مهندس باکسه یه مقدار کوچیک نیست؟؟؟؟ آخه کدوم ساب با 30 لیتر صداش درمیاد؟؟؟نقل قول:
سیم 8 اگه برای اتصال ساب به آمپ منظورت بود خوبه ولی برای برق یه مقدار ضخامتش کمه. سعی کن حداقل 4 باشه.:46:
مهندس باکسه یه مقدار کوچیک نیست؟؟؟؟ آخه کدوم ساب با 30 لیتر صداش درمیاد؟؟؟نقل قول:
سیم 8 اگه برای اتصال ساب به آمپ منظورت بود خوبه ولی برای برق یه مقدار ضخامتش کمه. سعی کن حداقل 4 باشه.:46:
بالا خره سيستممو نصب كردم :31: البته جز ساب كه منتظر اقا حميدم واسه طراحي
بچه هايي كه منتظر ريوي در مورد باندا بودن بايد بگم كه به نظر من خيلي خوب جواب دادن شفافيت صدا خوبه همچنين بيس يكي از بچه ها كه 718 داشت اومد كنار ماشينم مقايسه كردم با بانداش اصلا قابل مقايسه نبود يه سرو گردن بهتر از 718 بود و كلا قفاوتشون خيلي زياده 718 فقط ميكوبه چيزي به عنوان كيفيت نداره ولي باندام ماشالا خيلي صداي دلنشين تري داشتن و بازم ميگم به 2تا 718 سر داره شايدم 3تا :31: البته اين يارو نصابه اصلا از تنظيم امپ و سيستم 2 زار حاليش نبود خودم همينجوري افتادم تو تنظيمات يكم بهتر شد اما به كمك دوستان كامل تنظيمش كنم بهترم ميشه
خوبه پس . منم میخوام بخرم ولی گیر نمیارم کسی که jbl بفروشه نما یندگی های تهرانم که ندارن . آقا آمپت چیه ؟ dtr ?نقل قول:
ولی سعید خان ما اینترو میزنیم :31:
دوستان سلام
من یه سوالی داشتم این دستگاه ground loop isolator که تقریبا همچین شکلی داره و کارش اینه که نویز صدا رو میگیره هست قیمتشون چنده؟؟؟ کجا میفروشن؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی این آمپ رو داشته ؟ JBL GTO 75.4
نظرتون چیه در موردش . قیمتش 155
برای 963 فکر میکنم کاملا جواب گو باشه یه چیزیم بیشتر
نقل قول:
دوست گرامی سیم 4 زیادی آمپر میکشه واسه یک آمپ.
سیم 6 گیج بهتره.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نقل قول:
من گرفتم جواب نداد.نویز وقتی افتاد رو صدا مشکل از خروجی پخش هست.
بابا امروز داشتیم تو کوهسار که خلوت خلوت بود با سیستم دوستم اهنگ گوش میکردیم بلند بود..اومد سرگرد تمام گواهینامه و کارت رو گرفت...گفت مگه نمیبینی چند روزه اربعین تموم شده!!!! بدبخت شد دوستم...
اقا کسی از دوستان 4250 پایونییر رو قیمت روز بازارش رو داره؟؟ دوستانی که صداش رو شنیدن ازش راضین؟؟
هر دو مورد به نظر من صحیح استنقل قول:
مهندس باکسه یه مقدار کوچیک نیست؟؟؟؟ آخه کدوم ساب با 30 لیتر صداش درمیاد؟؟؟
سیم 8 اگه برای اتصال ساب به آمپ منظورت بود خوبه ولی برای برق یه مقدار ضخامتش کمه. سعی کن حداقل 4 باشه.
دوست عزیز میشه در مورد اینکه امپر میکشه توضیح بدین :18:نقل قول:
باید بگم برای کابلی که از باطری به امپ میاد(از مثبت به مثبت)هرچه قدر مقطع سیم بزرگتر باشه توان تلف شده کمتره
که باعث میشه که ما ولتازی نزدیک به 14.4 ولتی که اکثر امپها توان اعلامیشون در 2 یا 4 اهم روی اون هست رو داشته باشیم مثلا زمانی که گفته میشه امپ x41 روی 4 اهم 4 تا 100 وات میده این 100 در زمانی هست که توان اتلافی صفر باشه و ولتازی که به امپ میرسه همون 14.4 ولت باشه در غیر این صورت با پایین امدن ولتاز امپ توان تولیدی امپ هم کاهش پیدا میکنه
اگه توجه کرده باشید توی امپهای رده بالا توان تولید شده رو توی ولتاز های مختلف گفته
مثل این نمونه Audison VRX 4.300
x 75W @ 4 ohms (12V - 0.3% THD)
4 x 110W @ 4 ohms (13.8V - 1% THD)
4 x 175W @ 2 ohms (13.8V - 1% THD)
4 x 220W @ 1 ohms (13.8V - 1% THD)
2 x 350W @ 4 ohms bridged (13.8V - 1% THD)
2 x 440W @ 2 ohms bridged (13.8V - 1% THD)
حالا زمانی که شما از کابل با مقطع کم و نامناسب استفاده میکنید عملا هزینه ای که برای امپ دادی رو دارید روانه سطل اشغال میکنید
من خودم بودجم اجازه نداد اگر نه حتما به جای کابل گیج 2 از گیج 0 استفاده میکردم
در مورد ساب ابعاد پیشنهادی 1202 یک فوت مکعب معادل 28 لیتر برای ساب سیلد هست... توی سایت کمپانیش زدهنقل قول:
اما در مورد گیج 8 . بله صحبت دوستان درست هست . بنده میپذیرم و حرفم رو اصلاح میکنم . گیج 8 برای 24 آمپر ایده آل هست و توانی معادل 200 وات مفید جهت ساب و برای ساب 300 واتی کمه .
اما گیج 6 تا 37 آمپر یعنی برای تغذیه آمپی با قدرت 300 وات کاملاً کافیه.
دوستان گیج 4 رو برای 60 آمپر استفاده میکنند , یعنی در حدود 500 وات مفیدی که از آمپ به ساب برسه . دیگه واقعاً زیاده
اما از نظر تجربی کابلهایی که ما توی ماشینامون استفاده میکنیم از هیچ استانداردی پیروی نمیکنند و اگه دوستان از نظر تجربه میگن گیج 6 یا 4 برای 300 وات کافیه یا 2 هم کمه حتماً درسته .
البته برای ماشین خودم فکر استفاده از کابل قدرت مسی هستم... البته هنوز مطالعاتم به پایان نرسیده.....
سلامنقل قول:
شما چند خريديش ؟؟؟
از كجا خريدين ؟؟؟