منظور من از نرم تر بودن بم بودن صدا نبود.منظورم این بود که صداش کمتر به گوش فشار میاره.نقل قول:
Printable View
منظور من از نرم تر بودن بم بودن صدا نبود.منظورم این بود که صداش کمتر به گوش فشار میاره.نقل قول:
کسی می دونه DENON 1311xp قدرتش 650 وات RMS است یا P.M.P.O ؟
یه سوال دیگه: آیا گارانتی شرکتی داره؟
ممنون از راهنمایی
دوستان سینمای خانگی با حداکثر بودجه 350 اگه بخام بگیرم چیزه خوبی پیدا میشه ؟
منظورم اینه اصلا با این رقم میشه چیزه خوبی چیدا کرد که هم فرمت های مختلف تصویری را ساپورت کنه و هم اینکه FULL HD باشه . ؟
پایونیر RS77 بلندگوهای ایستادش محافظ نداره؟
اون بلندگوهای کوچیک و ساب ووفرش که محافظ داره، میشه محافظش رو برداشت؟ چون ممکنه توش خاک بشینه و بخوایم داخلش رو تمیز کنیم میشه محافظ هاش رو برشون داشت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال مهم درباره سیستم DENON 1311xp دارم:
می خواستم بدونم این مدل که بلندگوهاش ایستاده نیستن و نمیشه رو زمین بزاریمش، پس مجبوریم توی میز تلویزیون و چسبیده به تلویزیون جاش بدیم به تلویزیون آسیب نمی زنه؟
آخه اسپیکرها امواج مغناطیسی دارن.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تمام بلندگوهاي سينمايي بلندگوي مركز و دو كانال اصلي مگنت شيلد.نقل قول:
اگر تي وي شما ال سي دي يا پلاسما باشه كه مشكلي نيست اما براي لامپ تصوير بلندگوها شيلد.
نه نمیشه.یه چیز معمولی ضعیف میشه گرفت.نقل قول:
ممنوننقل قول:
نظرتون در مورد سینمای خانگی سامسونگ مدل های D355 و D455 چیه ؟ قیمتشون بین 300 تا 400 هست .
راستی یه سوال کلی :
من احتمالا تا چند وقته دیگه تلوزیون پلاسمای 43 اینچ میگیرم . ولی نمیخام بابت سینما خانگی بیشتر از 350 بدم .
به نظرتون با این پول سینمای خانگی بگیرم یا یه سیستم ظبط صوت مثلا 5000 وات ( مثل پایونیر مدل TODOROKI RSM 400DV ) ؟
درمورد پست4327 کسی راهنمایی نمیتواند بکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟