سرويس من كه تا همين چند دقيقه پيش قطع بود!!!! ميترسم دوباره شب قطع بشه!
پشتيباني ميگفت از طرف مخابرات هست!
Printable View
سرويس من كه تا همين چند دقيقه پيش قطع بود!!!! ميترسم دوباره شب قطع بشه!
پشتيباني ميگفت از طرف مخابرات هست!
چرا موقع لاگین تو My Shatel میگه ورود ناموفق
مال شما هم هینطوره؟
نه مشکلی نداره برای من!نقل قول:
با كانكشن كانكت مي شمنقل قول:
حالا واسه cpe بايد چكار كنم، مي خوام كانكشن رو حذف كنم در واقع همون cpe قرار بدم؟ 1 سوال ديگه اينكه اصلاً فرقي هم مي كنه cpe باشم يا كانكشن داشته باشم از نظر ترافيك ؟
مرسي دوست عزيز:10:
من هم مشکلی ندارم.نقل قول:
بالاخره این عیدی رو چیکار کردند.
منم تا نیم ساعت ییش اینترنتم کل یوم قطع بود . gprs م که از ظهر تا همین الآنم قطغه هنوز :2:.
my shatel هم برای من بدون مشکله .
آقا چرا لقمه رو دور سرتون میگردونید cpe همون مودمه هیچ فرقی هم نداره تو هر حالتی باشه . این شاتل اومده بگه ما هم یک چیزی حالیمون هست . در صورتی که یکسری از پشتیباناش هم نمی دونند cpe همون مودم هست کافیه به پست زیر مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1351090&postcount=1
باید مودمت را روی حالت PPPOE قرار بدی به جای Bridge و یوزر پسورد را بدی به مودم...نقل قول:
نه فرقی نیست بین PPPOE و Bridge از نظر ترافیک...کد:http://www.shatel.ir/fa/support/docs/
اون قضیعه هم گفته باید مودم PPPOE باشه لازم نیست چون برای من که Bridge بود 3 گیگ ام اضاف شد...
ترافیک هدیه من هم همین الان اضافه شد (1 گیگ)
سرویس : eco-512 ...اصفهان
برای من هم اضافه شد. مثل اینکه بچه ها گوشزد کردند تاثیر داشته. پس دیگه نامحدود کردن تو عید منتفی شد.نقل قول:
اینها چقدر شکسته نفسی می کنند زده 1 گیگ ترافیک نوروزی به ارزش 9000 تومان حداقل 0.03 % مالیات هم روش می نوشتند دیگه.
شاید هم فهمیدند یکسری از بچه ها از dc استفاده می کنند خواستن اینجوری یک چند روزی در امان باشند خوشبختانه دیگه شما گفتید تاثیری نداره بچه ها نمیرند سر کار.نقل قول:
از همه دوستان بابت راهنمايشون تشكر مي كنمنقل قول:
من از مودم zyxel استفاده مي كنم اما ترافيك اضافه شده واسه من 1gb ،دوستان كسي همچين مشكلي داره؟
128 e ، شيراز :41:
همچنین :8:نقل قول:
كاري ميشه كرد؟!:7:نقل قول:
ارهنقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر موضوع را مطرح کن تا درستش کنن!
فکر کنم باید یک ساعت با پشتیبانی تلفنی صحبت کنید تازه شاید باز هم قانع نشوند و بگویند ما گفته بودیم روی PPPoE باید تنظیم کنید. ولی یک دوستی از شیراز می گفت من 3 گیگ ترافیکم رو گرفتم ولی روی بریج تنظیم میکردم. در و پیکر نداره این شرکت حداقل بشه درش رو گل گرفت.نقل قول:
آره میشهنقل قول:
فردا با خود شیراز فکر کنم با تماس گرفته شود. اگر نباشه کار اینها با فروش تهران
راستی ما رو pppoe بودیم ها :31:
کردمش Bridge راحت الان :31:
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
ببین عزیز مننقل قول:
تو دیگه حال همه رو به هم زدی
صبح تا شب ما تو این تاپیک می ائیم
همش می گی شاتل دزد هست و خراب هست
وضعش به پیر همه فهمیدن
خفه کردی همه رو دیگه
مرسي دوستان
ببينيم چي ميشه!
آخر نتونستن 1 كار رو درست انجام بدن
ولي در كل الان كه روي 512 راضيم! ميشه 1 كاري كرد!
کسی شما رو مجبور نکرده بیای اینجا. من مشترک هستم می تونم بیام راجع به وضعیت سرویس دهیشون بحث کنم.نقل قول:
برای منم یک گیگ اضافه کردن...
eco-512 تهران...
سلام.
تو این سه ماه انقدر سه گیگ و یه گیگ واسه من اضافه کردن که نمیدونم عیذی اضافه شده یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدته شب ها از ساعت 1 تا 2.30 اینترنت قطع می شه.. بقیه هم همین مشکلو دارن؟
اینا که فقط 1 گیگ اضافه کردن .!!!!!!!!!
من چهار شبه از روش ديسکانکت استفاده مي کنم، ولي فقط 2 شب اول جواب داد و 2شب آخر جواب نداد.
واسه شما اين روش کار ميکنه؟
ويرايش:
فقط از بعضي سايتا با سرعت بالا مي گيرم.
بله اون روش دیگه به درستی کار نمیکنهنقل قول:
کار کردن یا کار نکردن اون روشو نمیدونم ، ولی من امشب یادم رفت تیک اکتیو کردن پسورد ویندوز توی Auto power رو بزنم ، در نتیجه کلیه برنامه هام بهم ریختهنقل قول:
ولی از ساعت 6 که خودم دستی دارم دانلود رو انجام میدم ، هیچ محدودیت سرعتی رو نمیینم ، دیسکانکت شدن خودکار رو هم غیرفعال کردم ، سرعت IDM بین 50 تا 67 متغیره
هر شب ، روی فایل دوم یا با یه پاوز و رزوم ، سرعت نصف میشد ، ولی امشب خیر!
البته تاکید میکنم که برای من اینطوری بود!
شاید دوباره فردا شب همونطور بشه!
ضمنا اگه بخوای کانکت و دیسکانکت خودکار انجام بشه ، بگیر نگیر داره ، ممکنه سرعت همون لحظه کانکت شدن مجدد ، دوباره بیاد پایین!
کسی با فلش سایت زیر مشکل نداره؟ برای من لود نمیشه:
کد:http://www.speedtest.net/
امثال تو سرگدان هستند همیشه.نقل قول:
به گمانم سن بسیار کمی داری.
چون خودت هم نمیدانی چه کار داری میکنی.
میتوتی اظهار نظر کنی اما هر روز و روزی 100 بار در یک تاپیک نمیتونی بیای حرف بزنی آن هم تکراری.
بچه این روش دیگه خوب کار نمیکنه . به هر حال اگه خواستین ازش استفاده کنین با پ.خ به هم بگین تا یه وقت جلوش گرفته نشه
ممنون از همتون
- نمابر: 22612602
هر کس مشکلش خیلی طول و دراز دار هست و مطمئن هست با ایمیل حل نمیشه
یک فکس به شماره بالا در تهران بزنه.
جواب ابلهان خاموشیست.نقل قول:
دیگه فکر کنم دارن جلوی باگش رو میگیرند. انقدر کلاس استفاده از dc گذاشتیم تا این موضوع به گوششون رسید.نقل قول:
هر کی مشکلش حل نشده نمی خواد فکس بزنه به مدیریت می تونه مستقیم زنگ بزنه تا ببینه چی جواب میدن تلفن مدیریت رو توی لینک زیر گذاشتن فکسشون هم موجوده. من که قبلا این راه رو هم رفتم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
شما هم برید ما خوشحال میشیم مشکل بقیه هم حل بشه.
کد:http://www.shatel.ir/fa/contactshatel/contactceo/
آخه این کجاش روشه؟؟نقل قول:
دو کلمه شد روش؟
برای شما وضعیت چطوره؟ اول سرعت بالاست و بعد میاد پایین یا کلا سرعت پایینه؟؟
دوستان ترافیکهای نوروزی برای شما اضافه شده؟
من اکو 128ام با مودم غیر زایکسل، باید 24ام ترافیک اضافه میشد. اینجا کسی هست هنوز ترافیک نوروزی به حسابش اضافه نشده باشه؟
بله ظاهرا برای همه دوباره فلش ها رو بستننقل قول:
اصلا مشخص نیست کی به کیه واسه من که اکو 128 غیر زاکسل هستم دیشب اضافه شده حالا شما می خوای با پشتیبانی تماس بگیر شاید مشکل حل بشه.نقل قول:
پیشگامان هم عید 4 روز مفتی میده و این شاتلنمیخواد بده!
به من من 1 گیگ دادن ! خدایی یه گیگ برده ... مبخوره ؟ اگه راست میگن دانلود شبانه رو درستش کنن !
نقل قول:وقتی انقدر مشتری جمع کرده که بهشون تو ساعت رایگان میگید سرعت پایین هست میگن ناراحتی فسخ کن انتظار دارید 15 روز عید رو رایگان دهند؟نقل قول:
سلام دوستان
دوباره فلش بسته شده یا فلش پلیر من مشکل داره؟
یک گیگ من هم دیشب اضافه شد
برای من هم بسته شده ولی مثل اینکه همه شهرها رو نبستند یا فقط یکسری از سایتها بسته شده.نقل قول:
فلش چه سایت هایی؟؟نقل قول:
چند تا مثال بزنید تا تست کنیم
اسپیدتست برای من مشکلی ندارهمحتوای مخفی: speedtest