[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا اون موقع که من این پست رو دادم آقا بهروز ایشون رو معرفی کرده بودن و 3 سوال هم پرسیده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویرایش کردن لابد
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا اون موقع که من این پست رو دادم آقا بهروز ایشون رو معرفی کرده بودن و 3 سوال هم پرسیده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویرایش کردن لابد
ایول کیمیااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیدم از خنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل به تاپیکه سوتی ها لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خیلی باحال بود کیمیا دارم از خنده می ترکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که دیگه اسمایله غش و ریسه ندارم ولی دمت گرم روحیه ام عوض شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سوتی دادی بهـــــــــــروز !!!نقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما خوشحالی می کنیـــــــــــم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم بهت خوش بگذره دیانی جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمونم صندلی هنوز خوب خنک نشده بود
براهمینم گزاشتنش تا خنک بشه بعدش صندلی نشین جدید بیاد:rolleye:
سلام دوستان عزيز
از اونجايي كه سعيد تا چند وقت رفته مرخصي من اين هفته از طرف سعيد صندلي نشين رو معرفي ميكنم
بله . همونطور كه انتظار ميرفت يشون هم از خانمهاي موفق فروم هستند كه شما ايشون رو خوب ميشناسيد
بله . ديانلا خانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه بديد كه اولين سوال رو من از ايشون بپرسم
وقتي كه در فروم عضو شديد حدس ميزديد كه مدير بشيد
اعضاي خانواده شما ميدونن كه شما مدير انجمن هستيد؟
ممنون
بهروز
مافيا جان لطفا عنوان تاپيك رو ويرايش كن
با تشكر
آخ جـــــون دیانلای عزیزم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ایول،چه روز باحالیه امروز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خانوم مدیر چند تا سوال می کنم جواب بده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بعد از زمین دوست داری تو چه سیاره ای زندگی کنی.
2.زیباترین سحابی؟؟؟
3.کدم ستاره رو دوست داری.(خورشید یا............)
4.دوست داشتی تبدیل به یه دونه Black Hole میشدی
5.دلت می خواست برای همیشه و به تنهایی با یک ستاره دنباله دار به تمام کهکشان سفر کنی
6.دریا رو بیشتر دوست داری یا آسمون
7.اگر جای دیگه ای از عالم حیات پیدا بشه فکر میکنی موجوداتش چه شکلی هستن.
8.اگه یه بلیت مجانی سفر به فضا بهت بدن(قیمتش رو که میدونی)ولی برگشتت به مرگ منجر میشه،حاضری بری فضا؟
9.زمین روزی به وسیله خورشید نابود میشه،تو دوست داری اون لحظه کنار زادگاهت بمونهی و با خاطرات و تمدن میلیون ها سال زندگی انسان ها کنار اون ها نابود بشی یا اینکه با یک فضا پیما که فقط یه نفر جا داره به جای دیگری غیر از زمین پرواز کنی.
10.سرانجام دنیا................................
فعلا بـــــای
بازم سوال دارم میام پیشت
سلام علیکم من هم چنتا سوال داشتم اگه حوصله کردین جواب بدین:
1- خودتون را کاملا معرفی کنین ( نام سن شغل شهر محل سکونت میزان تحصیلات و....)
2- تا حالا منو تو این انجمن دیده بودین؟؟ اگه اره تو کدوم بخشها
3- نظرتون در مورد اواتار من چیه؟/
4- مدتیه دنبال یه امضام شما چیزی پیشنهاد ندارین؟؟
5- اخلاق وروحیاتتان را با نشان دادن چنتا اسمایل نشان دهید
6- آیا در فروم دیگری هم عضو هستین؟؟ کجا؟
7- تاحالا چند نفر را بن کردین؟
8- از کدوم کاربرا بدتون میاد؟؟
9- کدوم کاربرا بهتر هستن از نظر شما؟؟
10- لطف کردین اگه به این سوالا جواب بدین!