سلام
یه آشناها میخواد گلشو بفروشه میخوایم ببینیم اگه مناسبه ما ورش داریم
مدل 87 ، 60 هزار ، فنی سالم ، رنگ شدگی گلگیرش فقط ،بدون ای بی اس ، میده حدود 13 و خورده ای فکر کنم نزدیک 14
نظرتون چیه ؟!؟! من خودم نظرم روی قیمت 13 هستش
سلام
یه آشناها میخواد گلشو بفروشه میخوایم ببینیم اگه مناسبه ما ورش داریم
مدل 87 ، 60 هزار ، فنی سالم ، رنگ شدگی گلگیرش فقط ،بدون ای بی اس ، میده حدود 13 و خورده ای فکر کنم نزدیک 14
نظرتون چیه ؟!؟! من خودم نظرم روی قیمت 13 هستش
واسه 85 70-80 هزار تا کار کرد عادیهنقل قول:
بدون کپسول ایرادی نداره چون رگلاتور و بقیه وسایلش روش هست پس میمونه دنبال یه کپسول باید باشید
جلو عقب که ضربه ندیده؟نقل قول:
اگه ندیده خوبه 13 بگیر
ممنون ازراهنماييتون ماشين مدل78هست ضمنابيمه هم نداره اماتصادف ورنگ شدگي نداشتهنقل قول:
من شرایط پیش فروش ایران خودرو رو دارم میگن که دیگه تاریخ اینا گذشته و جدیدا عوض میشه!نقل قول:
دوستان سلام
این بابای ما قصد خرید پارس داره ، خواستم سوال کنم که آیا ایران خودرو فروش اقساطی داره ؟!! :دی چطوری کلا میفروشه و تحویل میده ؟ یه مورد دیگه هم اینکه فرق بین مدلهای متفاوت پارس رو اگه میشه بگید ، مرسی
اگه کسی اطلاعاتی داره در مورد قیمت دست دومش هم تو بازار که نهایت ماله 2~3 سال باشه رو داره ممنون میشم کمک کنه
چرا هست اما عین 206 دیگه بیشتر قطعات اصل نیست! اصلا فرقی جز تغییرات ظاهری هیچ تفاوتی با 206 معمولی نداره!نقل قول:
مگه قطعات 207 کاملا فرانسوي نيست ؟؟
من راجع به دیسک ترمز حرف میزنم نه ترمز ABS...!نقل قول:
اتفاقا 206 تیپ 5 و 6 ABS چهارکاناله دارن یعنی در هر چهارچرخ abs وجود داره نه فقط در چرخهای جلو.(4سال پیش که تیپ 5 خریدم کاملا در مورد تفاوت ها تحقیق کردم)
نه ضربه ندیده ! اما پدرم میگه 11 تومن میارزه ! من واقعا موندم این قیمت رو از کجا آوردهنقل قول:
13 زیاد نیست ؟
نه بابا 13 کمه که زیاد نیست!نقل قول:
نه ضربه ندیده ! اما پدرم میگه 11 تومن میارزه ! من واقعا موندم این قیمت رو از کجا آورده
13 زیاد نیست ؟
13400 الی 13800 قیمت نرمالشه!
تا چه حد صحت داره که ماشینهای تولید سالهای گذشته بهتر از ماشینهای جدیده از نظر کیفیت...........؟
دوستان پارس 2 3 سال کار کرده ، رنگ سفید و دوگانه سوز حدودا چند میشه قیمتش ؟! ارزش خرید داره ؟!
این حرف تا حدودی درسته ! به عنوان مثال سمند های تولید سال 82 و 83 ( سالش رو دقیقا نمیدونم ) گیرباکسشون فرانسوی بود و هیچ مشکلی نداشت اما از وقتی که این گیرباس هارو نیرو محرکه زد دیگه ...نقل قول:
تا چه حد صحت داره که ماشینهای تولید سالهای گذشته بهتر از ماشینهای جدیده از نظر کیفیت...........؟
البته نا گفته نمونه یه سری ایرادات هم ماشین های تولید سالهای گذشته داشتن که در تولید جدید برطرف شدن ! مثلا قبلا سمند ها ترمزشون متناسب با ماشین نبود که با تغییر بوستر مشکلش برطرف شد و ...
بیمه اگه تازه تموم شده باید مبلع بیمه از ماشین کسر بشه بعدا چون من این قیمت رو با بیمه گفتمنقل قول: