روا اگه بی دردسر و بی عیب بود ایران خودرو تولیدشو ادامه میداد.این ماشین بسیار پر دردسر خواهد بود برای شما و اگه به کلاس هم بحواید امتیاز بدین امتیاز پایینی میگیره.
Sent from my HUAWEI P6-U06
روا اگه بی دردسر و بی عیب بود ایران خودرو تولیدشو ادامه میداد.این ماشین بسیار پر دردسر خواهد بود برای شما و اگه به کلاس هم بحواید امتیاز بدین امتیاز پایینی میگیره.
من خیلی ها را میشناسم روا دارند و بدون مشکل ازش استفاده میکنند...مطمئن باش روا هرچی باشه با وجود شترگاوپلنگی اش از لحاظ امنیت به ماشین مثل پراید شرف داره(خودم پراید دارم که اینو میگم)درضمن برو یک نگاه بنداز ببین تاکسی پرایدها زودتر کهنه شدن و زوارشون در رفته یا روا!!!!نقل قول:
متاسفانه اونزمان فروشش خوب نبود و اکثریت مثل شما فکر میکردن، البته خودم هم زمانی مثل شما فکر میکردم ولی با کمی تحقیق و پرس وجو از صاحبانش نظرم تغییر پیدا کرده
امین خان آخه یکی اش زیر پامه. شما هر ماشینی بخری قیمتش روشه و برای فروشش هم مشخصه. خانواده پارس 405 و 206 خیلی خوس فروش تر هستن تا سمندجات. پارس elxموتور جدید رو نباید طرفش رفت خیلی بد بازاره و پارس elxموتور قدیم معروف به زانتیایی هم خیلی الکی گرونه و یه فیلتر هوا براش پیدا نمیشه.نقل قول:
موتور xu7هم که سنی ازش گذشته
بهترین انتخاب و آپشنها رو پارس LX داره
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
من دقیقا مشکلم همینجاس، J5 خیلی گرونتره، تو طرح اردیبهشت، به زور 47 تومن شده بود 1500ـش. مدل 1800ـش هم که گرونتر.نقل قول:
من JAC Tojoy ندیدم و نمیدونم چه کیفیتی داره. نمیتونم از روی کیفیت J5 هم بش اطمینان کنم.
موتور زانتیا یادمه تا چند سال پیش میزدن، یا هنوز هم میزنن؟نقل قول:
بقول یکی از دوستان، روا رو چند چیز تابلو میکنه: 1) صدای موتورش 2) دیفرانسیلش :n02: از پشت آویزونه :n02:نقل قول:
حقیقتش، اگر دست خودم بود، میرفتم یه ماشین دست دوم میخریدم که خیلی به صرفه تر هست، ولی مشکل اینجاس که ماشین برای خانواده اس و من پولش رو نمیدم، اونها هم به ماشین دست دو راضی نمیشن، میترسن ایراد داشته باشه، فقط نو میخوان.نقل قول:
از طرفی به غیر از خودم، تو خونواده هیچکس به ماشین فشار نمیاره، حداکثر دور موتور براشون روی حداکثر گشتاوره :n27: (مثلا تا پراید رسید به 2500 دنده عوض میکنن). برای همین هست که مثلا پژوی سال 84 ما، هنوز یه بارم تعمیرگاه برده نشده برای تعویض قطعه(البته یه بار نیسان از پشت مورد عنایت قرار داد ماشینو). یه چیزی هم میخوایم که واقعا از 405 سرتر باشه... اون هزینه ی پارس ELX که موتورش زانتیاس(اگر واقعا زانتیا باشه) رو میشه یه جوری اوکی کرد به شرطی که داشبورد جدید باشه و واقعا تفاوتش محسوس باشه نسبت به بقیه ی پژوها...
ماشین صفر میخواهید پس چینی جات رو بیخیال بشید بهتره. افت قیمت زیادی پیدا میکنن.نقل قول:
البت میتونید صبر کنید تا دنا بیاد به بازار که هم فاله و هم تماشا . به نظر من برید و یه حواله دنا بخرید خیلی بهتره. متفاوت از هر نظر و جدید
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
دنا که ارزش نداره،اگه بخاد از بازار بگیره که گرونتر هم پاش در میاددرضمن خودرو ملی معمولا تا حالا اصلا بازار خوبی نداره و نداشته.،موتورش هم EF7 و XUM هست که درکل جالب نیست..بنطرم سورن بگیری از دنا بصرفه تره ولی خوش فروش نیست!!!
موتور زانتیا هم دیگه تولید نمیشه، اگه صفر گیرت بیاد دست دلالها بوده که یا ماشین خواب بوده یا کیلومتر کم میکنند..درضمن صندلی هاشون مدل تا مدل فرق داره که واقعا یکی از محاسنش همین صندلهاش بود که فکر کنم معروف به ریکارو هست...یک سری 92 هست معروف به limitedکه صندلی های خوبی روش هست
ولی اینکه میگید فیلترش گیر نمیاد من تازه شنیدم،مگه فیلترش با زانتیا فرقی داره؟ایساکو نداره؟؟من که خیلی ها دیدم اسپرو داشتند راحت گیر میارند دیگه پارس ELX گیرنیاد عجیبه!!!پارس ELXشاید نسبت به 405 وپارس معمولی بدفروش باشه ولی واقعا نسبت به معمولی و LX بهتره و واقعا قیمت بالایی توی بازار میخوره که نشانه ارزندگی اش هست واگه واقعا تمیز باشه همیشه خریدار داره...شما که دستت توی کاره بگو ELX صفر(که فکر کنم اگه باشه تا 92 هست)چنده؟ ELX XUM چنده؟چرا پارس LX نمیگی که الکی گرونه؟؟؟فکر کنم داشبورد جدیدش حدود45 باشه!!!!واقعا نسبت به SLX TU5 چی داره؟؟ که فکر کنم حدود10 میلیون اختلاف دارند؟؟؟قیمتها دستم نیست راهتمایی کن..بنظرمن که اگه آدم رانا(بجز تفاوت اتاق) یا SLX TU5از بازار بخره،کار عاقلانه تری کرده تا بره پارس LX از بازار(اگه شرکت بخره قیمتش خوبه)بخره که زیاد فرقی ندارند!!!
سلام
دو تا از دوستام قصد خرید خودرو دارند و یکیشون قصد داره ال 90 بخره
من خودم ال 90 دارم و مشکلی تا حالا باهاش نداشتم با این حال بهش توصیه کردم بره سمت سورن ELX EF7 بخره ولی بخاطر تجره بدی که از سمند داره می خواد یک ماشین بدون دردسر بخره و حتما ال 90 می خواد و قصد داره نقدی از بازار بخره
حالا در خواست دارم قیمت تندر 90 صفر را (قیمت بازار) باه من بدید تا حدود قیمت دستش بیاد
با تشکر
فکر کنم ابران خودرو برای ازادسازی خرمشهر سرایط حوبی بزاره.
دنا مگه از خانواده ی سمندجات نیست؟ قیافه ی خوبی داره ولی میترسم مثل سمند باشه تر تر کنه :n09: کلا از سمندها بخاطر هیکلی بودنشون خوشم نمیاد،نقل قول:
الان یه سر زدم، کرمان موتور شرایط فروش قسطی گذاشته واسه لیفان 620، می ارزه؟ به هر حال قسطی با وضع تورم الان فکر کنم به صرفه باشه :n02: ای کاش قسطی J5 رو میذاشتن
به مناسبت سالروز آزاد سازي خرمشهر و عيد بزرگ مبعث صورت مي گيرد
آغاز پيش فروش محصولات ايران خودرو
گروه صنعتي ايران خودرو،ضمن عرض تبريك به مناسبت سالروز آزاد سازي خرمشهر و عيد بزرگ مبعث رسول اكرم(ص) در راستاي تامين نياز مشتريان، شرايط پیش فروش خرداد ماه خود را آغازمی كند.
به گزارش ايكو پرس، فروش خرداد ماه از ساعت 10 صبح روز يكشنبه چهارم خرداد ماه بر روي سايت اينترنتي فروش محصولات گروه صنعتي ايران خودرو به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا ikco.iranecar.com فعال مي شود.
هم وطنان مي توانند با مراجعه به سايت مذكور و يا يكي از نمايندگي هاي مجاز ايران خودرو براي ثبت نام در اين فروش ويژه اقدام كنند.در این روش خانواده خودروهای سمند، 206، 405، پارس وتندر90 عرضه می گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]