من از ایرانسل طرفداری نمیکنم چون هم دزده و هم از من هم دزدی کرده ولی از حق نباید گذشت , آخه کجا ایرانسل گفت که شبانه رایگانه؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
من از ایرانسل طرفداری نمیکنم چون هم دزده و هم از من هم دزدی کرده ولی از حق نباید گذشت , آخه کجا ایرانسل گفت که شبانه رایگانه؟؟؟؟نقل قول:
تماس با 707 با سیم کارت ایرانسل رایگان است یا شبیه یه تماس معمولی حساب میشه؟
تماس با 707 (پشتیبانی) با سیم کارتهای ایرانسل رایگانه یا شبیه یک تماس معمولی حساب میشه
کاربر گرامی،
سرور در حال حاضر قادر به پاسخگويي نمی باشد، لطفا کمی صبر کنيد
تلفن ها رو هم کخ جواب نمیدن
من که همون adsl خودم رو این ماه باز شارژ مجدد کردم ببنیم چی میگن اینا الان 5 روزه ثبت نام کردم
تماس با 707 (پشتیبانی) با سیم کارتهای ایرانسل رایگانه یا شبیه یک تماس معمولی حساب میشهنقل قول:
سلام
بچه ها من نمیتونم 400 صفحه بخونم.به راهنمایی شما عزیزان احتیاج دارم.میخوام وایمکس بگیرم،کلا چه جوریاست؟خوبه یا نه؟
راستی وی چی ... روش جواب میده؟
من نمی گم شبانه ش رایگانه . اون یه دوست دیگه مون بود :31: که من هم باورم نشد :31:نقل قول:
من و یکی دو تا از دوستان (توی صفحه های پبش) توی جزئیات حساب ویژه علاوه بر حساب خودمون یه جساب 1.9 گیگ هم اضافه شده بود که تا 2شهریور اعتبار داشت . در حالی که استفاده منو از اون کم نکرده و از حساب اصلیم کم کرده .
منظورم به دزدی اینه که الکی 1.9 گیگ میزارن که حساب اضافه دارید بعد از حساب اصلی خودمون کم می کنند .
یکی از بچه ها راست می گفت اینا مفت به کسی چیزی نمیدن :13: نباید گول خورد :31:
این وضعیت اشتراک 512 منه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان تست کردم تقریبا همیشه همینطوره (یکم بهتر یا بدتر)
هزینه ماهیانه 20800 تومن با 4 گیگ حجم و بدون دانلود شبانه!! چیز پی ان هم روش جواب میده و تورنت هم مشکلی نداره
همین سرویس با همین کیفیت نا محدودش 60 هزار تومن در ماه میشه
حالا دیگه خودتون نتیجه تست رو با ADSL و غیره مقایسه کنید و ببینید براتون مناسب هست یا نه
من الان از 128 نامحدود مخابرات استفاده میکنم ماهی 9900.نمیدونم می ارزه برم یه 128 وایمکس بگیرم یا نه(البته چون که زیاد جابه جا میشم میگم).کاش یکی هم که 128 وایمکس داشت نتیجه تستش رو میذاشت یه مقایسه ای میکردم.این مال منه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله .. تماس با خطوط ایرانسل با شماره 707 رایگان هست ...نقل قول:
موفق باشید ..