دوستان یه سوال، اگه تکراری هست ببخشید، این مدل جدید Xbox که گویا هنوز نیومده، تو تبلیغاتش نوشته Kinect Games رو ساپورت میکنه، خواستم ببینم یعنی مدل های Elite و Arcade نمیتونن؟!
دوستان یه سوال، اگه تکراری هست ببخشید، این مدل جدید Xbox که گویا هنوز نیومده، تو تبلیغاتش نوشته Kinect Games رو ساپورت میکنه، خواستم ببینم یعنی مدل های Elite و Arcade نمیتونن؟!
مدل جدید Kinekt Ready هست . یعنی پوت کینکت رو آماده داره و برای اتصال کینکت تبدیل نمیخواد . یعنی قبلی ها هم کینتکت حالیشونه .نقل قول:
نه اونطورینقل قول:
آرکید و الیت هم کینکت رو می خونن؟ بعدش کینکت واقعا صدا را هم حس می کنه؟؟؟؟؟
آره با یه تبدیل میخونننقل قول:
بله صداهم احساس میکنه
نه تنها صدات رو احساس میکنه و از صدای مثلا داداشت تشخیص میده ، صورت هاتون رو هم میتونه از هم تشخیص بده و بفهمه کی الان جلوی دستگاه وایساده .:21:نقل قول:
:41: باورم نمیشه!!!! اصلا کینکتو باور نمی کنم! فکر می کنم اغراق دارن می کنند! کسی فیلم کینکت رو داره که تبلیغاتی نباشه؟ مثلا بصورت زنده بازی کنه؟
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
بعدش کینکت بازی های مخصوص داره یا نه؟ یا با کینکت میشه هر بازی بازی کرد؟ از کجا فهمید با کینکت میشه بازی کرد یک بازیو یا نه؟
بله دوست عزیز بازی های مخصوص خودش رو داره. مطمئن هم باش هرچی دیدی واقعیت داشتهنقل قول:
بعدش کینکت بازی های مخصوص داره یا نه؟ یا با کینکت میشه هر بازی بازی کرد؟ از کجا فهمید با کینکت میشه بازی کرد یک بازیو یا نه؟
همه ی بازی هایی که واسه ایکس باکس میاد جدیدا ریجیون فری هستن؟ پس مهم نیست کدوم ریجیون بگیری دیگه؟؟؟
نه همشون نیست بعضی ها همpalهستpalبگیرنقل قول:
بچه ها مافیا 2 قشنگه؟؟ ارزش بازی کردن داره؟؟:eh:
نسخه pc رو بگیرم یا 360؟ گرافیک واسم مهم نیست فقط تو کدوم بیشتر حال میده؟؟:34:
ببخشید من یک بازی ایکس باکس واسه یکی از دوست ( ایکس باکسش آپدیت شده هم هست و بازی های جدید رو هم می خونه مثل : gta IV Episode from liberty city ) وقتی میذاره توی دستگاه علامت xbox 360 میاد ، و جلو تر نمی ره ، وقتی هم A رو می زنی Play و... میاد و... مشکل از کجاست؟؟؟
سلام انیجا جاش نیست بهتر بود تو تاپیک خودش می پرسیدید ولی مافیا بازی خوبی نیست ولی اگه می خواهید بازی کنید نسخه X360 از بقیه بهتره و دردسر کرک کردن و نصب کردن نداره .نقل قول:
شما باید ixtreme lt رو نصب کنیدنقل قول:
از کجا باید بریزم؟ باید دانلود کنم؟ لینک میشه بدین؟
کنسول باید باز بشه کار خطرناکیه کار شما نیست باید بدید بیرون بین 7 تا 10 تومن ازتون میگیرن بریزننقل قول:
یکی درباره این توضیح میده؟ فرقشون چیهنقل قول:
دوستان میتونن LT.1.1 یا nonstealth 1.61 رو انتخاب کنن
میشه با سی دی های clean لنز ایکس باکس رو تمیز کرد؟
با اونها لنز VCD ده هزار تومنی رو هم تمیز نکنید .نقل قول:
آقا من میخوام امروز دلو بزنم به دریا و برم لایو
میشه همه چیز رو از نحوه وصل شدن تا جلوگیری از بن رو بگید
این هم که کی موج بن میاد رو بگید
بهتر بعد از ابان دلتونو بزنید به دریا چون به دوره ی بن نزدیکیم امکان داره flag بشیدنقل قول:
آقا من میخوام امروز دلو بزنم به دریا و برم لایو
میشه همه چیز رو از نحوه وصل شدن تا جلوگیری از بن رو بگید
این هم که کی موج بن میاد رو بگید
الان فروشگاه سونی ، ایکس باکس آرکید از همه ارزون تر میده؟؟؟؟
سلامنقل قول:
من برا خرید میثم جان رو توصیه میکنم خودم دوبار ازشون خرید کردم تازه اونم غیر حضوری:46:
(کاربر پست بالایی پست خودت :31:)
240 میده :دی سونی آرکید رو 220 میده :دی سونی تضمین شده است؟ ارزون ترین جا همین جا هست؟ مغازه خوبیه؟
من شرمنده ولی اگه ۲۲۰ بده و موقعه ی خرید نگه اپدیت نیست قیمت عالیه من تو توپ خونم اگه خواستی بگیری بگو منم پول میدم واسه منم یه دونه بگیر :31: . (حتی اگه گفت خامه بازم میخوام شوخی هم نمیکنم بیا پولم نقدی میدم)نقل قول:
240 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی آرکید رو 220 میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی تضمین شده است؟ ارزون ترین جا همین جا هست؟ مغازه خوبیه؟
اخرین قیمت من واسه ۱۳ شهریور بوده فکر نکنم تو این چند روز این همه ارزون شده باشه.
سلام دوستان
از کجا باید بفهمم چند درصد از بازی []Red Dead: Redemption] رو رفتم؟؟:13:
یه سوال دیگه اینک کسی xbox 360 Guitar Hero(منظورم خوده گیتارش هست) رو داره ؟؟؟(بازی باهاش حال میده یا نه :31:)؟؟
Menu / Stats / Generalنقل قول:
گیتارش که خیلی خوبه به شرطی که روی حالت سخت و یا اکسپرت بزنی
درام فوق العاده است و بیشترین لذت رو داره
میکروفون هم خوبه به شرطی که روی سخت ترین حالت بزاری (اگه اصولی و درست بخونی)
من گیتارش رو دارم ، اون موقع ها هم که ایران بودم خودم گیتارش رو درست کرده بودم . بله خیلی حال میده .نقل قول:
خیلی ممنون:11:نقل قول:
از شما هم متشکرم:11:میگم اون گیتارو چه جور خودت ساختی !!!!؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
قیمت این گیتارها چنده ؟
مدل های مختلفش فرقی هم با هم دارن ؟؟؟
همه بازیها با هر مدل گیتار که بگیرم جواب میده ؟؟؟
پیشاپیش ((تشکر))
من مال Ps2 شو ساخته بودم ، میخواید آموزش بدم .نقل قول:
بعضی بازی ها نسخه ی game of year edition دارند. آیا فرقی با معمولی ها داره؟
سلام .
من کنسولم رو media update کردم ريال حالا فایلای avi و divx رو میخونه . ولی چه فایده ! زیرنویس ها (با پسوند srt و sub و ...) رئ نمیخونه . من چیکار کنم . چجوری میشه زیرنویس رو توش پخش کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام.نقل قول:
دوست عزيز سوالت رو اينجا مطرح كن.تاپيك خود گيم هست حتمآ جواب ميدن.
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=318553&page=57
آره من میخوام حالا نمیشه یه طوری بهx360وصل کردنقل قول:
آقا یه سوال
من اگه هارد 20 گیگ برای ARCADE بگیرم تقریبا چند تا بازی رو همزمان میتونم توش نصب کنم؟
ممنون
تا اونجا که من میدونم برای فایل های Avi و divX زیر نویش پخش نمیکنهنقل قول:
بستگی به حجم بازی دارهنقل قول:
ولی از 13 گیگش که میشه نصب کرد حساب کن
مثلا 2 تا بازی با حجم های 6 و 7 یا 4 تا بازی 3 گیگی و ...
اگه بازی خور باشی یا یکم زیاد بازی کنی کارایی نداره من120دارم کمه و میخوام250 بگیرم فکر نکنم20 مناسب باشه مگر اینکه کم بازی بخریدنقل قول:
۲ تا بازی بیشتر جا نمیشهنقل قول:
آقا یه سوال
من اگه هارد 20 گیگ برای ARCADE بگیرم تقریبا چند تا بازی رو همزمان میتونم توش نصب کنم؟
ممنون
میدونم جاش نیست ولی:
بازی شاخ جدید چیزی اومده؟:8:
این spider man جدیده به درد بخور هست؟
کلا بعد از مافیا چیزی جالب اومده؟
ممنون از همه:10:
سلام درسته جاش نیست ولی من جواب میدمنقل قول:
اسپایدر من ها به نظرم همشون عین همن چرت
halo-reachاومده که خوبه البته من دیروز رفتم بخرم گفت فردا میاد یعنی امروز وفعلا خودم بازی نکردم ولی خوب معلومه بازی شاخیه
راستی یه سوال که میدونم اصلا جاش نیست ولی کسی میدونه که انتقادات وپیشنهادات درباره ی انجمن رو کجا میشه مطرح کرد