-
ممنون از لطف همه شما دوستان عزيز..
چشم..عكس ميگذارم و توضيحات كامل هم ميدم. اما اجازه بديد يكمي تميزش كنم تا حداقل قابل ديدن باشه!! وحشتناك كثيفه !! ماشين سه ماه خوابيده بوده.
ديروز آوردمش و اولين كار اينكه با آب صابون و ابر افتادم به جونش!! حالا نساب كي بساب!! ..كلي خاك و جرم روي اون بود.
داخلش هم كه نگو..دو كيلو خاك و زباله درآوردم..امروز صبح هم اولين آچار بازي شروع شد!! دوتا از دربها درست باز نميشد و ناچارا رودري باز كردم و روغنكاري قفلها و رگلاژ اونها رو انجام دادم و درست شد. چون زياد خونه نيستم بايد برنامه ريزي كنم تا وقت بگذارم براي مرتب كردنش..اولين عكسها رو كه گذاشتم توضيحات كامل هم در مورد اين نوا براتون مينويسم..:20:
-
خوبیش اینه که اکثر کارهاش رو خودتون انجام میدین این طوری هم ارزونتر در میاد هم کار تمیزتر...
اگر هم مایل بودین یه تاپیک جدا براش بزنین.
-
محمد جان عکس اون نوا آبی رنگ 8سیلندرو که تو فروم دیگه گذاشتی اینجا هم بزار.
راستی سلامت فنی و بدنه در چه حد بود؟؟؟
مدارکش تکمیله؟؟؟
عکسشو بزار اینجا در موردش بحث کنیم.
ممنونم.
-
-
اين نوا 8 سيلندر آمريكايي اتومات رو به اين تميزي الان داده 1.5؟؟؟!!!
باور كردني نيست!! شايد دارم اشتباه ميكنم!! البته اينقدر از اين موارد شنيدم كه ديگه تعجبي نداره..اما اين واقعا تميزه. بخصوص 8 بودنش خيلي اونو خاص كرده..
از داخل و موتور اونهم عكسي دارين؟
-
سلام امروز لاستیک هارو رو رینگ انداختم فکر کنم ارتفاع ماشین واقعا تغییر چشمگیری کنه 235/70/15
تمیز کاریش که کردم عکس میزارم
لاستیک بوسترش هم گرفتم
بستیمش...
-
سلام
صاحب این نوا کسی بود که من ایمپالا رو ازش خریدم.الحق که ماشینهای خاص و تمیزی میخره
کلآ آدم قانعیه یه ماشینی رو میخره یه مدت سوارش میشه بعد هم با همون قیمت میفروشه!
اون موقع که نوا رو داشت زنگ زد گفت بیا این ماشین رو ببر ولی از بس دست دست کردم فروختش 2.5
اتفاقآ چند روز پیش زنگ زد گفت یه بی ام و 318 سپر آمریکایی سبز, رنگ فابریک کولر و هیدرولیک دار خریدم تک برگ سند!
گفت بیا بهت میدم 4 تومن ولی من گفتم بی ام و نمیخوام.
این نوا حرف نداشت داخل موتور و صندوقش هم به تمیزی بیرونش بود
سواریش هم عالی بود بی صدا و شتابی برابر با بیوک بلکه هم بیشتر
این مدل نوا 8 سیلندر رو زمان شاه شرکت نفت برای کارمندهاش وارد کرد.بهش میگن نوا شرکت نفتی!
البته تو این عکس ماشین خوشگل افتاده!نیاز به رنگ و تودوزی و لاستیک داشت
-
حيف..كاشكي اينجا يه خبري ميدادي شايد يكي از ماها ميخريد.. :41:
الان شايد افتاده دست يه آدم ناشي و تازه به دوران رسيده..نابودش ميكنه و يه نفر مثل من بايد بيچاره بشه تا دوباره بازسازيش بكنه..:13:
-
درست میفرمایید باید اینجا میگفتم
صاحب جدیدیش ماشین رو گازسوز کرده.
-
گاز سوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
واي سر درد گرفتم........
اصلا فلسفه اين بابا از خريد ماشين آمريكايي چيه؟؟؟؟!!
كه چون مثلا مصرف بيشتري داره بايد گازسوز بشه؟؟؟!!!
خب يه موتور گازي ميخريد از همه چيز كمتر ميسوزونه!!
كامارو گاز سوز ميكنن( ديدم كه ميگم.. اونم مدل 1970!!!!!!!!!!!!!!)
كاپريس و ايمپالا و نوا و بيوك و الدزمبيل گاز سوز ميكنن...
اينها هيچي...بيوك ريويرا 1973 گاز سوز ميكنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آتيش گرفتم از اينهمه حماقت......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]