به نظر من همین جشنواره خوبه چون محدودیت نداره برای مثال الان خود من شبا بکوب دانلود میکنم و هر شب 25 گیگ دانلود میکنم یک ماه بیشتره ولی محدود نشدم.نقل قول:
Printable View
به نظر من همین جشنواره خوبه چون محدودیت نداره برای مثال الان خود من شبا بکوب دانلود میکنم و هر شب 25 گیگ دانلود میکنم یک ماه بیشتره ولی محدود نشدم.نقل قول:
سلام به همگی
ی نفر توضیح بده من هیچی نفهمیدم
ی طرح بگین به صرفه باشه البته مد نظر خودم art هست
و اینکه شاتل لند قضیش چیه دقیقا ؟؟
میشه داخلش فایل هم اپلود کرد یا نه ؟
بستش چقدره سرعتش چقدره ایا از روی حجم کم میشه ؟؟؟
یکی اینا رو توضیح بده
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base) رونقل قول:
چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش
مهم: دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد95 و عدم اجرای کامل مصوبه 237 توسط شرکت های اینترنتی در ارائه ترافیک داخلی به کاربران.
طبق بند 1(تبصره3) این مصوبه, شرکتهای اینترنتی تا 1/11/95 مهلت دارند تا نسبت به تفکیک ترافیک اینترانت از اینترنت اقدام کنند .
اما دو شرکت شاتل و اسیاتک چنین سیستمی را قبلا پیاده سازی کردند(مانند جدا سازی ترافیک مجموعه سایتهای شاتل لند/نماوا/تک شات وکاپ ) اما اقدام به اجرای این بند از مصوبه نکرده اند تا با برابر بودن قیمت اینترانت و اینترنت سود کلان خود را تا 1 بهمن 95 حفظ کنند و کاربر را از چنین حقی محروم کنند....
اتفاقا منم از جشواره به آرت1 تغیر دادم ، شما اگه واست فعال نیست میتونی به پشتیبانی فروش بگی واست فعالش کنه !نقل قول:
البته باید توجه کنیم که شاتل این مورد رو انجام داده!نقل قول:
بند 1 مصوبه 237 در خصوص " اینترنت غیر حجمی " است که در تبصره 3 این بند موردی که شما گفتی رو ذکر کرده و گفته که تا اول بهمن فرصت دارند! که شاتل این مورد رو همین الانشم با ارائه سرویس art-base اجرا کرده!
و این تبصره ربطی به اینترنت حجمی نداره! چرا که در بند 2 و 3 که در خصوص اینترنت حجمی است ، هیچ تبصره ای رو دال بر اینکه باید تفکیک بشه و غیره ذکر نکرده اند و الزامی در تفکیک نیست!
سرویس art-base کجا هست؟سایت شاتل این سرویس رو مشاهده نکردم!نقل قول:
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مشاهده کرده باشید شاه میرزایی گفتش طبق مصوبه 237 در پنل کاربری باید ترافیک داخلی و خارجی جدا باشه و مردم بتوانند دو برابر ترافیک خارجی از ترافیک داخلی استفاده کنند.شاتل این قابلیت رو داره که اجرا کنه ولی اجرا نکرده....
اصلا نمیتونم خودمو توجیه کنم که برای اینترانت هم باید اینقدر گرون پول دادنقل قول:
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید که کدوم سرویس های شاتل هم شبانه رایگان دارن و هم برای استفاده روزمره خوبن و سرعت دانلودش چنده؟
بعد سرعت شبانه از چه حجم دانلودی به بعد محدود میشه و چقدر افت سرعت پیدا میکنه؟
ببخشید اگه طولانی شد من های وب هستم اما جدیدا گند زده به همه سرویساش و شبانه هم نداره دیگه
شاتل ، آسیاتک ،.... تمام شرکت های اینترنتی در ایران + شرکت زیرساخت = دزد
این حرفا و مصوبه هاشون هم به درد عمه شون میخوره. تا وقتی که با دزدی و عدم ارائه سرویس درست به همراه قیمت درست مردم رو به دنبال حجم و ترافیک و دانلود شبانه می کشونن هیچی درست نمیشه. (دیگه سرعت و پینگ و قطعی و وصلی و ... بماند)
الان شاتل اومد تعرفه هاشو تغییر داد. من فکر کنم گرون تر شد.