ببین اون بالا نوشته انتخاب ورلد
اونو بزن بعدش بزن ورلد 2
Printable View
ببین اون بالا نوشته انتخاب ورلد
اونو بزن بعدش بزن ورلد 2
من که میگم دوئل کن.نقل قول:
اگه میخوای کار کنی trading - branding cattle - carving out claims گزینه های خوب هستن.
نظر من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
coal mining - carving out claims - trading - setting up telegraph poles - repairing fences [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکارهایی هستن که من توشون خیلی سود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا setting up telegraph poles [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش :
breaking in horses هم بد نیست منتها پول خوبی نداره ولی در کل چیز خوبیه
شهر بزرگ Persian Gulf آماده خدمت به ایرانیان ساکن ورلد 2 میباشد .
اگه منظورت موقع لوگینه، زدم ولی ورلد 1و2 خاکسترین و فقط ورلد 3 رنگیه :37:.نقل قول:
فکر کنم ظرفیت پر شده.
میگم شما همه بیاین ورلد 3.:31:
نه عزیز دلم موقع ثبت نام همون موقع که میخوای فرمو پر کنی اون بالا نوشته : Sign up World 3 (» change)نقل قول:
شما روی change کلیک کن ... بعدش ورلد 2 رو انتخاب کن
موفق باشی
محمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این شهر persia عجب پیشرفتی کرده.چطوری اینقدر پیشرفت کردن؟
اقا واسه پیوستن به Persian Gulf باید لول چند باشیم تا invite کنید؟
مولتی بازاره هادی !