان که بالا پایین نداره . ما فرهنگ شهر میشینیم :46:
کسی این سه ایتم رو نداره؟؟من تمام کوئست هام همین سه تا هستن :11:
union flag
2 تا turkey
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
اگر تو اپ جدید بشه که تو ورلد همین جوری بچرخی خیلی خوب میشه
الان فقط میشه رو کار یا شهر زد تا بری به اون قسمت از نقشه ولی اگر همین جوری بتونی خودت هر جا بخوای بری بهتره به نظر من
.................
و یه چیزی که خیلی بهش فکر میکردم این بود که مثلا بشه دوئل رو دو قسمت بکنن یکی دوئل با سلاح سرد یکی هم با سلاح گرم ..اخه واقعا دارم نگاه میکنم چطوری یارو که شمشیر داره داره با کسی که تفنگ داره دوئل میزنه مگه DMC یا NINJA GAIDEN هستش؟؟
بلاخره bones axe را هم گرفتم ! به طرف 5 تا سلاحم را قرضی دادم تا colector saber و colector revolver را بگیره در عوضش این سلاح را به 150 هزار دلار فروخت !
الان فقط billys peacemaker مونده :31:
تبریک :46:
یه ساعت طول کشید فقط آیتما لود شه :31:
چطوری میشه فهمید برای داشتن یه آیتم از ست collector کدوم آیتما رو قبلا داشتی که دوباره نخری
از منوی سمت چپ:
achievements => items => collections
کسی دو تا Turkey نداره؟؟
1- خب حتما نداریم دیگه :31:نقل قول:
2- شونصد بار؛ نگران کوئست نباش. فرار نمی کنن!
3- زدم برا hunting turkey. یه چند ساعت صبر کن پیدا کردم خبر میدم:46:
اخه من سه تا کوست دارم دو تاش میگه ترکی یکیش میگه پرچم:18::31:
دستت طلا نمیخواد تو زحمت بیافتی
گفتم اگر کسی تو باکسش داشته باشه خوبه اگر نه که هیچ
آهان اون کوئست "heading to نمی دونم چی" رو رد کن خوبه:31:
نه بابا زحمت چیه کلا این ورد رو همینجور الکی میام تا چند روز دیگه حذف میکنم کارکتر رو
چرا پ؟؟
خب اگر داشتی میرفتی هر چه قدر تونستی برام پول جور کنی ممنونت میشم عزیز دل :31::46:
علی در مورد یه ست میگفت اول بازی میدن و خیلی خوبه و اینا. کوئستش همینه!نقل قول:
یه مقداری رو دادم به علی، شاید بتونم توی این مدت 5-6 کلیو بهت بدم:46:
خیلی خیلی ممنون
اره دارم ستش رو نکمیل میکنم
فقط یه اسلحه و کفشش مونده
خب بالاخره یه دونه پرچم گیر اوردم
کوئستم رد شد
ولی الان این چهار تا رو میخوام ....کسی داره؟؟
Fool's gold 0/1
Berries 0/3
Hammer 0/1
Turkey 0/2
؟؟؟
اقا هر کس هر کدومش رو داره بگه ممنون میشم
به عیر از پولش واسه هر کدومشون بایستی چند ساعتی برم این ور اون تا بدستشون بیارم
یا بیخیال کوئست شو یا بیخیال آیتم کوئست :31: چرا ؟
چون معمولا آیتم کوئست ها از کارهای سطح پایین یا از کارهایی با درصد شانس خیلی کم بدست میاد که در اینصورت یا کسی انجام نمیده یا اگر انجام میده وقتی به اندازه مورد نظر جمع کرد دیگه انجام نمیده . واسه همینه که آیتم کوئستا تو مارکت اینقدر گرونن و خیلی کم ...
اینجا رو نگاه بنداز ببین کدوم کوئستا ارزش دارن انجام بده بقیه رو بیخیال شو چون از بازی عقب میفتی
کد:http://www.weststats.com/allquests/
میگم علی جان شما هیچ جنسی نداری که به درد خودت نخوره ولی به کار من بیاد؟؟مثل لباسی کفشی چیزی....
یا از اون ست اول بازی کفش و سلاحش رو نداری؟؟
اگرم نه که میتونی بهم یه چند تا لباس و کمربند و کلاه از این جور چیزا که به واس من خوب باشه معرفی بکنی که برم بگیرم؟؟
بابا مگه میشه بیخیال کوئست شد؟:31:
اه خدای من بالاخره این ماموریت hiding تموم شد الا ست لباسم کامل شد
و راحت همه کار ها واسم باز شد:8:
الان دیگه همه رو خودم میتونم برم بگیرم :8:
بله میشه بیخیال کوئست شد ! کوئست رو در سه حالت باید انجام دادنقل قول:
1- در اعضای انجام کوئست اسکیل بهت بده
2- تجربه , پول , آیتم ,لباس یا اسلحه خیلی خوبی بده
3- پیش نیاز باز شدن یه سری ماموریت یا کار باشه
در غیر اینصورت چیزی جز وقت هدر کردن نیستش ! تازه خیلی ها اگر براشون پول و آیتم هم داشته باشه ولی تجربه نداشته باشه نمیرن ...
من هم مثل تو pure leadership هستم اکثر آیتم ها مثل همیم چیزی که بدرد من نخوره مطمئناً بدرد تو هم نمیخوره و بلعکس ! با اینجال امین کلی بهم آیتم داده رفتم تو بازی چک میکنم ببینم چی واست خوبه بهت میدم :46:
پولاتو جمع کن واسه ست جنتلمن الکی خرج نکنی :31:
میگم علی جون ما تا کی باید pure leadership باشیم؟؟
چه لولی باید riskill بکنیم؟
ست جنتلمن رو کی میشه گرفت ؟؟
ممنوننقل قول:
با اینجال امین کلی بهم آیتم داده رفتم تو بازی چک میکنم ببینم چی واست خوبه بهت میدم
منتظرم
راستی برم الان لباس بگیرم یا فعلا با همین ست لول اپ بکنم؟؟
الان 17 شدم تا فردا 18 یا 19 میشم
.....................
این وضیعیت منه ..بقیه اش رو چیکار بکنم؟
ست جنتلمننقل قول:
3 تا از آیتما تا لول 27 میشه خرید (لول 1 و 25 و 27) بقیه لول 40 به بعدهکد:http://tw-db.info/?strana=supravy&set=set_gentleman
تا لول 27 باید 11200$ پول داشته باشی واسه این سه تا آیتم اگه بیشتر از این در میاری میتونی لباسای دیگه بخری ولی اگه کمتر پول داری ذخیره کن .
اسکیل و ری اسکیل رو سعید و امین میدونن من بیل میرم :31:
راستی ادریس ساعت 11 الی 12 توی شهر باش یه چندتا لباس لیدرشیپ دار درست حسابی بهت بدم
(از سهم الارث مرحومه امین ! خدا بیامرز :31:)
دستت طلا:46:
چشم 11 اونجام:8:
راستی باید کدوم کار ها رو برم که بیشتر بهم تجربه میدن ؟؟
الان که تا 50 xp بیشتر برام باز نشده شاید بعد از این که لباسا رو ازت گرفتم بقیه اش هم باز شد:8:
هنوز اینا رو دارم خواستین بگین