گوشاتون بیش از اندازه حساسه.نقل قول:
تو سکوت شب و از فاصله 1 متری میشه یه صدای خفیفی شنید. در حالت عادی اصلاً و ابداً
Printable View
گوشاتون بیش از اندازه حساسه.نقل قول:
تو سکوت شب و از فاصله 1 متری میشه یه صدای خفیفی شنید. در حالت عادی اصلاً و ابداً
سلام
دوستان من چطوری می تونم tv رو (st30m) آپدیت کنم ؟ با آپدیت چه تغییری ایجاد میشه ؟
جالبه شاید مدل و سرعت پورت هارد هم تاثیر داشته باشهنقل قول:
هارد من 500 usb3 هست و مارکش هم silicon power هست . شما هارد با چه ظرفیتی استفاده میکنی ؟
شاید اگه هارد 1 ترا وصل می کنی نمی تونه شناسایی کنه
البته این رو هم بگم که من هاردم رو به 2 تا پارتیشن تقسیم کردم و یه پاتیشن 25 گیگی ازش جدا کردم چون لود کردن فایل ها توی پارتیشن بزرگه خیلی طول می کشه وعلتش هم تعداد زیاد فایل های فیلم و عکس و آهنگه ولی هر فایلی که بخوام ببینم میریزم توی پارتیشن 25 گیگ که سرعت لودش بیاد بالا
در مورد آپدیت کردن تی وی هم من جایی پیدا نکردم که تغییرات رو بصورت دقیق ذکر کرده باشه و سایت پاناسونیک هم به صورت کلی بهبود مدیا پلیر رو عنوان کرده
سلام روز 5شنبه یکدد st30 50 به قیمت 2550000 خریداری کردم
تلویزیون از سری R هست M نداشتند
در مورد نصب چون قراره بعد از عید استفاده بشه نصب نکردم اما نمایندگی آورد تحویل داد و گفت اگر از شرکت زنگ زدند بگید نصب شد!!!!
گفتم گارانتی چی؟ گفت هر وقت خواستی بگو بیایم نصب بعد سریال رو اعلام میکنیم!!
درخواست راهنمایی از دوستان !
بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - با توجه به اینکه بعضی سایتها به این مدل
ال جی امتیاز بالایی دادن و حتی تو یه سایت رتبه 2 بود ولی st30 رتبه 8 - خلاصش گیج شدیم حسابی -اگه کسر بودجه نداشتیم تو خرید 50vt30 شک نمیکردم اونم از شانس ما گرون شد
هارد لپ تاپ 320 گیگ که با هارد باکس به هارد اکسترنال تبدیلش کردمنقل قول:
در ضمن نفرمودید tv رو چطوری آپدیت کنم؟
با سپاس
پیشنهاد من اینه که با یه هارد اکسترنال ( نه تبدیل شده ) هم امتحان کنین و مطمئنا جواب می گیریننقل قول:
در مورد آپدیت هم دو روش کلی وجود داره یکی از طریق خود تی وی و یکی هم دانلود و انتقال ورژن جدید از طریق فلش که به نظر من روش اول مطمئن تر هست
واسه روش اول بعد از اینکه تی وی رو به اینترنت وصل کردین میشه از این مسیر وارد منوی آپدیت شد:
Menu>setup>network setup> software update
که بعد از انتخاب گزینه آپدیت خود تی وی آخرین ورژن رو سرچ می کنه و در صورت تمایل می تونید آپدیت کنید
فعلا آخرین ورژن واسه st30m شماره 2113 هست
روش دوم هم باید بعد از ورود به سایت زیر فایل مناسب تی وی رو دانلود و از طریق فلش منتقل کنید که توضیحات کامل تر توی همون صفحه داده شده:
بازم تاکید می کنم که آپدیت با روش دوم حساس و ریسکی هست و اگه فایل اتباه رو دانلود کنید ممکنه تی وی آسیب ببینه و دردسر های بعدی ...
تاریخ تولید پنل من نوامبر 2011 هست و به طور پیش فرض آخرین ورژن رو داشت و مطالب بالا رو از اینترنت گذاشتم و شخصا امتحان نکردم و توصیه می کنم با احتیاط مراحل رو انجام بدین
سلامنقل قول:
همین حالا هم تو خرید 50ST30 شک نکن به نظر من از بانه بگیری بهتره چون یک بلوری هم همراهش هست و راحت هم اپدیت میشه قیمت بانه 2200000 هست.
آخه THX نداره به نظرتون ارزش داره یک تومن بیشتر بدی VT30 بگیری - قیمت 50VT30 تو بانه میدونی چنده ؟نقل قول:
چطور از بانه خرید کنیم؟نقل قول: