[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزيزنقل قول:
اين شکلي که گذاشتيد نشون ميده که اون مستطيلي که شما ازش حرف ميزنيد يه Textbox نيست بلکه يه کادر دور متنه که براي برداشتنش کافيه از سربرگ Home و قسمت paragraph دکمه No Border رو بزنيد
با سلام
فایل وردی دارم که دارای تصاویری زیادی است آیا فرمانی وجود دارد که سایز این تصاویر را به صورت یکجا خودم بزرگ یا کوچک کنم چون تصاویر زیاد است و تغییر تک تک سایز آنها وقت گیر است
بسیار بسیار متشکر می شوم کمکم کنید
سلام
چطوری میشه آخرین فایلی که تو ورد متن بوده رو دوباره باز کنیم؟
سیو نبود فک کنم نشه نه ؟ سیو باشه فک کنم میشد.
اگه یه موقع ای برق سیستم ناگهانی قطع بشه اون موقع برنامه Word خودش فایل بسته شده رو براتون Recovery می کنه. اما اگه فایل رو بستید بدون ذخیره کردن دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد. بایستی دوباره نشست و ...نقل قول:
بانوی گرامینقل قول:
دوست عزيز
اين شکلي که گذاشتيد نشون ميده که اون مستطيلي که شما ازش حرف ميزنيد يه Textbox نيست بلکه يه کادر دور متنه که براي برداشتنش کافيه از سربرگ Home و قسمت paragraph دکمه No Border رو بزنيد
اولا بنده هیچ وقت نگفتم textbox است
بعد هم من جای آن را که فرمودید پیدا نکردم، لطفا فرتور( عکس) آن قسمت را بگذارید
پرسش دیگر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده می خواهم در ورد، این آدمک و اگر ممکن باشد آن ATM را بسازم، چگونه می شود؟
سلام.سوالی یا به عبارتی مشکلی داشتم که میخواستم بدون راه حلی داره یا نه:
یه فولدر پر از فیلم دارم که میخوام اسم فیلمامو پشت سر هم تو word یا اکسل داشته باشم یه راهش این که دونه دونه رو هرکدوم rename بزنم و اسماشونو کپی کنم که اینکار مسلما خیلی خیلی طول میکشه حالا میخواستم بدونم راه حل دیگه ای برای این کار هست؟؟؟؟ (میدونید که اگه select all کنم و کپی کنم فایلارو بعد تو ورد یا اکسل past کنم اسماشون نمیاد و نمیشه کاری که من میخوام کرد)
از استارت Start روي دسكتاپ گزينه RUN را انتخاب كن. و در آنجا CMD را تايپ كن. OKنقل قول:
با اين كار وارد سيستم عامل داس مي شوي.
در آنجا دستور زير را تايپ كن و اينتر را بزن
dir/b e:\films >e:\filmNames.txt
با اين كار كل نام فيلمها در فايل filmNames.txt ذخيره مي شود كه مي تواني در Word باز كني!
يادآوري E:\films محلي است كه فيلمها در آنجا وجود دارند.
سلام منم با فونت ايران نستعليق داخل ورد 2007 مشکل دارم وقتي ورد رو باز ميکنم کلمات بهم ريخته هست پيشنهاد شما رو هم انجام دادم درست نشدنقل قول:
با سلام .
من برای وارد کردن سورس کدهام به ورد 2003اشکال دارم اگه بشه کمکم کنید مثلا وقتی سورسی رو کپی میکنم و تو ی ورد پست میکنم دقیقا به شکل پایین میشه .دوستام هم با ورد 2010 همین مشکل رو دارن.لطفا بگید مشکل چیه؟
class Exercise32_3 {
public static void main(String[] args) {
int a,b,c,d,e;
Scanner input=new Scanner(System.in);
System.out.println("please enter five int number");
a=input.nextInt()*10;
b=input.nextInt()*10;
c=input.nextInt()*10;
d=input.nextInt()*10;
e=input.nextInt()*10;
Turtle f=new Turtle();
f.speed(300);