راه حل ـش چیه که از خُشکی در ش بیاریم ؟ شاید رنگ ـش تموم شده ! نه ؟ !نقل قول:
Printable View
راه حل ـش چیه که از خُشکی در ش بیاریم ؟ شاید رنگ ـش تموم شده ! نه ؟ !نقل قول:
بله کارتریج و شارز کنید.نقل قول:
منم canon - 4580dn دارم که این مشکلو داره 20 - 25 روزه خریدمش که فوقش 500 صفحه زدم باهاشنقل قول:
ولی امروز روی چیپست یه چسب کوچیک زدم که ببینم چطور میشه :31:
چراغ قرمز روشن خاموش میشه و پیغام check toner میده ولی راحت پرینت میگیره
درودنقل قول:
1005 که لیزره ، جوهر افشان نیست تا ج.هر رو پخش کنه . پس شاید قسمتی رو سیاه میکنه ( که اثر پودر ریزی اضافیه ) یا خوب چاپ نمیکنه ! ( که از نوع پودر کیفیت پایین و ما مرغوبه )
یک نمونه اسکن کنید بزاررید ایراد دقیق رو بهتون بگیم
سلام
آقا یه پیرنتر داشتم کارتریجشو شارژ کردم. همه چیزشو تمیز کردم. فوم،بیلد ها،مگنت (با الکل سفید البته به جز بیلد که فقط هوا گرفتم و یواش دستمال کشیدم)
درام رو هم عوض کردم ولی حالا این جوری می زنه!
حدس خودم رو فومه که عوض شه.
اساتید چی میگن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوم درست سطح رو جار نمیکنه البته شاید نیاز به تعویض نباشه یک مقدار حرفه ای تر تمیزش کننقل قول:
نقل قول::46:نقل قول:
(با الکل سفید البته به جز بیلد که فقط هوا گرفتم و یواش دستمال کشیدم)
اشتباهتان همینجاست.
درام را که فقط باید باد بگیرید.
فوم را هم بلا پارچه نرم و اطیف باید به ارامی ارامی تمیز کنید و اگر تمیز بود فقط باد بگیرید.
بلید را هم تیغه رو با پودر بچه تمیز کنید تا درام راحت بچرخه و عمر درام هم بیشتر میشه.
مکنت هم نیاز به تمیز کردن نیست{در صورتی که مشکل داشته باشه.
نظر من روی فوم است.
در تایید نظر مهندس گرجی باید بگمنقل قول:
بچه ها ابتکار هایی از خودشون نشون میدن که بعدا توش میمونن به یاد ندارم جز موارد که فنر مگنت شکسته شده و باید تعمیر حسابی و با دقتی انجام میدادم مگنت رو باد گرفته باشم یا مثل دوستان با حلالهای مختلف و ابتکاری شسته باشم آخه نیاز نیست مگنت دوباره باید بپرخه و پودر بالا بیاره
در مورد فوم و بلید هم خاطر نشان کنم خود شرکت سازنده مایه ای به این دو قسمت زده شده که بعد از خشک شدن حالت لطیف لغزنده و تاثیر گذارتری از خد بجا میزاره اگه به هر دلیلی خاستید این دو قسمت رو تمیز کنید و با حلال بشورد آولا حلال شما باید از اثر شمیایی خیلی کمی برخوردار باشه ششیه پاک کن هو اکل زیادی داره باید شیشه پاک کن رو با مقداری آب رقیق تر کنید و بعد این دو قسمت را تمیز و چون اون مایع شرکتی رو ندارید با پودر بچه آغشته و تمیز کنید که سزح کار تون لطیف تر بشه و این خشکی بعداز تمیز شدن ( بلید) استحاک با درام ایجاد نکنه و درام و زود خراب نکنه و فوم هم بهتر سطح رو جارو کنه
بچه ها یه سوال،
من می خوام یه پرینتر Canon Pixma MP-250 جوهرافشان بگیرم. تو مشخصاته کارتریچ اینطوری زده که :
کارکرد کارتریج مشکی : کارتریج مشکی شماره 510 برای پرینت 220 برگ متن و 2955 برگ عکس
کارکرد کارتریج رنگی : کاتریج رنگی شماره 511 برای پرینت 224 برگ متن و 83 برگ عکس
من زیاد وارد نیستم، منظور این دو تا خط چیه ؟ می خوام بدونم کلا با یک کارتریچ چند صفحه میشه پرینت گرفت ؟
سلام دوستان ، من یه hp c4200 سه کاره دارم ، بعد یه سال که از دستگاه استفاده نکردم امروز رفتم و یه کارتریج مشکی واسش گرفتم
(البته کارتریج رنگی هم تموم شده ولی چون فقط پرینت سیاه سفید نیاز دارم دیگه کارتریج رنگی نخریدم و همون قبلی هنوز رو دستگاست)
و موقع پرینت ارور میده که کارتریج رنگیتون مشکل داره ، و پرینت مشکی هم نمیگیره ، نمیشه کاری کرد که بیخیال این رنگیه بشه و به همون مشکی رضایت بده ؟! آخه فقط پرینت مشکی نیاز دارم ...
ممنون