سرعت این طرح 8مگ هست.نقل قول:
تایم رایگان نداره...
زنگ بزنید پشتیبانی مرکز شما رو چک بکنه اگر مرکزتون پهنای باندش 8مگ بشه میتونی از این طرح استفاده کنی.
Printable View
سرعت این طرح 8مگ هست.نقل قول:
تایم رایگان نداره...
زنگ بزنید پشتیبانی مرکز شما رو چک بکنه اگر مرکزتون پهنای باندش 8مگ بشه میتونی از این طرح استفاده کنی.
والا من یه 30 صفحه از این تاپیک رو خوندم . چن تا مسئله رو برخوردم بهش !نقل قول:
اینکه حجم دزدی دارند ! که خیلی تو ذوق میزنه و ضده حاله !
و اینکه سرعت توی ساعات رایگان محدود میشه .
و یه نکته جالب
من تو سایت ثبت نام کردم و برام یوزر و پسورد ارسال شد . وقتی وارد شدم و منطقه خودمون رو وارد کردم و سرچ کرد فقط 128 و 256 نامحدود و محدود ساپورت میشه تو منطقمون ؟
ینی چی ؟ الان دوستان اینجا شاتل و مخابرات و پارس آنلاین دارند و همه جور سرویسیس ساپورت میشه ! اما انگار اینا فقط 256 میدن !
دوستان وضعیت وبگردی با های وب چطوره ؟
خوب Load میکنه ؟
در مورد حجم دزدی که من به شدت تکذیب می کنم این موضوع رو،حتما دوستان اشتباه می کنن،غیر ممکنه این قضیهنقل قول:
دوست من توی ساعات رایگان سرعت محدود نمیشه،چون بار روی مرکز مخابراتی بیشتر میشه این طبیعیه که سرعت یه مقداری افت کنه!خیلی از دوستان گفتن که حداقل شبی 2.5 تا 3 گیگ دریافت میکنن و این قضیه برای 3 ساعت یعنی محدود کردن سرعت وجود نداره
توی یه سری مراکز محدودیت پهنای باند داریم و به خاطر همین نمیشه همه ی سرویس ها رو ارائه داد،مرکز شما هم متاسفانه چزء این مراکزه!
در رابطه با سوال آخرتون هم دوستان نظراشونو اعلام کنن
به اقا طاها چه عجب بعد از مدت زیادی پیداتون شد:n02:/شما کجا اینجا کجا....نقل قول:
یه لحظه داشتم شما رو با مدیر تالار های وب اشتباه میگرفتم ...چون دقیقا همین حرفایی که زدید ایشون گفتن!
شما با اقای نجاتی صحبت کن قضیه رو کامل برات شفاف سازی میکنه که شبانه رو محدود کردید...:n06:
وگرنه مرکز ما خلوته و به بیان ساده میشه گفت تنها منم که از شبانه استفاده میکنم.
الان چند روزه گرفتم قطعی نداشته.شبانه میاد رو ۲ مگنقل قول:
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
من تا حالا مخابرات بودم! تا چند ماه پشی خیلی خوب بود!
ولی یهو سرعتا رو محدود کردن! الانم که دیگه نامحدود نمیدن!
منم استفادم از نت زیاده! هم بازی انلاین میکنم هم فیلم و سریال دانلود میکنم!
حالا به نظر شما از چه شرکتی استفاده کنم؟ ها وب خوبه؟؟
قیمت نامحدوداش که خیلی زیاده!
مثلا سرعت دانلود 128 نلمحدود چنده؟؟
اگه نامحدود سرعتش پایین بود
سرویس حجمی بگیرم؟؟ تو ساعات رایگان سرعت افت شدید نداره؟؟
های وب برای بازی خوبه، پینگش اکثر اوقات مثل مخابراته.نقل قول:
سرویس های نامحدود همون سرعت اصلی رو میده مثلا 128 / 16 کیلو بایت میده.
حجمی 1 مگ بگیر شبانه میتونی دقیقا 2.5 گیگ دانلود کنی. سرعت افت نداره خود شرکت محدود میکنه.
از دوستان مشهدی کسی ازین شرکت استفاده میکنه ؟
سزویس 1 مگ و 512 چطوریه توی روز و مخصوصا اون سه ساعت رایگان افت سرعت نداره چون برای همن ساعت رایگانش خیلی مهمه دانلود دارم
من512دارم رو4مگ بسته شده،سرعت دانلودم تو ساعات غیر رایگان با دانلود منیجر460kb/sهستش ولی تایم رایگان سرعتم میاد کف سرویس حدودا 60kb/sنقل قول:
1مگ تو تایم رایگان بهت 2مگابیت سرعتو میده...
پیشنهاد من به شما 1مگ هستش فک کنم تو تایم رایگان یه چیزی بین2.5تا3گیگ بتونی دانلود کنی...
من الان آسیاتک دارم،512 ،تو 7ساعت 1.5g دانلود میشه،یعنی واقعا های وب تو 3ساعت 3گیگ واسه 1مگ میده؟(یعنی 512 1.5گیگ دیگه نه؟!)