نقل قول:
امروز یه مستند خیلی جالب در مورد یک سانحه هوایی تو یکی از کانالهای ماه @# وا %$ ره دیدم.
تو امریکا یک هواپیما که کاپیتان Sullenberger خلبانی اون رو به عهده داشته در حال پرواز، دستهای پرنده با هر دو موتور هواپیما برخورد میکنن و اونا رو از کار میندازن. این در حالی بود که هواپیما بر فراز شهر پرواز میکرده! خلبان تصمیم میگیره روی رودخانه Hudson فرود بیاد!!!
واقعاً باورنکردنیه! خلبان چنان نرم روی آب فرود میاد که هواپیما مسافتی رو روی آب سر میخوره و بعد از متوقف شدن مدتی روی آب شناور میمونه (مثل قایق!!!) مسافرها از هواپیما بیرون میان و روی بالاها منتظر گروههای امدادی میونن. وجالب اینکه تمام سرنشینان در مدت 12 دقیقه نجات پیدا میکنن و به هیچ کس آسیبی نمیرسه!
من که واقعاً لذت بردم از این همه شجاعت، مهارت، اعتماد به نفس و هوش کاپیتان Sullenberger!
میتونید با سرچ نام خلبان مطالب و تصاویر مربوط به این حادثه رو مطالعه کنید. :46:
بله این فرود که دیچ اینگ نامیده میشه در محیط سیمولاتور با خلبانها تمرین میشه و هواپیماها هم امکانات فرود دیچ اینگ رو دارند و توی شبیه ساز مایکروسافت هم شما میتونید دیچ اینگ کنید.
نقل قول:
دوستان من یک اشتباهی کردم:41:
گفتم یکم به پرواز هام هیجان بدم بعد" با 727 از OIIE به OAKB که همون کابل باشه پرواز کردم آخر پرواز ارتفاعم رو که کم کردم شروع کردن بهم تیر اندازی کردن که یکی از تانکر های سوختمو زدن! اما با این حال تونستم لند کنم اما الان نمیتونم از کابل خارج بشم! تیک آف که میکنم سریع منو میزنن این عکس هم مربوط به ثانیه های آخر قبل از سقوط 727 هست موتور شماره 1 اینجا از کار افتاده... این هواپیما هم که هم خیلی به واقیعیت نزدیکه هم ضعیف من فقط یک بار موفق شدم با 2موتور فرود اضطراری کنم سریع استال میشه!
یه بار هم از گیم های شبیه ساز باید استفاده کنی و Zero G :دی رو اجرا کنی. فکر کنم اینطوری خطرش کمتره که سریعا چند ده هزارپا ارتفاع بگیری از تیررس خارج بشی. :21: البته موتورهای این دل انگیز فکر نکنم طاقت بیاره.