سلام
كسي از قم هست كه نا محدود از اسياتك داشته باشه يا اونايي كه محدود دارن سرعت شبانشون چنده؟
Printable View
سلام
كسي از قم هست كه نا محدود از اسياتك داشته باشه يا اونايي كه محدود دارن سرعت شبانشون چنده؟
پیشنهاد میکنم سمت آسیاتک نیای اگر هم دوست داری بیای سمت نامحدودش نرو خطرناکهنقل قول:
شما قمينقل قول:
آخه يكي از رفيقام امروز گفت من شبانه با سرعت 500 تا دانلود ميكنم خواستم ببينم درسته يا نه
قم نیستم ولی هیچ سرویس آسیاتک شبانه اش 500 نیست . شاید یکی دو شب در ماه300-400 باشه شانسی ولی همیشه اینطور نیستنقل قول:
آسیاتک و 500؟اونم تایم رایگان؟امکان نداره سرویس 10 مگش رو سرعت شبانه 250 بهش میده.نقل قول:
من الان یکماه هست اومدم آسیاتک دارم در میرم ظاهرش خوبه ولی بیای تو دیگه دراومدننت با خداست؟
من از سرویسم 1ماه مونده ولی فقط 2گیگ دیگه حجم دارم (از بس اینا حجم زدیدن) که احتمالا تا آخر هفته تمومه اگه درخواست جمع آوری بدم قبول میکنن یا نه باید وایسم 1ماهم بشه؟
اگه بشه میخوام برم فن آوا بنظرتون چطوره؟
نه باید تخلیه کنن دست خودشون نیست که هر وقت بخوان تخلیه کنن یا نکنن شما درخواست رو که دادی وظیفشونه تخلیه کنن در ضمن موقع تخلیه 24 ساعت بعد از درخواست در سازمان رادیویی شکایت کن و بگو که هنوز نامه رو ارسال نکردن.نقل قول:
اول باید نامه تخلیه به مرکز بره و مطمئن که شدی برو فن آوا ثبتنام کن وبگو که نامه تخلیه رفته به مرکز و شما نامه رانژه رو بدین که موقع تخلیه رانژ] هم انجام بشه
احتمالا سرویسش نیم بها یا .. بوده...نقل قول:
برای سرویس های 1-8 صبح رایگان محدودیت میزارن!
شما الان هم که 2 گیگت مونده میتونی تخلیه بزنی به نفعشون هم هست پول این یه ماه رو گرفتن ازتون حالا شما هر موقعی میخوای درخواست تخلیه بدی براشون فرقی ندارهنقل قول:
سلام دوستان،
بچه ها داتک کسی داشته؟ از اسیاتک بدتره یا نه؟ اگر بدتر نباشه تنها امید من همین داتک هست که بتونم ازشون پورت بگیرم.اگر هم بدتر باشه که....:n28:
داتک سیاست خودشو داره.الان همه شرکتا تو تایم رایگان خیلی خرابن به جز پارس و شاتلنقل قول:
سلام
هم اکنون نیازمند بن کارت تخفیف شما هستیم(به درد خودتون که نمیخوره حداقل کار منو راه بندازه:n02:)
پیغام خصوصی کنه هر کس داره لطفا
ظاهرا هیچ شرکت به درد بخوری مرکز ما پورت خالی نداره... جالبه ک خود آسیاشت هم پورت نداره! نمیدونم جمع آوری کنم یا نه!
بن تخفیف چقدره مگه؟ درضمن اشتباه نکن اگه مجبور نیستی آسیاشت نیانقل قول:
هر چی باشه مهم نیست:n02:نقل قول:
آسیاتک برای من بد نبود قبلا که داشتم
همچنان منتظر دریافت بن از دوستان هستیم.ثواب داره ها
اگه دانلود نداری بد نیست! امروز زنگ زدم، میگم سرویس یکساله رو میخوام (مشترک جدیث) میگن تنها راه اینه یه بار جمع آوری کنی! اگه یه دور جمع آوری کنم میشه از بن استفاده کنم؟
آقا اگه بن داری بده بیاد دیگه:n02:من عجله دارمنقل قول:
من دارم....میخوای؟نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
آره کیه که از هدیه بدش بیاد:n02:نقل قول:
............
ندارم!نقل قول:
اگه کسی بن داره به منم بده ثبت نام کنم
حداقل امضات رو پاک کن بعد درخواست بن کن:n02::n08:نقل قول:
با اینکه به تو هیچ ربطی نداره، و نیازی نیست توضیح بدم اما اگه بری چند صفحه قبل رو بخونی، گفتم پورت خالی isp درست حسابی پیدا نکردم !
میخواستم 8مگ برنز های وب بگیرم. هنوزم میگم آسیاشت مزخرفه، اما مجبورم! نت اصلیمم های وبه اما مرکز خط دومم پورت نمیده... پارس مرکز ما داغونه، مخابرات هم که نیاز به توضیح نداره! آسیاشت هم پورت جدید نمیده
حالا چرا اینقدر پرخاشگرانه...شوخی کردم :n02:ظرفیت داشته باشنقل قول:
داداش این سرویس یک ساله مشترکین جدید چه شکلی هست؟ اگر خوبه یه خط دیگه هست رانژه کنم باهاش، بعد وصل شد اینو از رانژه در بیارمنقل قول:
پی نوشت: بچه ها ما مجبوریم از اسیاتک بگیریم، چون اینجا حتی مخابرات هم پورت خالی نداره! حتی اسیا هم اخیرا میگه یه ماه دیگه وصل میشه درخواست های جدید! سرهمین با این که اسیاشت بدترین سرویس هست تو ایران، ما مجبوریم ادامه بدیم.چون انتخاب ما اینه: یا دیال آپ یا آسیاتک! انتخاب دیگه ای نداریم
امضات اونجا که گفتی چنگ دیو باحاله:n09:نقل قول:
ما که داریم میریم پارس آنلاین فعلا دو روزه که ثبت نام کردم منتظرم رانژه بشه ببینیم اونجا چه خبره
اگه کاربر پر مصرفی اصلا ب دردت نمیخوره! چون 6 یا 12 گیگ روزانه داری! با اینکه اصلا تمدید یکساله کار درستی نیست اما از این نظر ک به ندرت قراره از این خط استفاده کنم، تصمیم گرفتم این سرویس رو بگیرم! فعلا 7+3 روز وقت دارم، ممکنه نگیرمنقل قول:
یعنی چی 6 یا 12 گیگ روزانه؟اصلا این تعرفه یک سالش که گفتی کدوم سرویسشه؟قیمت+حجم+ساعت رایگان؟؟؟نقل قول:
3+7=10 :n02:
حالا مثلا شرکتهای دیگه خیلی مردمین:n02:اونها هم کم و بیش مثل این هستند البته قبول دارم که بعضی از شرکتها ضعیفتر و بعضی بهتر عمل می کنند ولی در کل سر و ته یه کرباسندنقل قول:
آقازاده رو خوب اومدی:thumbsup:
ببخشید 12 گیگ در سال! 7 روز و 3 روز موقت. قیمت 120 تومن حدودانقل قول:
دوستان من میخواستم256 با حجم 10 گیگ اسیاتک بگیرم لطفا دو سه نفرتون جواب بدید ( به خاطر این که یه نفر فایده نداره :D )
سرعت 256 بگیرم در روز سرعتم حدودا چند هست ؟
شبا سرعت چنده حدودا ؟
دانلود زیاد تو ساعت رایگان باعث محدودیت میشه ؟؟
قطعی اینترنت چطوره؟؟
روز +400تا جایی ک پورتت ساپورت کنه، شب ثابت 32، باعث محدودیت نمیشه، معمولا قطعی نداره! تنها جنبه مثبت اسیاشت:)نقل قول:
روزانه : تک لینک حول و حوش ۵۰ با دانلود منیجر حدود ۴۰۰نقل قول:
شبانه : تک لینک حدود ۴ و با دانلود منیجر حدود ۳۰
دانلود شبانه از ساعت ۱ تا ۸ صبح حداکثر ۷۰۰ مگه حالا هرچقدرش رو که دوس داشتی دانلود کن محدود نمیشی :))))
خیلی ممنون
محدودیت از لحاظ سرعت منظورم بود که این کلا شب رو محدود کرده اخه 30 به چه دردی میخوره ؟
شاتل و اسیاتک که هیچ
به چز پارس چه سرویس دهنده دیگه ای هست که شب هم رایگان باشه و خوب ؟
داخل کشورم باشه؟!نقل قول:
داخل کشورم باشه؟!نقل قول:
سلام، مخلصیم. بخدا از دیو بدترن. دیو باز یه شیشه عمر داره که امید به شکستش هست،اینا نشکنن! خوش به حالت که داری میری پارس.:n16:نقل قول:
مرسی رفیق، آره این خیلی کمه. ده گیگ ماهی مصرف دارم حداقل. داداش فکر کنم طرحش هم برا شهر خاص باشه، تهران نمیدن انگارینقل قول:
چنقل قول:
داداش همه شون عین هم هستن انصافا، ولی آخه اون ها برنده نمیشن. این به خاطر اون آقازاده پنجاه و هشتی، فرت فرت هر سال برنده میشه کفر من درمیاد بخدا. این لامذهب از همه کرباسش بدتره:n08:
عالی بود..خدایی مردم از خنده:n08:نقل قول:
چند تا چی هست که تو یه سرویس دهنده جمع نمیشهنقل قول:
ولی من حاظرم اینترنتم توی روز قطعی داشته باشه و حجم زیاد هم نده و پینگش هم بد باشه ولی شب یه سرعت حداقل 200-300 برای دانلود بده سراغ ندارید ؟